Horoscop Urania zilnic: duminică, 7 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 7 decembrie 2014


Horoscop 7 decembrie 2014, Berbec:

Dacă vreţi timp liber pentru a vă concentra asupra problemelor pe care le aveţi, trebuie să vă treziţi mai devreme. Deşi spre finalul zilei veţi fi destul de obosiţi, veţi reuşi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Veţi fi nevoiţi să vă amânaţi câteva planuri, însă doar pentru puţin timp; vă veţi ocupa de ele mai târziu.


Horoscop 7 decembrie 2014, Taur:

În ultima perioadă sunteţi într-o continuă schimbare. Vă este destul de greu să vă adaptaţi deoarece nu sunteţi obişnuiţi cu astfel de modificări. Încercaţi să ieşiţi din zona de confort pentru a ţine pasul cu tot ce se întâmplă în jurul vostru. Doar aşa veţi reuşi să vă vedeţi visurile îndeplinite.


Horoscop 7 decembrie 2014, Gemeni:

Relaţia cu partenerul de cuplu nu pare să fie pe drumul cel bun. Deşi credeaţi că problemele s-au rezolvat, iată că urmează încă o perioadă dificilă pentru voi. Este indicat să evitaţi pe cât posibil conflictele deoarece sunteţi destul de stresaţi şi este posibil să spuneţi lucruri pe care mai apoi le veţi regreta.


Horoscop 7 decembrie 2014, Rac:

Vreţi să îi mulţumiţi partenerului de cuplu pentru efortul pe care l-a depus pentru a vă fi alături în această perioadă dificilă prin care aţi trecut. De aceea îi pregătiţi o surpriză frumoasă, care îl va mulţumi nespus de mult. Spre seară, primiţi o veste de la un prieten apropiat.


Horoscop 7 decembrie 2014, Leu:

Ziua de azi este foarte bună pentru a face câteva schimbări în locuinţă. Aveţi foarte multe idei pentru decorarea casei şi este posibil să vă doriţi să achiziţionaţi mai multe produse; deşi faceţi eforturi suplimentare să nu cumpăraţi tot ce vreţi, tot veţi reuşi să depăşiţi bugetul pe care îl aveţi.


Horoscop 7 decembrie 2014, Fecioară:

Planurile voastre funcţionează, însă este nevoie de o perioadă mai lungă pentru a vedea rezultatele pe care vi le doriţi. Drumul pe care l-aţi ales este unul anevoios şi de aceea este recomandat să aveţi răbdare. Trebuie să continuaţi să fiţi perseverenţi în muncă şi să nu renunţaţi la visurile voastre.


Horoscop 7 decembrie 2014, Balanţă:

După o perioadă mai aglomerată şi destul de tristă pentru voi, ziua de duminică vă găseşte foarte optimişti. Aveţi o problemă mai veche de care vreţi să vă ocupaţi pentru a vă simţi cu adevărat bine. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unui membru al familiei.


Horoscop 7 decembrie 2014, Scorpion:

Nu vă aşteptaţi să vă pice din cer; dacă vreţi să vedeţi rezultate bune pe plan profesional, trebuie să vă apucaţi de treabă. Începeţi să faceţi planuri, să gândiţi proiecte şi să deveniţi mai interesaţi de ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Fiţi pregătiţi să depăşiţi barierele confortului.


Horoscop 7 decembrie 2014, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu nu vă mulţumeşte şi simţiţi nevoia unei schimbări. În cazul în care doriţi să aflaţi adevăratele intenţii ale lui, vă recomand să îi propuneţi o discuţie serioasă şi sinceră. Este nevoie de multă răbdare pentru a rezolva problemele, însă nimic nu este imposibil dacă există dragoste.


Horoscop 7 decembrie 2014, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte sociabili şi vă este uşor să vă faceţi cunoştinţe noi sau chiar să vă măriţi cercul de prieteni. Acesta este un moment foarte bun pentru a merge la conferinţe, şedinţe importante sau, dacă sunteţi singuri, la întâlniri; reuşiţi să vă faceţi plăcuţi destul de uşor.


Horoscop 7 decembrie 2014, Vărsător:

Vă gândiţi serios să faceţi o investiţie majoră, care să vă uşureze viaţa; poate fi vorba despre schimbarea locuinţei sau chiar despre achiziţionarea unei maşini personale. Nu aveţi toţi banii necesari, însă membrii familiei şi prietenii dragi vă pot ajuta cu un împrumut, pe care să îl restituiţi atunci când aveţi posibilitatea.


Horoscop 7 decembrie 2014, Peşti:

Voi aveţi nevoie să fiţi înconjuraţi de persoane care să vă susţină necondiţionat şi sunteţi dispuşi să faceţi aproape orice pentru a menţine o legătură strânsă cu ele. Spre norocul vostru, în partenerul de cuplu aţi găsit prietenul, companionul şi mentorul de care aveaţi nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS