Horoscop Urania săptămânal: 12-18 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 12-18 ianuarie 2015


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Berbec:

În general, sănătatea pare să nu figureze pe lista priorităţilor voastre de săptămâna aceasta. Totuşi, se prea poate ca zilele de luni şi marţi să vină la pachet cu puţină tensiune, fie ea de origine interioară ori declanşată de cineva care vă pune la încercare răbdarea. Riscaţi să vă enervaţi din orice, fapt care vă predispune la mici incidente care se pot lăsa nu numai cu sechele morale.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Taur:

Dacă săptămâna aceasta vă surprinde sub medicaţie, rezistaţi tentaţiei de a o întrerupe luni şi marţi. Poate că rezultatele se lasă aşteptate sau vă reţine de la multe lucruri, dar nu vă pierdeţi speranţa. Se doreşte ca Taurii care suferă de afecţiuni cronice să observe cu atenţie orice modificare a stării de sănătate care ar putea apărea şi să o raporteze medicului de familie imediat.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Gemeni:

În general, extremele sunt de ocolit, dar în contextul astrologic al zilelor de miercuri şi joi, ţineţi-vă cât puteţi departe de ele. Astfel, dacă v-aţi propus să mergeţi la sală începând de la mijlocul săptămânii, începeţi cu exerciţii simple, iar dacă aţi cedat prea multor tentaţii culinare de sărbători, nu vă lipsiţi dintr-odată de ele. Vă este mai uşor să urmaţi un regim sau sport dacă o luaţi treptat.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Rac:

Se recomandă ca nativele născute în zodia Rac trecute de prima tinereţe să nu se lase furate de peisaj în această vineri şi să aibă grijă cum traversează zonele cu polei pentru că riscă să alunece şi să îşi fractureze bazinul. Racii care suferă adesea de reumatism se pot trezi în a doua parte a săptămânii cu o senzaţie mai mult sau mai puternică de disconfort la nivelul încheieturilor.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Leu:

Contextul astral vă semnalează faptul că se cere acordată o atenţie suplimentară în trafic la începutul săptămânii, mai ales dacă zilele de luni sau marţi vă surprind în întârziere în drum spre muncă sau fără echipament corespunzător pentru vremea de afară. Se anunţă cod roşu de tamponări uşoare care pot fi ocolite fără probleme dacă vă dovediţi precauţi.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Fecioară:

Vorbele răutăcioase şi privirile sfidătoare, indiferent dacă vin din direcţia voastră sau a altor persoane îşi pot pune amprenta pe starea voastră de bine, tulburându-vă pe interior. Căutaţi să nu petreceţi prea mult timp la mijlocul săptămânii printre persoane negativiste, mereu nemulţumite pentru că puteţi cădea pradă vampirismului energetic. Trataţi fiecare zi cu o atitudine entuziastă!


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Balanţă:

Dacă apar probleme în sectorul sănătăţii, nu căutaţi vina în felul în care alegeţi să mâncaţi sau să vă îngrijiţi corpul. Cauza indispoziţiei voastre de la începutul acestei săptămâni pare să fie cineva din apropiaţii voştri care vă cultivă această senzaţie de disconfort. Dacă aţi alege să păstraţi distanţa, aţi observa că lucrurile încep să îşi reintre în normal şi să vă simţiţi din nou bine.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Scorpion:

Este adevărat că, pe plan profesional, nu vă stă în fire să fiţi comozi, dar când vine vorba de voi înşivă, amânaţi mereu analizele periodice şi vizitele anuale la doctor. Dacă nu v-aţi făcut un control general de mult timp, faceţi-o la începutul acestei săptămâni, mai ales dacă nu vă simţiţi bine. Ştiţi prea bine că nu vă permiteţi să pierdeţi timpul internaţi prin spitale.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Săgetător:

Fie că vi se făcuse sau nu dor de Saturn în Scorpion, cert este ca Luna caută să recreeze miercuri şi joi atmosfera care l-a consacrat. S-ar putea să nu vă aducă apăsarea sufletească pe care v-a pricinuit-o procurorul zodiacului în ultimii ani, dar tot reuşeşte să vă neliniştească într-o anumită măsură. Astfel, vă puteţi consola cu gândul că până la venirea weekendului o să treacă!


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Capricorn:

Vă doriţi ca lucrurile să iasă bine pe plan profesional, în ciuda faptului că vă neglijaţi pe voi înşivă şi amânaţi problemele presante din familie. Dar dacă nu luaţi lucrurile în ordinea lor firească, ocupându-vă întâi de ceea ce este important, riscaţi să fugiţi după mai mulţi iepuri, să nu prindeţi niciunul şi să sfârşiţi extenuaţi. Prin urmare, nu vă supraestimaţi nivelul de energie şi folosiţi-l calculat.


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Vărsător:

Chiar dacă vă doriţi să fie bine pentru toată lumea, felul repezit pe care-l cultivaţi la începutul acestei săptămâni le poate crea o altă părere celor de lângă voi şi anume aceea că îi acceptaţi cu bune şi rele atâta timp cât se comportă în termenii dictaţi de voi sau compensează prin faptul că vă fac pe plac. Recunoaşteţi că aţi greşit când este cazul ca să nu fie nevoie să vă faceţi mustrări de conştiinţă!


Horoscop 12-18 ianuarie 2015, Peşti:

Dacă vă pricopsiţi la mijlocul săptămânii cu o stare de apatie care pare să nu mai vrea să treacă, gândiţi-vă dacă nu cumva v-aţi pedepsit pentru o situaţie care nu ţinea de voi, învinovăţindu-vă pentru un gest sau o faptă care nu vă aparţinea. Dacă felul în care aţi pus problema v-a băgat în probleme medicale, tot viziunea de ansamblu este cea care vă scoate la mal!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS