Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 februarie 2015


Horoscop 11 februarie 2015, Berbec:

Primele ore ale zilei de miercuri aduc mult entuziasm şi optimism nefondat; chiar dacă lucrurile par să fie în favoarea voastră, vor apărea numeroase dificultăţi şi obstacole de care nu veţi putea trece. Cel mai bine este să amânaţi proiectele importante pentru următoarele zile.


Horoscop 11 februarie 2015, Taur:

Întreaga săptămână este foarte aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Taurului; ziua de astăzi vine cu câteva schimbări neaşteptate în unele proiecte aflate în desfăşurare. Dacă vă păstraţi calmul, veţi reuşi să vă ocupaţi de orice situaţie fără prea multe bătăi de cap. Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 11 februarie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi destul de axaţi pe problemele pe care le aveţi încât vă pierdeţi în detalii. După orele prânzului, începeţi să fiţi mai relaxaţi şi chiar reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune pentru viitoarele proiecte. Planurile voastre vor fi foarte apreciate de şefi.


Horoscop 11 februarie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este foarte aglomerată pe plan profesional; de aceea trebuie să faceţi în aşa fel încât să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program. Seara va fi una relaxantă doar dacă va fi petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 11 februarie 2015, Leu:

Relaţia profesională cu colegii de muncă vă mulţumeşte; vă înţelegeţi foarte bine cu toţi şi reuşiţi să aveţi chiar şi legături apropiate cu unii dintre ei. Activităţile de astăzi vor fi unele destul de lejere, ceea ce înseamnă că veţi avea parte de multe pauze şi momente relaxante.


Horoscop 11 februarie 2015, Fecioară:

Problemele personale vă apasă tot mai mult; nu trebuie să vă grăbiţi, însă este indicat să găsiţi cât mai rapid soluţii pentru aceste situaţii complicate. Acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru; sfaturile lor vă vor ajuta să vedeţi mai limpede drumul pe care vreţi să îl alegeţi.


Horoscop 11 februarie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una liniştită la locul de muncă; nu aveţi foarte multe sarcini de rezolvat, aşa că veţi avea suficient timp liber încât să faceţi şi câteva planuri pe plan personal. În relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră.


Horoscop 11 februarie 2015, Scorpion:

Ziua de 11/02/2015 este foarte bună pentru schimbări profesionale; este un moment excelent pentru a face planuri sau a accepta noi proiecte. Vă recomand să petreceţi mai mult timp alături de superiori sau parteneri importanţi; aveţi foarte multe de învăţat de la ei.


Horoscop 11 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de miercuri este una bună pentru viaţa profesională; aveţi multe idei bune şi sunteţi receptivi la planurile colegilor de muncă. Împreună puteţi găsi soluţii eficiente pentru proiectele aflate în desfăşurare. Seara se anunţă a fi una relaxantă; aveţi suficient timp pentru a vă bucura de linişte.


Horoscop 11 februarie 2015, Capricorn:

Este posibil ca o problemă sentimentală să vă dea bătăi de cap; nu aveţi foarte multă încredere în partener şi asta este chiar o problemă pentru viitorul vostru. Trebuie să învăţaţi să îi oferiţi libertatea şi spaţiul de care are nevoie. O discuţie matură şi sinceră vă poate ajuta să vă rezolvaţi conflictele.


Horoscop 11 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a socializa; activităţile informale vă ajută să vă dezvoltaţi personal şi să întâlniţi noi persoane. Nu vă setaţi niciun obiectiv deoarece este posibil ca o invitaţie să vă facă să vă schimbaţi planurile fix pe ultima sută de metri.


Horoscop 11 februarie 2015, Peşti:

Treceţi printr-o perioadă mai complicată din punct de vedere personal şi aveţi nevoie de multă susţinere din partea persoanelor importante din viaţa voastră; întâlnirile cu cei dragi vor fi chiar o terapie pentru sufletul vostru. Spre seară sunteţi foarte liniştiţi, iar acesta este un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS