Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 14 iunie 2015


Horoscop 14 iunie 2015, Berbec:

A sosit momentul să spuneţi adio grijilor şi să vă concentraţi asupra lucrurilor care vă fac fericiţi. Poate că veţi pierde puţin timp gândindu-vă la bani sau la serviciu, dar în mod sigur veţi găsi câteva activităţi care vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine. În plus, cei din anturaj vor insista să vă petreceţi timpul cu ei.


Horoscop 14 iunie 2015, Taur:

Nu trebuie să lăsaţi toate lucrurile în seama celorlalţi, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă. Sunteţi conştienţi de faptul că nu puteţi schimba cursul evenimentelor, dar puteţi încerca să vă spuneţi punctul de vedere în anumite situaţii. Poate fi o zi bună pentru voi, trebuie doar să aveţi mai multă încredere în forţele proprii.


Horoscop 14 iunie 2015, Gemeni:

Promptitudinea de care daţi dovadă astăzi vă va ajuta să vă faceţi remarcaţi la locul de muncă şi să rezolvaţi foarte multe probleme. Cei din jur vor fi puţin invidioşi pe voi, dar nu trebuie să le daţi importanţă. Atenţie însă la acele persoane care vor dori să obţină unele informaţii de la voi.


Horoscop 14 iunie 2015, Rac:

Observaţi că sunteţi foarte posesivi în dragoste, lucru care nu vi s-a mai întâmplat. Poate de vină sunt problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă sau pur şi simplu este vorba despre nevoia de afecţiune. Dacă permiteţi unor lucruri să nu meargă bine, trebuie să ştiţi că doar voi puteţi schimba ceva.


Horoscop 14 iunie 2015, Leu:

Astăzi aveţi foarte multe drumuri de făcut şi nu ştiţi cum să vă împărţiţi timpul mai bine. Va fi o zi foarte agitată pentru voi, veţi cunoaşte foarte multe persoane noi şi veţi avea posibilitatea să începeţi o nouă colaborare. Astrele vă vor ajuta să aveţi noroc în afaceri, dar trebuie să aveţi încredere şi în forţele proprii.


Horoscop 14 iunie 2015, Fecioară:

Astrele acţionează în favoarea voastră! Trebuie doar să zâmbiţi şi să adoptaţi o gândire pozitivă. Poate că nu este cea mai bună zi din viaţa voastră, dar în mod sigur veţi reuşi să rezolvaţi unele probleme sau veţi observa cum foarte multe situaţii vor fi în avantajul vostru. Până la finalul zilei sunt şanse să rezolvaţi şi o problemă legată de bani.


Horoscop 14 iunie 2015, Balanţă:

Ziua aceasta este favorabilă schimbărilor. Vă gândiţi să mergeţi în vizită la o rudă sau să vă plănuiţi următoarea vacanţă. Cu banii nu staţi foarte bine, dar nu sunt motive de îngrijorare. Sunt şanse ca pe parcursul acestei zile să recuperaţi o sumă importantă sau să câştigaţi bani din afaceri mai vechi.


Horoscop 14 iunie 2015, Scorpion:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, dar nu ştiţi cu ce să începeţi. Timpul le va rezolva pe toate, trebuie doar să nu vă grăbiţi şi să vă gândiţi foarte bine ce vreţi să faceţi mai exact. Persoana iubită vă va oferi câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă calmaţi şi să priviţi cu alţi ochi situaţia în care vă aflaţi.


Horoscop 14 iunie 2015, Săgetător:

Vă gândiţi să mergeţi în vizită la o rudă pentru a apela la ajutorul ei. Poate că nu este cea mai bună alegere, mai ales că sunt şanse să vă certaţi. Astăzi astrele nu favorizează sectorul relaţiilor, ceea ce înseamnă că ar fi bine să vă găsiţi alte activităţi. Poate o plimbare prin parc vă va ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 14 iunie 2015, Capricorn:

Astăzi vă veţi confrunta cu o serie de probleme, în special în zona banilor. Nu este cazul să vă alarmaţi şi nici să vă grăbiţi să faceţi un împrumut. Indicat ar fi să analizaţi mai bine situaţia în care vă aflaţi înainte să luaţi o decizie. Spre finalul serii sunt şanse să primiţi câteva veşti care vă vor încânta.


Horoscop 14 iunie 2015, Vărsător:

Simţiţi nevoia să vă detaşaţi de stres şi de probleme şi să petreceţi mai mult timp în compania persoanei iubite. Este o zi bună pentru activităţi în doi, în special în aer liber. Aşadar, cereţi o învoire la muncă şi profitaţi la maximum de această zi! Veţi avea numeroase motive să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine.


Horoscop 14 iunie 2015, Peşti:

Tot ceea ce faceţi astăzi este pe cont propriu. Este o zi grea pentru voi, în care va fi necesar să rezolvaţi diferite probleme sau să achitaţi unele datorii. Cu toate acestea, se prevăd şi unele evenimente pozitive. Există posibilitatea să intraţi în legătură cu o persoană care vă va ajuta să faceţi progrese în carieră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS