Horoscop Urania zilnic: vineri, 6 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 6 martie 2015


Horoscop 6 martie 2015, Berbec:

Mai multe probleme par să vă dea bătăi de cap vineri. Aveţi multe pe cap şi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi sau chiar anulaţi unele planuri. Evenimentele de care veţi avea parte spre seară vor reuşi să vă ajute să vă recăpătaţi buna dispoziţie; primiţi o veste foarte frumoasă de la cineva drag.


Horoscop 6 martie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi în continuare cu gândul la mai multe evenimente din trecut; chiar dacă faceţi planuri şi gândiţi strategii pentru a vă rezolva problemele, nimic nu se va schimba. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să se ocupe de aceste situaţii neplăcute pentru voi.


Horoscop 6 martie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte gânditori şi îngrijoraţi cu privire la un proiect la care lucraţi; progresele întârzie să apară, iar planurile nu sunt văzute foarte bine de şefi. Sunteţi în continuare în căutarea răspunsurilor, însă agitaţia şi negativismul nu vă vor ajuta deloc în acest sens. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 6 martie 2015, Rac:

Astăzi primiţi un bonus substanţial de la un superior; profitaţi de această surpriză şi folosiţi banii pentru a rezolva problemele financiare. De asemenea, vă gândiţi să faceţi o investiţie importantă într-un proiect care pare să aibă şanse mari de reuşită.


Horoscop 6 martie 2015, Leu:

Ziua de 6/03/2015 începe foarte bine pentru nativii născuţi în semnul Leului, cu câteva schimbări majore la locul de muncă; este posibil să primiţi o mărire de salariu sau chiar să vi se ofere posibilitatea de a lucra la un proiect amplu, care vă va aduce multe beneficii. Mare atenţie la reacţia colegilor, mulţi vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 6 martie 2015, Fecioară:

Astăzi, mai mult ca oricând, vă recomand să încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra planurilor şi proiectelor voastre profesionale. Este posibil să vă simţiţi atraşi de trecut şi să aduceţi la suprafaţă amintiri de mult timp uitate. Nu vă faceţi rău singuri, încercaţi să vă ţineţi ocupaţi şi să nu luaţi decizii bruşte.


Horoscop 6 martie 2015, Balanţă:

Energia cu care v-aţi obişnuit prietenii şi cunoştinţele este mult mai puţin vizibilă astăzi; sunteţi foarte obosiţi şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Din fericire, nu întâmpinaţi probleme complicate şi nici nu daţi peste situaţii urgente, care să necesite multă atenţie.


Horoscop 6 martie 2015, Scorpion:

Nu vă speriaţi dacă simţiţi că aveţi nevoia să luaţi o pauză de la muncă sau de la alte activităţi. Este normal să fiţi obosiţi, aţi avut foarte multe pe cap în ultima perioadă; încercaţi să vă relaxaţi şi, dacă aveţi posibilitatea, bucuraţi-vă de puţin timp liber.


Horoscop 6 martie 2015, Săgetător:

Se pare că în data de 6.03.2015 astrele îşi îndreaptă atenţia asupra voastră; indiferent de ce vă doriţi sau vreţi să faceţi, totul va fi pus în aplicare şi veţi avea parte de numeroase beneficii. Hotărârea cu care abordaţi fiecare problemă vă va ajuta să creşteţi şi mai mult în ochii superiorilor.


Horoscop 6 martie 2015, Capricorn:

Starea voastră de bine şi optimismul sunt copleşitoare; ajungeţi să îi atrageţi în această bulă magică şi pe cei din jurul vostru. Petreceţi clipe foarte frumoase alături de cei dragi şi aveţi parte de numeroase surprize plăcute. Spre seară, aveţi timp să vă întâlniţi cu o persoană din trecut.


Horoscop 6 martie 2015, Vărsător:

Indiferent de proiectele sau sarcinile pe care le primiţi vineri, aveţi o stare de bine care este molipsitoare. Sunteţi foarte productivi doar dacă sunteţi înconjuraţi de confort. Pe plan financiar, venitul vostru poate creşte considerabil ca urmare a unei realizări importante.


Horoscop 6 martie 2015, Peşti:

Vă descurcaţi foarte bine pe plan profesional şi primiţi numai cuvinte de laudă de la superiori; chiar şi aşa, încercaţi să rămâneţi la relaţie angajat - angajator şi să nu legaţi prietenii cu aceştia; păstraţi distanţa şi nu trasaţi o linie între viaţa profesională şi cea personală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS