Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 mai 2015


Horoscop 1 mai 2015, Berbec:

Ziua de vineri începe cum nu se poate mai bine pentru Berbeci; după o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că soarele răsare şi pe strada voastră. Veţi primi o sumă de bani care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele şi chiar veţi avea posibilitatea de a pune deoparte câţiva bănuţi.


Horoscop 1 mai 2015, Taur:

Se pare că această săptămână este una dintre cele mai frumoase săptămâni ale lunii pentru voi. Toate planurile decurg conform ideilor voastre şi vă este uşor să vă ocupaţi de problemele profesionale. Spre seară primiţi o vizită neaşteptată de la câteva persoane dragi.


Horoscop 1 mai 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de un proiect complicat; vă păstraţi calmul şi, alături de un coleg de muncă, găsiţi o soluţie eficientă de rezolvare a problemelor. Şefii vor fi foarte mulţumiţi de munca voastră. După orele prânzului trebuie să vă ocupaţi de o problemă personală.


Horoscop 1 mai 2015, Rac:

În prima parte a zilei de azi trebuie să rezolvaţi câteva sarcini importante la locul de muncă; din fericire vă planificaţi bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program. Spre seară veţi face mai multe drumuri pentru a vă ocupa de o problemă a unui membru al familiei.


Horoscop 1 mai 2015, Leu:

După o perioadă mai aglomerată, vă recomand să profitaţi de ziua de vineri să vă odihniţi. Este posibil să mai aveţi de rezolvat câteva probleme profesionale, însă nu este nicio problemă dacă le amânaţi până mâine. Seara vine la pachet cu un eveniment neaşteptat, la care trebuie să participaţi.


Horoscop 1 mai 2015, Fecioară:

Ziua de 01.05.2015 este foarte bună pentru o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; în cazul în care vi se oferă oportunitatea de a începe un nou proiect, nu staţi prea mult pe gânduri deoarece este posibil să îl pierdeţi în detrimentul unui alt coleg de muncă.


Horoscop 1 mai 2015, Balanţă:

Deciziile pe care le luaţi astăzi vă poate aduce schimbări majore în viaţa profesională; încercaţi să aveţi încredere în voi şi, de asemenea, să analizaţi foarte bine situaţia înainte de a face o alegere definitivă. Partenerul de cuplu sau o persoană de încredere vă poate ajuta cu un sfat bun.


Horoscop 1 mai 2015, Scorpion:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi cu această stare de spirit întreaga zi. Lucrurile par să se aranjeze foarte bine pentru Scorpioni; vor mai urma câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională şi veţi fi nevoiţi să vă adaptaţi noilor condiţii de muncă. Beneficiile vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 1 mai 2015, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu pare să treacă printr-o perioadă mai dificilă; o discuţie nu vă va ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă. Cel mai bine este să aşteptaţi să treacă timpul şi să vedeţi cum evoluează lucrurile. Vă recomand să aveţi răbdare şi să nu luaţi nicio decizie definitivă deoarece este posibil ca mai târziu să o regretaţi.


Horoscop 1 mai 2015, Capricorn:

Ziua de vineri vine cu multe surprize pe plan profesional; este posibil ca partenerii de afaceri să vă ofere posibilitatea de a lucra la câteva proiecte noi, cu potenţial foarte mare. Va fi mult mai mult de muncă, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 1 mai 2015, Vărsător:

Conjunctura astrală favorizează parteneriatele profesionale; astrele vă ajută să vă construiţi o viziune clară asupra perspectivelor profesionale şi să vă faceţi planuri importante pentru următoarea perioadă. Pe plan sentimental, lucrurile par să se aşeze la locul lor; trebuie doar să aveţi puţină răbdare.


Horoscop 1 mai 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de complicată pentru Peşti; din păcate, planurile voastre nu vor funcţiona aşa cum doriţi, iar asta înseamnă că sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă sunt cruciale pentru viitorul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS