Horoscop Urania zilnic: luni, 5 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 ianuarie 2015


Horoscop 5 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de luni este foarte bună pentru a face planuri şi a pune în aplicare idei. Sunteţi foarte creativi şi vă este uşor să aveţi o perspectivă cât mai bună asupra proiectelor de care vreţi să vă ocupaţi în anul 2015. Aveţi încredere în voi şi urmaţi-vă visurile.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Taur:

Partenerul de viaţă întâmpină o problemă mai complicată şi îi este dificil să găsească puterea de a trece peste ea. De aceea voi trebuie să îi fiţi alături, să îl sprijiniţi şi să îl ajutaţi cu sfaturi bune pentru a scăpa de această situaţie neplăcută.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Gemeni:

Ziua pare să înceapă foarte frumos pentru nativii născuţi în zodia Gemeni. La primele ore ale dimineţii primiţi o sumă de bani, care vă este de folos pentru a vă rezolva problemele dificile pe care le aveţi pe plan financiar. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de câteva clipe libere.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Rac:

În următoarea perioadă va avea loc o schimbare destul de mare pe plan profesional; aşteptaţi de foarte mult timp asta şi sunteţi nerăbdători să faceţi ceea ce vă place. Trebuie să vă adaptaţi noilor condiţii şi să încercaţi să vă planificaţi foarte bine timpul.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Leu:

Luni primiţi o veste nu tocmai plăcută de la superiori sau colaboratori. Chiar dacă nu sunteţi mulţumiţi de ceea ce se întâmplă, trebuie să vă adaptaţi condiţiilor măcar pentru o scurtă perioadă de timp. Este important să nu vă descurajaţi şi să încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Fecioară:

Astăzi începeţi urmărirea intereselor strict personale; consideraţi că este timpul să faceţi o schimbare în viaţa sentimentală, însă înainte de a lua o decizie radicală trebuie să aveţi parte de o discuţie foarte serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Balanţă:

Astăzi nu sunteţi în apele voastre; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de nervoşi şi vă este foarte dificil să purtaţi discuţii normale cu persoanele din jurul vostru. Încercaţi să evitaţi conversaţiile serioase sau chiar micile neînţelegeri deoarece acestea se pot transforma în adevărate certuri dureroase.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Scorpion:

Luni aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului de cuplu sau a prietenilor. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze fără vreun motiv întemeiat; apreciaţi ceea ce aveţi şi sunteţi mulţumiţi de modul în care s-au aranjat lucrurile în viaţa voastră.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Săgetător:

Relaţia cu cei cu care intraţi în contact decurge armonios; sunteţi foarte liniştiţi şi vă bucuraţi de o zi cu adevărat frumoasă. Puteţi profita de aceste momente libere pentru a vă face planurile profesionale pentru următorul an sau a face aranjamentele necesare în viaţa sentimentală.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Capricorn:

Ziua de luni vă găseşte destul de nervoşi; poate că este din cauza faptului că aţi avut o perioadă mai complicată, în care au apărut foarte multe lucruri noi. Relaţia cu persoanele din viaţa voastră decurge destul de bine atâta timp cât toată lumea este dispusă să facă mici compromisuri pentru a evita certurile.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie foarte liniştită pentru nativii născuţi în zodia Vărsător, chiar şi pe plan sentimental. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi vă bucuraţi de compania celor dragi. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 5 ianuarie 2015, Peşti:

Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o conversaţie destul de serioasă; acesta pare să fie un moment foarte bun pentru a face planuri şi a discuta despre viitorul relaţiei voastre. Dacă rămâneţi amândoi calmi, este foarte posibil să luaţi o decizie importantă, benefică pentru amândoi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS