Horoscop Urania lunar: mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania mai 2015


Horoscop mai 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec mai 2015
Încă din prima zi a lunii, s-ar putea să jonglaţi între telefon, laptop și volan. Deși nu vă simţiţi copleşiţi, faptul că în zilele de 3 și 4 nu reuşiţi să vedeţi imaginea de ansamblu vă poate extenua. După data de 8 mai, puteți simți nevoia să staţi mai mult pe acasă, ba chiar să renovaţi casa. Între 8 şi 12 mai, se anunță apeluri importante ratate, mail-uri dispărute sau documente rătăcite.

Începând cu data de 12 mai, controlaţi-vă constant tonul vocii și vocabularul. Nu rezolvaţi nimic dacă, mai ales din 14 până în 17 mai, ridicaţi vocea sau vă adresaţi urât vârstnicilor, profesorilor, socrilor sau celor dragi plecaţi în străinătate. Între zilele de 16 şi 18 mai, dialogul și iertarea pot vindeca răni din copilărie. După data de 19 mai, nu se recomandă semnarea contractelor sau participarea la interviuri de angajare.

Din 21 până în 23 mai, se anunță meciuri mai puțin amicale cu persoanele autoritare din viața voastră, ca de exemplu tatăl, unchiul ssu bunicul vostru. Atmosfera familială poate deveni sufocantă între 25 și 28 mai, aducând la suprafață latura voastră răzvrătită și impulsivă. Din 24 până în 29 mai, puteți să vă enervaţi din orice, răstălmăcind vorbele celorlalți sau risipindu-vă energia fără a realiza nimic concret.


Horoscop mai 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur mai 2015
Din prima zi a lunii, vă vin idei de suplimentare a veniturilor, ori valorificare a resurselor și bunurilor aflate deja în posesie. Dacă îi implică cumva și pe alții, pe 3 și 4 mai este posibil să nu vă împărtășească entuziasmul. După data de 8 mai, relațiile cu frații, surorile, verii, verișoarele sau vecinii se îmbunătățesc. În perioada 8-12 mai, evitaţi jocurile piramidale, dar și schemele de afaceri suspect de avantajoase!

Deși nu sunteţi cheltuitori din fire, începând cu data de 12 mai, tentația de a scoate mai mult decât de obicei din buzunar poate fi greu de ignorat. Aveţi grijă totuși să nu fie banii altora între zilele de 14 și 17 mai, atentând astfel la bugetul vostru și al partenerului de viață ori afaceri. Atmosfera din sfera socială se anunță caldă și primitoare din data de 16 până în data de 18 mai. După data de 19 mai, puteţi pierde bani foarte uşor.

În intervalul 21-23 mai, s-ar putea să suportaţi mai greu decât de obicei dacă cumnații, cumnatele, socrii, profesorii sau cei dragi de peste hotare vă vorbesc de sus. Dacă vă abţineţi până la capăt să nu le-o întoarceţi în aceste zile, toată furia adunată în acest răstimp riscă să dea pe afară cândva între zilele de 25 și 28 mai. În intervalul 24-29 mai, feriţi-vă să vă investiţi economiile în parteneriate fără niciun fel de garanție!


Horoscop mai 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni mai 2015
Începeţi luna mai, încărcaţi cu energie pozitivă şi un tonus de invidiat, semn că intrarea lui Mercur în domiciliul semnului nașterii voastre vă face bine. Totuși, este posibil ca în zilele de 3 și 4 să daţi de oameni care refuză perceperea realităţii și nu este exclus ca și partenerul vostru să se numere printre ei. După data de 8 mai, se observă o schimbare în bine pe plan financiar. Ceea ce spuneţi în intervalul 8-12 vă poate afecta reputația.

Începând cu data de 12 mai, s-ar putea să vă alegeţi cu un plus de tărie, dar și cu tendința de a vă disipa energia în toate direcțiile, fapt care i-ar putea obosi, ba chiar enerva pe cei din jur, dar mai ales pe partener din data de 14 până în data de 17 mai. Se arată beneficii financiare, de imagine profesională sau de poziție socială în intervalul 16-18 mai. Din data de 19 mai, rezervele voastre de vitalitate scad treptat.

Câștigurile încasate între data de 21 și data de 23 se reduc simțitor dacă trebuie să le împărţiţi cu partenerul de afaceri sau de viață sau aveţi încă plăți de achitat sau alte obligații financiare. Se exercită presiuni asupra bugetului vostru și din data de 25 până în data de 28 mai, poate ca urmare a faptului că împrumutaţi un prieten sau întârzie cu restituirea banilor. În intervalul 24-29 mai, forţaţi limita dintre a fi vorbăreți și a fi băgăcioşi.


Horoscop mai 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac mai 2015
Încă din prima zi a lunii mai, vi se derulează în minte tot felul de gânduri, idei, purtând conversații ample cu voi înşivă și discuții imaginare cu aceia cărora sunteţi prea timizi să vă adresaţi. Dacă alunecaţi spre latura negativă a acestora, organismul vostru se resimte pe 3 și/sau 4 mai. Vă revine pofta de viață și culoarea în obraji din 8 mai. Din data de 8 până în data de 12 mai, riscaţi să cădeţi în nostalgie sau melancolie.

Începând cu data de 12 mai, pot reapărea în peisaj foști parteneri sau se duc bătălii pe la spate între voi și şefi ori alte persoane autoritare din viața voastră. În intervalul 14-17 mai, feriţi-vă de lovituri sub centură din partea competiției neloiale și aveţi grijă de sănătatea voastră. Intervalul 16-18 poate fi cel mai reușit din luna mai. Nu vă faceţi scenarii iluzorii și menţineţi-vă pozitivi după data de 19 mai!

Pe cât de calzi și atenţi sunteţi zilele acestea, pe atât de reci și indiferenţi par să se poarte cu voi cei din jurul vostru sau chiar partenerul între 21 și 23 mai. Până și pe superiori ajunge să-i deranjeze, din 25 până în 28 mai, faptul că vă lezaţi prea ușor și luaţi totul în tragic. Reîntoarcerea unor persoane din trecut în viața voastră și frustrările, respectiv regretele care vin odată cu ele vă mâhnesc serios între 24 și 29 mai.


Horoscop mai 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu mai 2015
Încă din prima zi a lunii mai, activitatea pe plan social se intensifică și anturajul vostru se mărește. S-ar putea ca, în zilele de 3 și 4 mai, interesele voastre să se ciocnească de cele ale grupului sau preocupările acestuia să nu vă mai lase timp de ale voastre. După data de 8 mai, este posibil să vă număraţi printre subiectele de bârfă preferate ale superiorilor sau vecinilor. Nu împrumutaţi bani și bunuri prietenilor între 8 și 12 mai.

Începând cu data de 12 mai, căutaţi să vă impuneţi în grupul de prieteni și să vă faceţi vocea auzită. Din data de 14 până în data de 17 mai, reies la lumină diferențele dintre voi și prieteni ori nepotrivirile dintre planurile voastre de lungă, respectiv scurtă durată. Dedicaţi intervalul 16-18 introspecției și meditației. După data de 19 mai, vi se poate tria treptat anturajul și se sistează temporar anumite proiecte avute în desfăşurare.

Lipsa de atenție din partea celor dragi sau din contră, faptul că se așteaptă mereu să fiţi mai mult decât sunteţi deja își poate pune amprenta pe sănătatea voastră în intervalul 21-23 mai. Fiind persoane demne, nu vă prea place să vă știe lumea vulnerabili și puteți face exces de zel din 25 până în 28 pentru a demonstra contrariul. În intervalul 24-28 mai, nu demaraţi proiecte cu bani scoși din bancă sau împrumutați!


Horoscop mai 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară mai 2015
Chiar din prima zi a lunii mai, relația voastră cu şefii poate face progrese remarcabile. Social, începeţi să vă faceţi remarcaţi și să cunoaşteţi oameni cu influență. Aşadar, în zilele de 3 și 4 mai, ajungeţi inevitabil să nu vă mai surâdă ce se întâmplă acasă în comparație cu aceste cercuri înalte. După data de 8 mai, vă faceţi și mai mulți prieteni, dar între 8 și 12 mai, apropiații și partenerul vă critică elitismul.

Începând cu data de 12 mai, căutaţi să vă impuneţi la serviciu, în societate, dar mai ales printre oamenii cu greutate din jurul vostru. Totuși, din data de 14 până în data de 17 mai, această fugă după recunoaștere vă răpește prea mult din compania celor dragi. Intervalul de zile 16-18 este ideal schițării viitorului de cuplu. După data de 19 mai, riscaţi să retrogradaţi la o poziție inferioară în ierarhia socială sau profesională.

Între data de 21 și data de 23 mai, relația cu prietenii poate să se răcească, probabil ca urmare a diferențelor de viziune și interese. Se pare totuși că această răceală are și o componentă financiară, ca de exemplu împrumuturile nerestituite, fapt care iese la iveală cândva între data de 25 și data de 28 mai. Din data de 24 până în data de 29 mai, se anunță încurcături, confuzii sau neînțelegeri cu superiorii care vă vizează direct sau indirect.


Horoscop mai 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă mai 2015
Vă recomand să vă înscrieţi la un curs de specializare, perfecționare continuă sau reconversie profesională încă de la începutul lunii. S-ar putea ca pe data de 3 și 4 să vă copleșească puţin materia sau stilul de predare, dar nu renunţaţi. După data de 8 mai, apar mici progrese în plan social și profesional. Nu tot ceea ce învăţaţi la curs între 8 și 12 are aplicabilitate practică. Fiţi inteligenţi!

După data de 12 mai, vă remarcaţi la curs sau vă observa un profesor ori vi se poate oferi o ofertă de lucru în străinătate. Este posibil să aflaţi cândva în intervalul 14-17 că vă lipsește ceva, probabil un act sau o diplomă pentru a evolua în continuare. Empatia și atenția la nevoile celorlalți vă aduc beneficii la muncă în perioada 16-18 mai. După 19 încolo, încep să se strice lucrurile la cursuri sau în străinătate.

Din 21 până în 23 mai, familia se bate cap în cap cu cariera, fie pentru că sunteţi mai dedicaţi la muncă decât acasă ori că superiorii vă apreciază mai mult decât cei dragi. Între 25 și 28 mai, nu rezolvaţi nimic la serviciu dacă adoptaţi o atitudine serviabilă în raport cu clienții sau colaboratorii. Din 24 până în 29 mai, pe plan profesional, se discută intens rezolvarea problemelor, dar nu se aplică nicio soluție!


Horoscop mai 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion mai 2015
Chiar din prima zi a lunii mai, este posibil să purtaţi unele negocieri, să fiţi implicaţi în brainstorming-uri, să vă depuneţi economiile la altă bancă, de exemplu. Pe 3 sau 4 mai, este posibil să descoperiţi miraţi că aţi rămas fără lichidități și nu puteți retrage nimic deocamdată. După data de 8 mai, se recomandă cursurile și plecările în străinătate. Ţineţi-vă departe de jocurile de noroc sau la bursă din 8 până în 12 mai.

După 12 mai, puteți fi tentaţi să faceţi exhibiții financiare cu unele sume de bani care nu vă aparțin în totalitate. Unele pot să vă iasă, dar altele nu. Este posibil ca, între 14 și 17 mai, să nu vă iasă pasiența cu aceste manevre și să aveţi de tras de pe urma lor. Din 16 până în 18 mai, calmul de lângă și dinlăuntrul vostru vă liniștește pentru ca după data de 19 să revină probele care implică bani și interese comune.

Între 21 și 23 mai, afişaţi o atitudine rece și impersonală care nu reflectă nici pe departe grija purtată semenilor voştri. În plus, concentraţi-vă la maxim în trafic, dar și în ședințe. Poate fi nevoie ca, din 25 până în 28 mai, să acţionaţi rapid fără a mai respecta dorințele și nevoile celorlalți, ceea ce nu rămâne nepedepsit. Între 24 și 29 mai, lăsaţi-o mai uşor cu tabieturile și cumpărăturile de lux!


Horoscop mai 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător mai 2015
Din prima zi a lunii mai, portofoliul vostru de clienți se mărește, legaţi noi colaborări, vă înţelegeţi mai bine cu partenerii și descoperiţi chiar că aveţi admiratori/oare. Chiar și așa, în zilele de 3 și 4, sporovăiala din jurul vostru vă poate enerva. După data de 8 mai, este posibil să daţi mai mult decât primiţi ca timp, energie și bani. În intervalul 8-12 mai, pot apărea probleme între partener și familia voastră!

Tendința de a vorbi mult și fără rost a partenerului de viață sau afaceri se mai potolește după 12 mai, dar modul în care îşi fac treaba este destul de haotic, fapt care, din 14 până în 17 mai, vă pune capac și vă aduce la cuțite cu împricinații. Între zilele de 16 și 18 mai, se calmează lucrurile pe frontul domestic, clarificându-se chestiunile confuze legate de o moștenire. După data de 19 mai, parcă nu vă mai puteți înțelege cu cei de lângă voi.

Intervalul 21-23 mai, vine cu găuri la buget, poate ca urmare a felului în care v-aţi cheltuit banii la începutul lunii. Nu puneţi paie pe foc între 25 și 28 și refaceţi-vă lista de cumpărături și programul de weekend pentru a se potrivi noilor realități bănești. Din 24 până în 29 mai, se repetă certurile dintre partener și părinții voştri sau vă ciondăniți pe marginea unui subiect imobiliar sau casnic.


Horoscop mai 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn mai 2015
De la începutul lunii mai, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu colegii de muncă. Mintea vă merge brici și rezolvaţi orice sarcină. În 3 și 4 mai, astrele vă ochesc sănătatea și randamentul. După data de 8 mai, se înmulțesc clienții, vă înţelegeţi din priviri cu partenerul de viață sau afaceri, atrageţi colaboratori și chiar și admiratori/oare. Nu semnaţi acte importante și nu săriţi etape la muncă în intervalul 8-12 mai.

După data de 12 mai, v-aţi putea alege cu atenție și îndemânare distributivă, dar dacă nu dispuneţi de resursele energetice necesare, nu faceţi altceva decât să vă obosiţi, urmând ca din 14 până în 17 să nu mai daţi randament sau chiar să vă pricopsiţi cu vreo boală. Intervalul 16-18 mai, se anunță prielnic vieții sociale și de cuplu. Începând din 19 mai, verificaţi-vă sarcinile de două ori înainte de a le preda!

Cu scopul de a vă sensibiliza, atât competiția, cât și asociații, clienții și partenerul apelaţi, între 21 și 23 mai, la diverse trucuri care vă enervează la culme. În intervalul 25-28 mai, tensiunile ating și domeniul familial, casnic sau locativ. Sunt de așteptat probleme pe partea de comunicare, neatenție în efectuarea operațiunilor și rateuri ale telefonului sau laptop-ului între zilele de 24 și 29 mai.


Horoscop mai 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător mai 2015
De la debutul lunii chiar, vă găsiţi pasiuni noi, mai faceţi ocheade unuia sau alteia, vă jucaţi cu cei mici ai voştri sau reaprindeţi flacăra dintre voi și cel drag. Dar, în zilele de 3 și 4 mai, aceste preocupări pot intra în contradicție cu planurile avute cu amicii. După data de 8 mai, accentul cade pe muncă și sănătate, dar căutaţi să nu fiţi dramatici. Din data de 8 până în data de 12 mai, controlaţi-vă obiceiurile de consum.

Dacă aţi pus ochii pe cineva, dar nu aţi avut curajul să-l/o abordaţi, încercaţi-vă şansa după data de 12 mai. Asiguraţi-vă că nu v-a căzut cu tronc o persoană pe care a luat-o în vizor și un/o alt/ă prieten/ă al/a voastru/ă. Altfel, iese cu scântei între data de 14 și data de 17 mai. Randamentul vostru atinge cote de vârf în intervalul 16-18 mai, deci profitaţi de el. Riscaţi să exageraţi și să vă permiteţi vouă înşivă cam multe după data de 19 mai.

Dozaţi-vă cu chibzuință timpul pentru că vă puteți cufunda într-atât de adânc în muncă între 21 și 23 mai, încât organismul vostru s-ar putea să cedeze în fața responsabilităților și presiunii. Nu manipulaţi înscrisuri oficiale urgente, nu semnaţi fără să verificaţi și nu vorbiţi telegrafic cu colegii de muncă între data de 25 și data de 28 mai. Din data de 24 până în data de 29 mai, distracțiile și hobby-urile atentează la bugetul vostru.


Horoscop mai 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti mai 2015
Încă din prima zi a lunii mai, viața de familie se animă, chestiunile imobiliare se urnesc din loc, iar problemele casnice se rezolvă de la sine. Dar familia pare să intervină în bunul mers al carierei sau invers în zilele de 3 și 4 mai. După data de 8 mai, relația cu partenerul și copiii se îmbunătățește și vă bucuraţi altfel de timpul liber. Ceea ce se întâmplă acasă între 8 și 12 vă poate dezorienta oarecum.

După data de 12 mai, vreţi să aveţi ceva de spus în luarea deciziilor care privesc familia, vă suflecaţi mânecile și vă ocupaţi de treburile domestice lăsate restante și faceţi o schimbare în dinamica rolurilor acasă. Între data de 14 și data de 17 mai, se simte că nu daţi dovadă de aceeași atitudine voluntară și la muncă. Intervalul 16-18 mai, vă reîmprospătează viața de cuplu, dar după data de 19 mai, se nasc scântei între voi și familie.

Între data de 21 și data de 23 mai, poate fi destul de complicat să vă împărţiţi cu succes între prieteni și iubit/ă ori copii, dar și între preocupările voastre de moment și planurile pe termen lung. Dacă nu vă echilibraţi, activitățile de cuplu sau cu cei mici vă pot afecta serios bugetul între data de 25 și data de 28 mai. Din 24 până în 29 mai, reproșurile celor dragi, dar și responsabilitățile de acasă vă pot copleși cu totul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS