Horoscop Urania zilnic: joi, 5 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 5 martie 2015


Horoscop 5 martie 2015, Berbec:

Ziua de joi este mai dificilă pentru majoritatea zodiilor, nu doar pentru Berbeci; vă recomand să încercaţi să vă relaxaţi şi să nu faceţi schimbări bruşte sau să luaţi decizii importante fără a analiza foarte bine situaţiile în faţa cărora sunteţi puşi. Încercaţi să aveţi răbdare, timpul le rezolvă pe toate.


Horoscop 5 martie 2015, Taur:

Ultima perioadă a fost una mai aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Taurului, iar asta se resimte; nu aveţi energia necesară pentru a vă ocupa de proiectele importante, aşa că rămâneţi să faceţi doar sarcinile de rutină, care nu necesită prea multă atenţie. Seara va fi una frumoasă pentru voi, partenerul de cuplu vă va surprinde cu un cadou.


Horoscop 5 martie 2015, Gemeni:

Relaţia cu persoanele din jurul vostru este foarte strânsă; sunteţi uşor de influenţat şi puteţi accepta până şi cele mai nepotrivite sfaturi. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în forţele voastre şi în propriile persoane. Voi sunteţi singurii care ştiu ce îşi doresc cu adevărat de la viaţă.


Horoscop 5 martie 2015, Rac:

Prima parte a zilei de joi se anunţă a fi una liniştită; aveţi câteva sarcini de rezolvat, însă nimic care să vă dea probleme de cap. După orele prânzului, aveţi timp să vă bucuraţi de compania persoanei iubite; de asemenea, primiţi o invitaţie la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 5 martie 2015, Leu:

Este posibil ca în data de 5/03/2015 să fiţi îngrijoraţi cu privire la o decizie pe care trebuie să o luaţi în viitorul apropiat. Din fericire, persoanele dragi din jurul vostru vă susţin şi vă ajută cu sfaturi şi încurajări. Toate îndoielile şi confuziile se vor risipi, iar voi veţi înţelege încotro vreţi să mergeţi.


Horoscop 5 martie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei este perfectă pentru activităţile creative; aveţi multă inspiraţie şi vă concentraţi atenţia asupra detaliilor, aspect care vă ajută să ieşiţi din mulţime. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus sau chiar cu o mărire de salariu.


Horoscop 5 martie 2015, Balanţă:

Ziua de 5.03.2015 este foarte bună pentru schimbări în viaţa profesională; ideile pe care le aveţi pentru viitoarele proiecte sunt foarte bune şi de aceea trebuie puse în practică cât mai repede cu putinţă. Nu vă irosiţi timpul cu detaliile nesemnificative, concentraţi-vă pe scop.


Horoscop 5 martie 2015, Scorpion:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte cariera; proiectele personale pe care vreţi să le dezvoltaţi au un potenţial uriaş, trebuie doar să ştiţi când trebuie să vă ocupaţi de ele. Pe plan sentimental, este posibil ca în următoarea perioadă partenerul de cuplu să aibă nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.


Horoscop 5 martie 2015, Săgetător:

Sunteţi plictisiţi de rutina care s-a instalat în viaţa voastră şi astăzi, mai mult ca oricând, vă doriţi să ieşiţi din zona de confort, să experimentaţi şi să descoperiţi lucruri noi. Profitaţi de această perioadă, însă nu luaţi decizii importante şi nici nu faceţi schimbări doar de dragul de a vă distra.


Horoscop 5 martie 2015, Capricorn:

Astăzi pare a fi o zi excelentă pentru activităţile ce au la bază creativitatea: proiecte sau examene importante de dat. Vă concentraţi fără nicio problemă şi aveţi idei foarte bune pentru rezolvarea problemelor pe care le întâmpinaţi. Seara vine cu o surpriză din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 5 martie 2015, Vărsător:

Încă de dimineaţă, sunteţi foarte energici şi cu zâmbetul pe buze şi, indiferent de problemele pe care le întâmpinaţi astăzi, voi sunteţi dispuşi să nu vă schimbaţi starea de spirit. Optimismul şi încrederea în propria persoană vă ajută foarte mult să depăşiţi obstacolele dificile şi să rezolvaţi problemele complicate.


Horoscop 5 martie 2015, Peşti:

Sunteţi dornici să ieşiţi din rutină, însă această sete trebuie puţin ţinută în frâu; influenţa celor din jurul vostru poate juca un rol negativ în viaţa profesională, aşa că aveţi mare grijă cu persoanele care vă oferă sfaturi despre carieră. Cel mai bine este să nu vă aventuraţi şi să aveţi răbdare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS