Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 6 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 6 iunie 2015


Horoscop 6 iunie 2015, Berbec:

Ziua de azi este una destul de complicată, aşa că vă recomand ca încă de la primele ore ale dimineţii să vă faceţi un plan detaliat pe care să îl respectaţi pe parcursul întregii zile. De asemenea, încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie în rezolvarea problemelor profesionale.


Horoscop 6 iunie 2015, Taur:

Astăzi primiţi o ofertă de colaborare destul de interesantă; lucrurile se aranjează foarte bine pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. De asemenea, pe plan financiar în curând veţi primi un bonus substanţial, care vă va ajuta să faceţi o investiţie majoră.


Horoscop 6 iunie 2015, Gemeni:

Soluţiile logice se vor dovedi lipsite de succes astăzi; de aceea vă recomand să vă folosiţi imaginaţia şi să încercaţi o abordare creativă a problemelor. Pe plan sentimental, relaţia de cuplu pare să avanseze cu paşi rapizi, iar asta vă poate speria. Aşteptaţi să vedeţi cum evoluează lucrurile, este posibil ca totul să se îndrepte către bine.


Horoscop 6 iunie 2015, Rac:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile care necesită o abordare activă şi multă muncă fizică. Vreţi să terminaţi tot ce aveţi de rezolvat, aşa că este posibil să vă grăbiţi la unele sarcini. Spre seară vă faceţi planuri de vacanţă alături de membrii familiei sau de o persoană dragă.


Horoscop 6 iunie 2015, Leu:

Ziua de sâmbătă va fi una destul de aglomerată, însă voi aveţi răbdare cu toate sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi. Acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi asta vă ajută să veniţi cu o abordare nouă şi eficientă a rezolvării problemelor. Spre seară primiţi o veste bună de la o persoană dragă.


Horoscop 6 iunie 2015, Fecioară:

Vă aflaţi într-o perioadă mai dificilă a vieţii voastre, când totul pare să se schimbe în jurul vostru. Încercaţi să vă adaptaţi schimbărilor, însă vă este tot mai greu să mergeţi mai departe. O discuţie sinceră cu o persoană mai în vârstă vă poate ajuta să depăşiţi aceste momente complicate.


Horoscop 6 iunie 2015, Balanţă:

Aşteptaţi cu nerăbdare ziua de mâine şi vă este destul de greu să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; din fericire, ziua de astăzi este doar pentru activităţi simple, aşa că nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă vouă.


Horoscop 6 iunie 2015, Scorpion:

Stimulii financiari se vor dovedi foarte buni pentru a depune eforturi suplimentare astăzi. Aveţi multă răbdare şi faceţi tot posibilul să încercaţi abordări creative ale problemelor cu care vă confruntaţi. Seara vine cu o surpriză de la o persoană din trecut.


Horoscop 6 iunie 2015, Săgetător:

Ziua de sâmbătă vă oferă posibilitatea de a face o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa personală. Aveţi o percepţie realistă asupra lucrurilor din jurul vostru şi acest lucru vă ajută să înţelegeţi ce vă doriţi de la viaţă. Pe plan sentimental, o persoană dragă vă ajută să nu faceţi mutări greşite.


Horoscop 6 iunie 2015, Capricorn:

Problemele de care vă ocupaţi astăzi par să fie foarte complicate pentru starea voastră de spirit; acţiunile prompte şi sigure sunt cele care vă ajută să obţineţi rezultatul mult aşteptat. Un coleg de muncă vă poate oferi un sfat bun, care să vă facă să luptaţi pentru ceea ce vă doriţi.


Horoscop 6 iunie 2015, Vărsător:

Cele mai multe sarcini de astăzi sunt uşor de realizat; sunteţi concentraţi şi rămâneţi axaţi pe rezolvarea problemelor pe care le aveţi. Menţineţi echilibrul stării de spirit şi asta vă va fi suficient pentru a avea parte de o zi de succes pe plan profesional. Spre seară petreceţi clipe frumoase alături de o persoană dragă.


Horoscop 6 iunie 2015, Peşti:

Vă gândiţi să faceţi o schimbare importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă încă aveţi mici dubii asupra drumului pe care vreţi să mergeţi mai departe. O discuţie cu câteva persoane apropiate vă poate face să înţelegeţi ce vă doriţi. Aveţi încredere în intuiţia voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS