Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 februarie 2015


Horoscop 10 februarie 2015, Berbec:

În a doua zi a săptămânii sunteţi destul de agitaţi; chiar dacă vreţi să vă ocupaţi de problemele profesionale, nu este un moment bun pentru acestea deoarece sunteţi distraşi de ce se întâmplă în jurul vostru şi nu găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Cel mai bine este să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite.


Horoscop 10 februarie 2015, Taur:

Ziua de marţi pare să înceapă în forţă pentru nativii născuţi în semnul Taurului; chiar dacă nu sunteţi în cea mai bună formă posibilă, vă este foarte uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le întâmpinaţi astăzi. După orele prânzului este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unei persoane importante.


Horoscop 10 februarie 2015, Gemeni:

Ar trebui să lăsaţi deoparte problemele profesionale şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale. Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să vă rezolvaţi conflictele existente cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 10 februarie 2015, Rac:

După o perioadă mai liniştită, reveniţi la sarcinile dificile şi complicate; chiar şi aşa, nu vă plângeţi deoarece vă place foarte mult ceea ce faceţi. Spre seară, este posibil să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu sau a unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 10 februarie 2015, Leu:

Astăzi nu este o zi foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi agitaţi şi nu reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Chiar şi aşa, sunteţi nevoiţi să vă puneţi în ordine gândurile şi să faceţi planurile necesare pentru proiectele de care vă veţi ocupa în această săptămână.


Horoscop 10 februarie 2015, Fecioară:

Ziua de azi începe cum nu se poate mai bine; trebuie să fiţi cu ochii în patru deoarece aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, care va juca un rol extrem de important în viitorul vostru. Cel mai bine este să fiţi voi înşivă atunci când sunteţi în preajma ei. De asemenea, vă recomand să nu încercaţi să o impresionaţi.


Horoscop 10 februarie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu a avut multe urcuşuri, dar şi mai multe coborâşuri în ultima perioadă. Astăzi este un moment foarte bun pentru a avea o discuţie serioasă şi a vorbi despre viitorul vostru. Aveţi ocazia de a lămuri probleme şi a rezolva conflicte.


Horoscop 10 februarie 2015, Scorpion:

Iată că astrele se încăpăţânează să nu vă facă pe plac astăzi; chiar dacă munciţi foarte mult şi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi, şefii nu vor fi mulţumiţi de prestaţia voastră. Nu mai insistaţi, este doar o zi proastă; de mâine, lucrurile vor reveni la normal.


Horoscop 10 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de marţi începe cu dreptul pentru nativii născuţi în zodia Săgetător; pe plan profesional vă descurcaţi destul de bine şi nu aveţi niciun motiv să fiţi îngrijoraţi cu privire la viitorul carierei voastre. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să aveţi o surpriză foarte frumoasă din partea astrelor. Seara se anunţă cu adevărat deosebită.


Horoscop 10 februarie 2015, Capricorn:

Astăzi astrele vă ajută să vă exprimaţi gândurile şi să daţi frâu liber sentimentelor; descoperiţi că sunteţi mult mai sensibili şi emoţionali decât credeaţi. Este momentul potrivit pentru a spune ceea ce simţiţi; de asemenea, este posibil să faceţi o schimbare radicală în viaţa sentimentală.


Horoscop 10 februarie 2015, Vărsător:

Începeţi ziua de marţi cu stângul; nu sunteţi în apele voastre şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra proiectelor pe care le aveţi în desfăşurare. Este indicat să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu vă dau prea multe bătăi de cap. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, partenerul de cuplu pare să fie tot mai nemulţumit de voi.


Horoscop 10 februarie 2015, Peşti:

Ziua de 10/02/2015 este cea mai grea pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; chiar dacă aţi avut timp să vă odihniţi, simţiţi că nu aveţi suficientă putere pentru a vă ocupa de sarcinile complicate. De aceea faceţi tot posibilul să vă îndreptaţi atenţia asupra treburilor obişnuite. Spre seară, primiţi o veste neaşteptată din partea unui membru al familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS