Horoscop Urania zilnic: luni, 15 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 iunie 2015


Horoscop 15 iunie 2015, Berbec:

Şansele de a avansa în carieră sunt foarte mari azi. Veţi fi în stare să faceţi foarte multe schimbări, să participaţi la diverse discuţii sau activităţi şi să vă asumaţi noi responsabilităţi. Astrele acţionează de partea voastră şi veţi reuşi să faceţi o impresie foarte bună în mediul de lucru.


Horoscop 15 iunie 2015, Taur:

Astăzi veţi întâlni o persoană de care vă veţi îndrăgosti. Va trebui să vă luaţi inima în dinţi şi să vorbiţi, dacă nu vă doriţi să rataţi ocazia. În ceea ce priveşte activitatea profesională, astăzi veţi întâmpina unele probleme şi va fi necesar să luaţi o decizie serioasă. Încercaţi să vă sfătuiţi cu un prieten sau cu cineva din familie.


Horoscop 15 iunie 2015, Gemeni:

În ciuda faptului că faceţi eforturi mari să fiţi remarcaţi la locul de muncă, astăzi astrele nu acţionează în favoarea voastră. Este o zi dificilă, în care veţi fi nevoiţi să faceţi numeroase drumuri sau să rezolvaţi diverse probleme. Spre după-amiază este posibil totuşi să primiţi câteva veşti care vă vor înveseli.


Horoscop 15 iunie 2015, Rac:

Aţi ajuns într-un punct în care descoperiţi că nu toată lumea vă vrea binele şi că nu aveţi prea multă influenţă asupra anumitor persoane. Deşi nu este o zi foarte bună pentru voi, astrele vă vor ajuta să vă faceţi ordine în gânduri şi să luaţi câteva decizii bune pentru voi. Trebuie doar să învăţaţi să vă apreciaţi mai mult.


Horoscop 15 iunie 2015, Leu:

Sunteţi cam agitaţi astăzi, mai ales că cineva tot amână un răspuns important pentru voi. Nu este de mirare faptul că nu sunteţi în apele voastre şi că nu veţi fi în stare să vă coordonaţi la muncă. Trebuie să faceţi ceva pentru a ieşi din această stare, altfel nu veţi reuşi să rezolvaţi mare lucru.


Horoscop 15 iunie 2015, Fecioară:

Tonul pe care îl aveţi faţă de cei din jur nu este tocmai potrivit. Vă deranjează foarte multe lucruri la colegii de muncă sau la persoanele din familie, dar ar trebui totuşi să vă gândiţi de două ori înainte să spuneţi ceva. Este posibil să vă stricaţi unele relaţii, lucru care nu vă va avantaja.


Horoscop 15 iunie 2015, Balanţă:

Discuţiile cu persoana iubită vă pun pe gânduri, dar nu este cazul să picaţi în butoiul cu melancolie. Este timpul să vă gândiţi ce vă doriţi de la relaţia actuală şi să încercaţi să faceţi acele schimbări. Nu vă lăsaţi influenţaţi de familie sau de prieteni, încercaţi să vă gândiţi doar la ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2015, Scorpion:

Astăzi va trebui să depăşiţi orice moment neplăcut şi să vă puneţi pe picioare. Chiar dacă este o zi dificilă pentru voi, în special la locul de muncă, nu trebuie să vă descurajaţi. Astrele vă vor da puterea necesară pentru ca voi să depăşiţi cu bine unele situaţii şi să luaţi deciziile cele mai bune.


Horoscop 15 iunie 2015, Săgetător:

În ciuda planurilor făcute, ziua de azi nu este prea bună pentru nativii născuţi în zodia Săgetător. Întâmpinaţi o serie de probleme şi începeţi să vă enervaţi foarte repede. Persoana iubită nu va avea răbdare să vă asculte, iar acest lucru vă va enerva mai mult. Dacă aveţi nevoie de ajutor moral, acum este timpul să îl cereţi. Cineva din familie vă poate oferi sfaturile de care aveţi nevoie.


Horoscop 15 iunie 2015, Capricorn:

Vă grăbiţi să faceţi unele lucruri sau să luaţi unele decizii. Deşi totul vă merge prost încă de la primele ore ale dimineţii, voi vă încăpăţânaţi să faceţi totul de capul vostru. Aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru şi nu grăbiţi unele procese, pentru că doar aşa totul se va termina cu bine şi pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2015, Vărsător:

Vă gândiţi să renunţaţi la o colaborare sau să reduceţi din cheltuieli. Astăzi principala voastră preocupare va fi legată de bani, iar din acest motiv nu veţi fi într-o stare foarte bună. În plus, câteva probleme mai vechi revin în peisaj şi din această cauză va fi necesar să luaţi măsuri, altfel totul nu se va termina bine pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2015, Peşti:

Atât personalitatea voastră, cât şi modul în care acţionaţi în anumite situaţii nu vă vor pune într-o poziţie favorabilă, în special la locul de muncă. Este timpul să faceţi unele schimbări în viaţa voastră şi să vă concentraţi asupra adevăratelor probleme pe care le aveţi. Totodată, nu ignoraţi sfaturile pe care le primiţi de la cei dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS