Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 decembrie 2014


Horoscop 5 decembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi vine cu câteva mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de cuplu. Vă este greu să vă controlaţi emoţiile şi sentimentele şi puteţi spune lucruri prin care vă puteţi răni persoana iubită. În cazul în care vreţi ca relaţia să funcţioneze, trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 5 decembrie 2014, Taur:

Planurile voastre pot fi date peste cap din cauza unei situaţii neaşteptate; sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări pentru a vă ocupa de problemele apărute. Deşi sunteţi foarte nesiguri, reuşiţi să vă descurcaţi destul de bine şi chiar să rezolvaţi unele probleme fără prea multă bătaie de cap.


Horoscop 5 decembrie 2014, Gemeni:

Astăzi este ziua voastră norocoasă; reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi chiar să aveţi parte de câteva realizări foarte bune pentru viitorul vostru financiar. În ceea ce priveşte viaţa profesională, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă, iar acest lucru nu poate decât să vă bucure.


Horoscop 5 decembrie 2014, Rac:

Ziua de vineri vă găseşte pe drumuri; vă veţi amâna planurile pe care le aveaţi pregătite deoarece trebuie să faceţi un drum pentru a vă ocupa de o problemă profesională. Cu această ocazie, vă revedeţi şi cu membrii familiei şi câteva persoane dragi. Spre seară, aveţi parte de o conversaţie plăcută cu partenerul de cuplu.


Horoscop 5 decembrie 2014, Leu:

Sunteţi foarte stresaţi din cauza problemelor profesionale; nu reuşiţi să vă faceţi înţeleşi de colegii de muncă şi vă este tot mai greu să ţineţi pasul cu toate schimbările care au loc în această perioadă. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o discuţie cu un membru al familiei, care vă va ajuta să luaţi o decizie importantă.


Horoscop 5 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru voi. Pe plan profesional primiţi un proiect important, la care veţi lucra alături de mai mulţi colegi. Va fi foarte multă muncă, însă beneficiile vor fi pe măsura aşteptărilor. Spre seară, petreceţi clipe frumoase în sânul familiei.


Horoscop 5 decembrie 2014, Balanţă:

Ziua de vineri vă găseşte mai activi ca niciodată; sunteţi puşi pe treabă şi vă concentraţi asupra planurilor pe care le aveţi de făcut. Staţi foarte bine şi cu timpul şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Mare atenţie la relaţia sentimentală, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat. Trebuie să faceţi ceva în această privinţă.


Horoscop 5 decembrie 2014, Scorpion:

Activităţile de astăzi vă obligă să staţi legaţi de birou. Nu sunteţi persoane care să accepte rutina, însă de data aceasta trebuie să vă conformaţi cerinţelor. Planurile pe care le faceţi cu partenerul de cuplu vor trebui amânate; o discuţie matură vă poate ajuta să îl faceţi să vă înţeleagă situaţia.


Horoscop 5 decembrie 2014, Săgetător:

Vă gândiţi că este timpul să finalizaţi o sarcină pe care aţi tot amânat-o din cauză că nu vi se părea importantă. Spre surprinderea voastră, această problemă pare să fie mai complicată decât vă aşteptaţi. Primiţi sprijin din partea unui coleg de muncă şi, împreună, veniţi cu o idee foarte bună.


Horoscop 5 decembrie 2014, Capricorn:

Pe plan profesional aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea superiorilor; după o perioadă în care aţi făcut tot posibilul să vă ocupaţi de numeroasele proiecte primite, iată că acum a venit şi timpul răsplatei. Este posibil ca, pe lângă bonusul promis, să aveţi parte şi de o mărire de salariu destul de mare.


Horoscop 5 decembrie 2014, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să primiţi vestea că urmează să fiţi transferaţi într-un alt departament. Deşi la început vi se va părea destul de ciudat, vă veţi adapta chiar foarte bine acestor schimbări. Colegii cu care urmează să lucraţi sunt persoane sociabile şi profesioniste, de la care aveţi ce învăţa.


Horoscop 5 decembrie 2014, Peşti:

Din cauza programului de muncă haotic, viaţa sentimentală este pusă pe plan secund. Încercaţi să găsiţi o modalitate astfel încât planul profesional să nu se întrepătrundă cu cel personal. Nu lăsaţi ca oboseala şi proiectele să vă afecteze relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS