Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 iunie 2015


Horoscop 13 iunie 2015, Berbec:

Nu vreţi să rămâneţi cu treburi profesionale şi pentru ziua de mâine, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi până la finalul programului de muncă. Spre seară puteţi face anumite schimbări importante în relaţiile personale.


Horoscop 13 iunie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi în echilibru perfect cu voinţa liberă; vă este uşor să luaţi decizii şi chiar să faceţi unele schimbări importante pe plan profesional. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; este posibil să vă faceţi planuri pentru ziua de duminică sau concediul de vară.


Horoscop 13 iunie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de sâmbătă este foarte bună pentru a o petrece ocupându-vă de proiectele la care lucraţi cu mai mulţi colegi. Vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi chiar să comunicaţi cu uşurinţă astfel încât să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 13 iunie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru rezolvarea problemelor profesionale; aveţi multă energie şi vă este uşor să faceţi faţă cu brio tuturor provocărilor pe care le întâlniţi. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 13 iunie 2015, Leu:

Astăzi vă este dificil să vă concentraţi; visaţi la un concediu sau măcar la câteva zile de relaxare, aşa că vă va fi destul de greu să rezolvaţi problemele profesionale care vor apărea pe parcursul programului de muncă. Colegii de echipă vă vin în ajutor şi împreună puteţi obţine rezultate promiţătoare.


Horoscop 13 iunie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei de sâmbătă este foarte potrivită pentru a vă ocupa de proiectele creative; aveţi multă inspiraţie şi găsiţi soluţii eficiente pentru toate problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară este posibil să petreceţi momente frumoase alături de o persoană din trecut.


Horoscop 13 iunie 2015, Balanţă:

Trebuie să învăţaţi să mergeţi mai departe şi să luptaţi pentru bătăliile voastre; voi sunteţi singurele persoane care îşi pot purta războiul cu schimbările prin care trece. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să ştiţi că, indiferent de cât de dificil este, vor veni şi momente mai bune.


Horoscop 13 iunie 2015, Scorpion:

Circumstanţele de astăzi cer anumite limitări în acţiunile voastre; trebuie să fiţi mai atenţi în alegerile pe care le faceţi. Nu alergaţi după doi iepuri deodată deoarece la final nu veţi prinde niciunul. Seara va fi una liniştită, în care veţi putea să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 13 iunie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi va fi una diferită pentru nativii născuţi în zodia Săgetător; este posibil să simţiţi nevoia de a face lucruri interesante şi neaşteptate. Vreţi să vă testaţi limitele şi să ieşiţi din rutină. Mare atenţie la deciziile pe care le luaţi, nu vă lăsaţi duşi prea mult de val deoarece este posibil ca mai apoi să regretaţi.


Horoscop 13 iunie 2015, Capricorn:

V-aţi apucat de foarte multe proiecte şi acum nu ştiţi cum să vă mai ocupaţi de ele; încercaţi să le luaţi pe rând, nu vă aglomeraţi deoarece este posibil ca sarcinile dificile pe care le aveţi să vă demoralizeze. Aveţi răbdare, faceţi-vă un plan bine detaliat şi ţineţi-vă de el.


Horoscop 13 iunie 2015, Vărsător:

Din cauza câtorva probleme sentimentale, sunteţi destul de trişti şi chiar deprimaţi. Nu ştiţi unde greşiţi şi vă este teamă să aflaţi care este problema. Cel mai bine este să aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu; împreună puteţi rezolva această situaţie.


Horoscop 13 iunie 2015, Peşti:

Ziua de sâmbătă vă găseşte foarte energici şi optimişti; vă este uşor să vă rezolvaţi problemele profesionale. După orele prânzului este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra planului financiar, unde hotărâţi că este timpul să faceţi o schimbare majoră; poate fi vorba despre o investiţie importantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS