Horoscop Urania zilnic: miercuri, 4 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 4 martie 2015


Horoscop 4 martie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri vine la pachet cu multă voie bună şi energie. Sunteţi foarte hotărâţi să vă ocupaţi de probleme şi să rezolvaţi proiectele pe care le-aţi primit. Staţi cu ochii deschişi deoarece este posibil să primiţi o ofertă interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii în viaţa profesională.


Horoscop 4 martie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi mai hotărâţi ca niciodată să vă puneţi în ordine viaţa profesională; proiectele de care vă ocupaţi nu mai pot fi amânate. Din fericire, aveţi curaj şi sunteţi siguri pe voi; de asemenea, persoanele din jurul vostru vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară, veţi lua o decizie foarte importantă cu privire la viaţa personală.


Horoscop 4 martie 2015, Gemeni:

Încă de dimineaţă vă simţiţi foarte obosiţi şi agitaţi; nu reuşiţi să vă concentraţi şi vă este foarte greu să vă ocupaţi de problemele urgente. Pentru a nu lua decizii greşite sau a face schimbări nepotrivite, vă recomand să amânaţi întâlnirile importante. Axaţi-vă doar pe sarcinile obişnuite.


Horoscop 4 martie 2015, Rac:

Primele ore ale acestei zile vor fi foarte încărcate; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări de planuri pentru a vă ocupa de tot ce trebuie. După orele prânzului, atmosfera se linişteşte în jurul vostru, iar voi deveniţi mult mai relaxaţi. Seara va fi petrecută în compania persoanei iubite.


Horoscop 4 martie 2015, Leu:

Relaţia dintre voi şi superiori devine mult mai strânsă; în cazul în care vă gândiţi să cereţi o mărire de salariu sau posibilitatea de a lucra la un proiect mai amplu, acesta este cel mai bun moment. Le-aţi câştigat încrederea şi ştiţi că aţi devenit persoane importante în cadrul companiei, aşa că nu vă fie teamă să cereţi ceea ce vi se cuvine.


Horoscop 4 martie 2015, Fecioară:

Ziua de 04/03/2015 este foarte interesantă pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei; încă de la primele ore primiţi o veste neaşteptată de la o persoană dragă. Aceasta schimbă totul şi sunteţi nevoiţi să vă modificaţi şi chiar să vă anulaţi câteva planuri pentru viitorul apropiat. Seara va fi petrecută alături de o persoană din trecut.


Horoscop 4 martie 2015, Balanţă:

Vă îngropaţi timpul în muncă, iar asta nu vă ajută să vă rezolvaţi problemele personale; nu ignoraţi relaţia cu partenerul de cuplu deoarece prăpastia formată între voi se va adânci şi mai mult. Încercaţi să înţelegeţi ce vă doriţi de la voi şi de la persoana iubită; de asemenea, este timpul să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 4 martie 2015, Scorpion:

Ziua de miercuri vă găseşte mai hotărâţi şi mai pregătiţi ca niciodată; aveţi vise îndrăzneţe, iar aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă îndrepta atenţia asupra lor. Este un moment excelent pentru a începe noi proiecte sau a gândi planuri eficiente.


Horoscop 4 martie 2015, Săgetător:

Sunteţi foarte optimişti astăzi, iar asta face ca problemele să fie pe jumătate rezolvate. Rămâneţi veseli şi cu zâmbetul pe buze chiar şi în cele mai dificile momente, oferindu-vă astfel încredere în voi. Vă ocupaţi fără nicio problemă de situaţiile delicate şi de proiectele urgente.


Horoscop 4 martie 2015, Capricorn:

Trebuie să luaţi o decizie importantă astăzi, însă vă este foarte dificil să faceţi acest pas. Suportul celor din jurul vostru vă ajută să vă relaxaţi puţin şi să priviţi lucrurile din mai multe puncte de vedere. Mare atenţie la viaţa financiară, nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.


Horoscop 4 martie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi pe proiectele de care vă ocupaţi; chiar dacă aveţi foarte mult de muncă, faceţi asta de plăcere şi nici măcar nu simţiţi că munciţi. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu pare să ia o întorsătură ciudată. Nu luaţi decizii în grabă deoarece mai târziu le puteţi regreta.


Horoscop 4 martie 2015, Peşti:

Aţi ajuns într-un punct mort în viaţa profesională şi consideraţi că este timpul să vă ocupaţi de această situaţie; nu vreţi ca timpul să treacă, iar voi să regretaţi că nu v-aţi rezolvat problemele atunci când trebuia. Din fericire, pe plan sentimental lucrurile stau foarte bine, iar asta vă oferă siguranţa de care aveţi nevoie pentru a fi liniştiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS