Horoscop Urania zilnic: marţi, 6 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 6 ianuarie 2015


Horoscop 6 ianuarie 2015, Berbec:

Proiectele la care lucraţi sunt foarte importante; de aceea este necesar să daţi toată silinţa pentru ca fiecare idee pe care o propuneţi să fie cea mai bună. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse, aşa că depinde doar de voi care va fi bonusul pe care îl veţi lua.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Taur:

Aveţi foarte multe idei pentru acest an şi vreţi ca încă de la început să plecaţi cu paşi mărunţi, însă siguri. Sunteţi hotărâţi ca anul 2015 să fie anul vostru, atât în ceea ce priveşte viaţa profesională, cât şi pe plan financiar.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Gemeni:

Ziua de marţi vă găseşte foarte creativi şi concentraţi asupra vieţii profesionale. Acesta este un moment foarte bun pentru a face planuri cu privire la proiectele la care lucraţi. Este posibil să aveţi o idee extrem de bună, care cu siguranţă va primi multe aprecieri din partea superiorilor.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Rac:

Aţi aşteptat de foarte mult timp acest moment; acum începeţi un nou capitol profesional, care vă va ajuta să vă dezvoltaţi într-o persoană de succes. Trebuie să vă adaptaţi tuturor schimbărilor într-un termen destul de rapid. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Leu:

Astăzi este un moment foarte bun pentru a gândi strategii şi a face planuri. Simţiţi nevoia unei schimbări pe plan profesional şi vă doriţi cu nerăbdare ca aceasta să se întâmple cât mai repede. Aveţi nevoie să progresaţi şi să evoluaţi în carieră, nu să stagnaţi. Sunteţi siguri că asta vă doriţi, iar acesta este primul pas către schimbare.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Fecioară:

Această săptămână va fi una destul de aglomerată pentru nativii născuţi în zodia Fecioară; reveniţi la rutină şi vă este foarte dificil să vă readaptaţi. Cel mai bine este să lucraţi în echipă deoarece prin comunicare şi munca alături de colegi puteţi găsi planuri şi idei foarte bune pentru proiectele profesionale.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de nervovi şi simţiţi că nu vă găsiţi locul; vă este tot mai greu să vă concentraţi asupra problemelor profesionale. De aceea este indicat să evitaţi întâlnirile sau negocierile importante şi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu au nevoie de multă atenţie.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de marţi pare să fie ziua voastră norocoasă; astăzi primiţi o veste foarte bună din partea superiorilor. Poate fi vorba despre o mărire de salariu, o avansare în funcţie sau chiar despre schimbarea departamentului. Sărbătoriţi aceste modificări frumoase în compania persoanelor importante din viaţa voastră.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de marţi vine cu provocări destul de mari pentru Săgetători în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este posibil să participaţi la o negociere importantă şi trebuie să daţi tot ce aveţi mai bun din voi; cu cât sunteţi mai siguri pe voi, cu atât vă va fi mai uşor să vă intimidaţi adversarul şi să îl aduceţi pe terenul vostru.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Capricorn:

Colegii de muncă au făcut câteva greşeli majore în rezolvarea unei probleme destul de importante, iar superiorii par să aibă mai multă încredere în voi. De aceea este posibil ca voi să fiţi puşi la conducerea acestui proiect; este momentul să daţi tot ce aveţi mai bun din voi şi să demonstraţi că puteţi mult mai mult.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Vărsător:

Sunteţi mai mult ca siguri că vreţi să vă schimbaţi în mod radical viaţa profesională; ultimele zile v-au făcut să vă doriţi foarte mult să faceţi ceea ce vă place. Este un pas riscant, care merită doar dacă sunteţi perseverenţi şi concentraţi astfel încât să duceţi planurile la bun sfârşit. Va fi un drum dificil, însă beneficiile vor fi extrem de mari.


Horoscop 6 ianuarie 2015, Peşti:

Începutul zilei nu este tocmai roz pentru nativii născuţi în zodia Peşti; pe plan profesional întâmpinaţi tot felul de probleme. Chiar dacă acestea nu sunt grave şi nici dificil de rezolvat, pierdeţi destul de mult timp încercând să găsiţi cele mai bune soluţii. Spre seară, aveţi parte de un conflict cu un coleg de muncă. Trebuie să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de maturitate în rezolvarea acestuia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS