Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 6 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 6 decembrie 2014


Horoscop 6 decembrie 2014, Berbec:

Încă de dimineaţă trebuie să rezolvaţi câteva probleme pe plan profesional. Vă pregătiţi să faceţi schimbări majore; din această cauză este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi câteva decizii spontane sau să vă amânaţi planuri importante. Primiţi susţinere din partea colegilor de muncă.


Horoscop 6 decembrie 2014, Taur:

Ziua de azi pare să fie una obişnuită pentru voi, fără prea multe evenimente importante. În prima parte a zilei sunteţi foarte creativi şi reuşiţi să vă ocupaţi de un proiect important. După orele prânzului, aveţi timp liber şi decideţi să îl petreceţi făcând planuri pentru următoarea perioadă, pe care o veţi petrece alături de cei dragi.


Horoscop 6 decembrie 2014, Gemeni:

Deciziile pe care urmează să le luaţi sunt foarte importante şi pot aduce numeroase schimbări neaşteptate atât în viaţa profesională, cât şi pe plan personal. O discuţie sinceră cu partenerul de cuplu vă poate ajuta foarte mult în această situaţie; sfaturile primite vă vor fi foarte utile.


Horoscop 6 decembrie 2014, Rac:

După o perioadă în care a fost rutină în viaţa voastră, acum este momentul să faceţi numeroase schimbări. Sunteţi foarte mulţumiţi de realizările pe care le-aţi făcut până acum, însă vă doriţi mult mai mult. Sfaturile unei persoane de încredere, cu experienţă, vă pot fi foarte utile în aceste momente.


Horoscop 6 decembrie 2014, Leu:

În această perioadă sunteţi foarte sensibili; vă este greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele neplăcute de pe plan profesional. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să învăţaţi din greşeli; doar aşa veţi putea să mergeţi mai departe. Partenerul de cuplu vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 6 decembrie 2014, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi bine dispuşi şi foarte activi; aveţi idei foarte bune şi vă este uşor să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului, vă întâlniţi cu o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp; împreună petreceţi clipe frumoase.


Horoscop 6 decembrie 2014, Balanţă:

Sâmbătă aveţi parte de o veste frumoasă; a venit momentul să fiţi răsplătiţi pentru progresele voastre profesionale. Proiectele la care aţi lucrat au fost unele de succes, iar partenerii de afaceri au decis să vă ofere un bonus pe măsură. Sărbătoriţi alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 6 decembrie 2014, Scorpion:

După ce ieri aţi fost nevoiţi să staţi legaţi de birou, iată că ziua de astăzi este una mai relaxată. În primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi; după prânz, aveţi suficient timp liber pentru a vă relaxa. O plimbare în aer liber sau o ieşire în oraş cu prietenii vă vor ajuta să vă bucuraţi de weekend.


Horoscop 6 decembrie 2014, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu a fost lăsată de izbelişte în ultima perioadă atât de voi, cât şi de persoana iubită. Înainte de a vă îndepărta şi mai mult unul de celălalt, este indicat să aveţi o discuţie sinceră şi matură, în care să vorbiţi despre problemele actuale. Doar împreună puteţi decide soarta viitorului vostru.


Horoscop 6 decembrie 2014, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi cu sarcini la locul de muncă. Din păcate ziua de sâmbătă nu este tocmai bună pentru a vă ocupa de probleme profesionale; puteţi întâmpina mici probleme de comunicare şi de aceea este indicat să încercaţi să evitaţi negocierile sau întâlnirile importante.


Horoscop 6 decembrie 2014, Vărsător:

Din cauze ce nu ţin de voi, este posibil să fiţi nevoiţi să amânaţi mai multe întâlniri importante pe care le aveaţi pregătite pentru astăzi. Astfel, vă rămâne suficient timp liber pentru a vă relaxa; partenerul de cuplu va fi cel care se va bucura cel mai mult de aceste schimbări de planuri.


Horoscop 6 decembrie 2014, Peşti:

Ziua de sâmbătă se anunţă a fi una obositoare, însă triumfătoare pentru voi. După o sesiune mai lungă de discuţii şi întâlniri cu un partener de afaceri, primiţi acordul pentru a începe un proiect important. Urmează să încheiaţi un parteneriat profitabil atât pentru companie, cât şi pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS