Horoscop Urania săptămânal: 4-10 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 4-10 mai 2015


Horoscop 4-10 mai 2015, Berbec:

Deși, de regulă, axei caselor II-VIII peste care se suprapune Luna Plină de luni i se dau conotații financiare, este important de știut că vorbește și despre nivelul vostru de implicare în relațiile cu ceilalți, respectiv investițiile de energie, timp și sentimente. Așadar, reevaluaţi-vă felul în care vă drămuiţi resursele interioare, astfel încât să nu daţi mai mult decât primiţi sau invers.


Horoscop 4-10 mai 2015, Taur:

S-ar putea ca, din pricina Lunii Pline din 4 mai, socializarea să vă dea mari bătăi de cap. Fie partenerul de viață este circumspect în ceea ce vă privește și nu înţelegeţi cu ce i-aţi greșit ori partenerii de afaceri vă suspectează de ceva când voi vă ştiţi fără nicio muscă pe căciulă. Cert este că această incertitudine nu-i place firii voastre practice, iar scenariile pe aceste teme vă ocupă mintea fără rost. Nu vă frământaţi!


Horoscop 4-10 mai 2015, Gemeni:

Luna Plină din data de 4 mai interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, prilej numai bun să vă concentraţi pe (re)stabilirea bunăstării voastre fizice și mentale. Vă recomand o cură de detoxifiere, iar dacă vă simţiţi suficienţi de motivaţi, luaţi decizia de a vă lăsa de unele obiceiuri nesănătoase ori de a reduce consumul de sare, zahăr și grăsimi. Acum este momentul să adoptaţi o alimentație sănătoasă!


Horoscop 4-10 mai 2015, Rac:

În intervalul 5-7 mai, Luna tranzitează casa sănătății voastre fizice, alăturându-se lui Saturn și trimițând, rând pe rând, aspecte tensionate la planetele din casa subconștientului. În această perioadă, crește riscul contractării unei viroze respiratorii, dar și al pricopsirii cu disconfort la nivelul mâinilor şi picioarelor. Lăsaţi-o mai moale momentan cu efortul fizic!


Horoscop 4-10 mai 2015, Leu:

Luna Plină din 4 mai poate readuce în peisaj experiențe mai puțin plăcute dintr-un trecut relativ îndepărtat, poate chiar din copilărie. S-ar putea să vă încerce nostalgii, melancolii, amintiri ale unor vremuri mai bune în care lucrurile păreau cât de cât așezate sau mai puțin solicitante decât sunt acum. Important este să nu uitaţi să vă axaţi pe prezent și să fiţi optimişti!


Horoscop 4-10 mai 2015, Fecioară:

Cu ocazia Lunii Pline din data de 4 mai, vă pot ajunge la urechi tot felul de zvonuri, bârfe sau alte astfel de răutăți gratuite care nu vă lasă indiferenţi. De evitat ar fi să vă ţineţi departe de intrigi și să nu vă implicaţi și voi în asemenea jocuri, oricât de mare este tentația să le-o întoarceţi unora cu aceeași monedă. Dacă nu vă lăsaţi afectaţi de ele și vă vedeţi de-ale voastre, se vor înăbuși așa cum au și apărut!


Horoscop 4-10 mai 2015, Balanţă:

Luna Plină din 4 mai „cade” tot pe axa caselor II-VIII din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, vizează modul în care vă administraţi resursele energetice și emoționale. În următoarea perioadă, nu prea vă vine să le puneţi la bătaie, preferând să primiţi în loc să daţi și voi la rândul vostru. Ţineţi minte că, în relațiile cu ceilalți, nu este bine să aveţi mână de popă!


Horoscop 4-10 mai 2015, Scorpion:

Luna Plină din ziua de 4 mai se perfectează tocmai în casa personalității, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta n-ar strica să participaţi la un atelier de dezvoltare personală sau să aveţi grijă de voi mai mult decât până acum. Totuși, această lunație poate exacerba acele aspecte ale caracterului vostru care îi deranjează pe ceilalți, deci încercaţi să nu săriţi calul în anumite privințe sau să vă lăsaţi duşi de val!


Horoscop 4-10 mai 2015, Săgetător:

Luna Plină din 4 mai stimulează tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu clar că trebuie să faceţi o schimbare la acest nivel. Vizată pare să nu fie forma voastră fizică, ci cea interioară, semn că se cere reconsiderat felul în care priviţi eventualele dezamăgiri, frustrări sau nemulțumiri pe care vi le-a pricinuit trecutul. Evitaţi să vă raportaţi prea mult la el zilele acestea!


Horoscop 4-10 mai 2015, Capricorn:

În intervalul 5-7 mai, astrele îşi trasează unele altora aspecte distonante, semn că, în aceste zile, se dorește să nu treceţi cu vederea transformările prin care trece organismul vostru. Segmentele de corp vizate de aceste configurații astrale par a fi sistemul respirator, dar și cel locomotor. Mai mult, este posibil ca riscul alergiilor să crească și el, deci este de dorit să nu schimbaţi aerul momentan.


Horoscop 4-10 mai 2015, Vărsător:

În intervalul 7-9 mai, Luna traversează casa responsabilă cu bunăstarea voastră mentală, iar în noaptea dinspre vineri și sâmbătă se alătură lui Pluto retrograd și lansează un aspect distonant către Venus din casa sănătății. Este posibil ca aceste zile să fie marcate de o sensibilitate emoțională accentuată care nu vă este tocmai familiară. Încercaţi să nu puneţi la suflet tot ce vi se întâmplă!


Horoscop 4-10 mai 2015, Peşti:

Luna Plină din 4 mai se perfectează în casa filozofiei voastre de viață, ceea ce înseamnă că se dorește să vă reactualizaţi sistemul de referință la oamenii din jurul vostru și la viață în general, incorporând lecțiile care v-au fost predate cu ocazia ultimelor turnuri pe care le-a luat destinul vostru. În acest fel, învăţaţi să vă raportaţi corect la surprizele mai puțin plăcute pe care vi le rezervă viața uneori.


Vă recomand să citiți și → horoscopul lunii mai.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS