Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 decembrie 2014


Horoscop 17 decembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi se anunţă a fi una destul de aglomerată pentru Berbeci. Chiar dacă ştiţi cum să vă planificaţi timpul, este posibil să nu terminaţi tot la timp şi să fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program. Din această cauză, va trebui să amânaţi planurile pe care le aveaţi făcute cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 decembrie 2014, Taur:

Miercuri aveţi de luat mai multe decizii financiare. Este posibil să treceţi printr-o perioadă de tranziţie, în care trebuie să vă acomodaţi cu schimbările care intervin în viaţa voastră. Veţi trece de la un tip de cheltuieli la altul şi veţi fi nevoiţi să alegeţi noile priorităţi în domeniul investiţiilor.


Horoscop 17 decembrie 2014, Gemeni:

Ziua de miercuri va fi una destul de liniştită; sunteţi foarte sociabili şi reuşiţi să vă ocupaţi cu uşurinţă de întâlnirile sau şedinţele la care trebuie să participaţi. O conversaţie interesantă cu o persoană matură vă va ajuta să luaţi o decizie importantă cu privire la relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 decembrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru activităţile intelectuale. Aveţi suficient timp pentru a îl petrece citind, luând decizii importante sau socializând cu persoane din cadrul companiei. Spre seară, este posibil să faceţi o achiziţie care vă va bucura enorm; este vorba despre un cadou pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 17 decembrie 2014, Leu:

Evenimentele de astăzi nu vă privesc, însă sunt semnificative pentru voi. Nu stagnaţi în procesul schimbării, în caz contrar vă puteţi pierde interesul pentru ceea ce vă doriţi. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi să luptaţi pentru visurile voastre. Partenerul de cuplu vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 17 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi va fi una destul de dificilă pentru Fecioare; un eveniment de astăzi vă îndeamnă să aveţi o înţelegere obiectivă a realităţii şi să luaţi o decizie importantă. Vă va fi destul de greu să acţionaţi rapid deoarece sunteţi obişnuiţi să analizaţi fiecare situaţie în detaliu şi abia apoi să faceţi alegerea care vi se pare potrivită.


Horoscop 17 decembrie 2014, Balanţă:

Asiguraţi-vă că petreceţi această zi cât mai activ posibil; este un moment foarte bun pentru a întâlni noi persoane sau chiar şi pentru a vă mări cercul de prieteni. De asemenea, deciziile de pe plan sentimental vor fi mai uşor de înţeles şi chiar de depăşit, în cazul în care există această situaţie.


Horoscop 17 decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de miercuri se anunţă una destul de agitată, însă asta nu înseamnă că vă schimbaţi starea de spirit. Voi rămâneţi calmi, iar acesta este un lucru foarte bun deoarece rezolvarea problemelor în mod paşnic va da rezultate foarte bune. Spre seară, vă relaxaţi în compania unei persoane dragi.


Horoscop 17 decembrie 2014, Săgetător:

Argumentele şi disputele de astăzi sunt departe de a fi agresive; acestea pot servi drept un mic antrenament minunat pentru minte şi spirit. După orele prânzului vă este foarte uşor să vă ocupaţi de planurile pe care le aveaţi pregătite pentru dumneavoastră şi partenerul de cuplu.


Horoscop 17 decembrie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi vă găseşte pe poziţii pentru orice provocare pe care o întâlniţi. Sunteţi siguri pe voi şi daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le aveţi cu cei din jurul vostru; încercaţi pe cât posibil să păstraţi o abordare teoretică a lucrurilor. Spre seară, primiţi un cadou frumos din partea unui membru al familiei.


Horoscop 17 decembrie 2014, Vărsător:

Încă de la prima oră a dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; deşi este o săptămână destul de aglomerată pentru voi, sunteţi perseverenţi în munca voastră şi nu daţi dovadă de oboseală. Aveţi multă energie şi vă este uşor să vă concentraţi, rezolvând astfel toate sarcinile pe care le-aţi primit pentru ziua de miercuri.


Horoscop 17 decembrie 2014, Peşti:

În cazul în care există situaţii conflictuale cu colegii de muncă, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a le pune capăt. Urmează să primiţi o veste frumoasă cu privire la un proiect, de care trebuie să vă ocupaţi alături de o echipă de oameni. De aceea, este bine să lăsaţi deoparte resentimentele şi să vă concentraţi pe ceea ce urmează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS