Horoscop Urania zilnic: luni, 16 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 februarie 2015


Horoscop 16 februarie 2015, Berbec:

Astăzi nu prea sunteţi în apele voastre. Nu veţi simţi nevoia să intraţi în vorbă cu prea multe persoane şi nici nu veţi avea energia necesară pentru a lua parte la unele activităţi. Cu toate că astrele nu par să acţioneze în favoarea voastră, nu este o zi pierdută. Sunt şanse totuşi să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp şi care să vă facă să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 16 februarie 2015, Taur:

Nu este momentul să trageţi concluzii pripite, mai ales la locul de muncă. Astăzi trebuie să acţionaţi cu foarte multă prudenţă şi să evitaţi discuţiile cu anumiţi colegi. Totodată, nu este indicat nici să vă asumaţi responsabilităţi pe care nu le puteţi duce până la capăt. Spre după-amiază, astrele vă vor ajuta să luaţi câteva decizii bune.


Horoscop 16 februarie 2015, Gemeni:

În general, situaţia voastră este una stabilă, însă astăzi va fi necesar să aveţi grijă câţi bani cheltuiţi. Vă va fi greu să decideţi ce este de făcut în privinţa unei situaţii mai delicate din moment ce nu aveţi parte de susţinerea unei persoane apropiate. Cu toate acestea, veţi reuşi să treceţi peste orice tensiune şi veţi da dovadă de foarte mult tact în anumite momente.


Horoscop 16 februarie 2015, Rac:

Tonusul fizic şi psihic vor cunoaşte o curbă ascendentă, ceea ce înseamnă că astăzi vă va fi uşor să luaţi noi decizii în ce priveşte cariera voastră şi în acelaşi timp vă veţi putea concentra şi asupra vieţii private. Va fi o zi destul de bună pentru voi şi ar fi bine să profitaţi la maximum de fiecare moment, pentru că astrele v-au rezervat şi câteva surprize.


Horoscop 16 februarie 2015, Leu:

Dacă veţi fi receptivi la ocaziile care apar, ele vă vor aduce o şansă în plus să evoluaţi în carieră sau să câştigaţi mai mulţi bani. Este o zi foarte bună pentru voi, ceea ce înseamnă că trebuie să aveţi mai multă încredere în forţele proprii. Aţi putea semna o înţelegere care vă va ajuta să vă măriţi veniturile sau este posibil să rezolvaţi câteva probleme legale.


Horoscop 16 februarie 2015, Fecioară:

Un coleg de muncă va insista să afle care sunt atribuţiile voastre, lucru care vă va deranja destul de mult. Chiar dacă nu vă place să discutaţi astfel de detalii cu toată lumea, aflaţi că acea persoană v-ar putea ajuta în anumite privinţe. Aşadar, nu ar fi rău dacă aţi lăsa garda jos şi aţi încerca să fiţi mai deschişi, veţi avea foarte mult de câştigat.


Horoscop 16 februarie 2015, Balanţă:

Va confruntaţi cu câteva probleme la serviciu, posibil să aibă legătură cu autoritatea unei persoane. Este bine totuşi să scăpaţi de orice preocupare şi să încercaţi să abordaţi orice subiect vă nelinişteşte, pentru că doar în aşa fel veţi reuşi să vă daţi seama cum este cel mai corect să procedaţi în continuare. Nu vă faceţi griji, astrele sunt de partea voastră.


Horoscop 16 februarie 2015, Scorpion:

Va fi necesar să vă apucaţi de treabă mai repede decât v-aţi fi dorit. Nu este o zi excepţională pentru voi, dar în mod sigur nu este bine să lăsaţi anumite probleme pe ultima sută de metri. Încercaţi să vă organizaţi timpul astfel încât să puteţi rezolva toate problemele cu care vă confruntaţi. Totodată, ziua aceasta este bună pentru a pune la punct acte sau statistici.


Horoscop 16 februarie 2015, Săgetător:

Se pare că aţi ajuns la capătul răbdării. Problemele cu care vă confruntaţi par să nu se mai rezolve, iar voi nu aveţi nervii necesari pentru a mai dezbate aceleaşi subiecte. Cu toate acestea, nu este o zi complet pierdută pentru voi. Sunt şanse să primiţi o veste bună, în urma căreia veţi lua o decizie care v-ar putea schimba viaţa.


Horoscop 16 februarie 2015, Capricorn:

Momentele grele au fost depăşite, astfel că veţi putea privi cu încredere spre ziua pe care o aveţi în faţă. Trebuie să fiţi optimişti şi să nu renunţaţi la visele voastre. Ţineţi minte, este o zi bună pentru a vă pune ideile în aplicare sau pentru a vă întări relaţiile cu persoanele din familie sau din anturaj. Veţi avea foarte multe motive să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine.


Horoscop 16 februarie 2015, Vărsător:

Se anunţă o zi în care veţi avea parte de foarte multe evenimente plăcute. Veţi cunoaşte foarte multe persoane şi veţi avea posibilitatea să începeţi o nouă afacere. Nici la capitolul dragoste nu staţi rău, partenerul de viaţă vă va surprinde cu o cină romantică sau vă va propune să plecaţi într-o călătorie împreună.


Horoscop 16 februarie 2015, Peşti:

Este bine să evitaţi monotonia cu orice preţ. Dacă vi se oferă prilejul, nu refuzaţi să vă implicaţi într-o nouă afacere sau să începeţi încă o colaborare. Problemele legale s-ar putea rezolva mai repede decât credeţi, motiv pentru care ar trebui să vă simţiţi bine şi să zâmbiţi mai mult. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi câteva veşti şi din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS