Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 mai 2015


Horoscop 2 mai 2015, Berbec:

Din cauza unor discuţii contradictorii cu persoanele dragi din viaţa voastră, este posibil ca astăzi să fiţi destul de iritaţi şi nervoşi; vă recomand să încercaţi să vă calmaţi deoarece nu rezolvaţi nimic dacă staţi posomorâţi tot restul zilei. Spre seară primiţi un sfat din partea unui om necunoscut.


Horoscop 2 mai 2015, Taur:

Ultimele zile au fost foarte frumoase pentru voi, însă nu vă obosiţi prea mult. Cel mai bine este să profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă relaxa. Plimbările în aer liber sau activităţile fizice în natură vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 2 mai 2015, Gemeni:

În cursul zilei de astăzi furia voastră cu privire la o problemă personală va creşte tot mai mult; este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări şi, conduşi de instincte, să luaţi o decizie importantă la care nici măcar voi nu vă aşteptaţi. Nu veţi primi susţinere din partea celor apropiaţi, însă nu vă pasă. Vreţi doar să fiţi fericiţi.


Horoscop 2 mai 2015, Rac:

Astăzi găsiţi inspiraţie în lucrurile mărunte din viaţa voastră; este un moment foarte bun pentru proiecte creative, dar şi pentru a rezolva câteva probleme în ceea ce priveşte viaţa personală. Deşi nu este un moment bun pentru a face schimbări importante, hotărâţi să riscaţi şi să vedeţi ce vă rezervă viitorul.


Horoscop 2 mai 2015, Leu:

În prima parte a zilei de 2.05.2015 sunteţi destul de agitaţi deoarece ştiţi că urmează o perioadă dificilă pentru voi. Acesta este un moment bun pentru a vă lua inima în dinţi şi a face schimbările după care tânjiţi de atâta timp. Din fericire astrele vă sunt alături şi vă oferă numeroase oportunităţi de care este bine să profitaţi.


Horoscop 2 mai 2015, Fecioară:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de viaţa profesională şi vă gândiţi serios că este timpul pentru o schimbare majoră; chiar dacă nu aveţi niciun plan în gând, sunteţi dispuşi să mergeţi pe mai multe drumuri şi să vedeţi care vi se potriveşte. După orele prânzului aveţi posibilitatea de a primi o ofertă interesantă.


Horoscop 2 mai 2015, Balanţă:

Astăzi aveţi foarte multe pe cap, însă dacă vă planificaţi foarte bine timpul veţi reuşi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Este un moment foarte bun pentru a rezolva câteva probleme financiare. În cazul în care aveţi planuri pentru un proiect sau o colaborare, astrele vă ajută să vă ocupaţi de ele.


Horoscop 2 mai 2015, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; sunteţi hotărâţi să vedeţi rezultate în munca voastră, aşa că începeţi să faceţi câteva schimbări în modul în care vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Aveţi planuri destul de riscante, însă cu un potenţial foarte mare de reuşită. Trebuie doar să aveţi încredere în voi.


Horoscop 2 mai 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi petrecută acasă, în confortul propriului cămin. Este un moment foarte bun pentru a uita de probleme şi a încerca să vă relaxaţi puţin. Spre seară este posibil să faceţi o vizită scurtă unei persoane dragi, cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 2 mai 2015, Capricorn:

Astrele v-au pregătit o zi foarte frumoasă; aveţi parte de numeroase momente minunate şi liniştite alături de persoanele dragi. După orele prânzului veţi avea o discuţie interesantă cu un om mai în vârstă, care vă va face să înţelegeţi care este scopul vostru în viaţă.


Horoscop 2 mai 2015, Vărsător:

Problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă v-au făcut să vă gândiţi serios la viaţa voastră; este timpul pentru o schimbare, iar voi ştiţi cel mai bine asta. Încercaţi să aveţi încredere în voi şi să nu renunţaţi la visul vostru indiferent de ceea ce zic cei din jur.


Horoscop 2 mai 2015, Peşti:

În prima parte a zilei vă confruntaţi cu mici probleme la locul de muncă; din fericire, sunteţi foarte calmi şi reuşiţi să rezolvaţi totul într-un timp foarte scurt. Spre seară trebuie să vă ocupaţi de o situaţie dificilă în ceea ce priveşte viaţa personală. Trebuie să faceţi câteva compromisuri în relaţia cu cei din jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS