Horoscop Urania săptămânal: 22-28 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 22-28 decembrie 2014


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Berbec:

În vreme ce Saturn abia intrat în Săgetător vă îndeamnă să vă reevaluaţi principiile, când Luna intră în semnul Peştilor, mai exact vineri, s-ar putea să vă pierdeţi direcţia, devenind prea indulgenţi cu voi înşivă. Pe nesimţite, apucaţi pe o pantă descendentă, riscând să vă treziţi la realitate abia atunci când nu mai puteţi repara nimic din ce s-a năruit. Fiţi constanţi în cuget şi simţire!


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Taur:

Se spune despre zodia în care v-aţi născut că este semnul cu cei mai încăpăţânaţi nativi. Ceea ce nu se ştie despre Tauri este că sunt principiali şi aşteaptă multe de la ei înşişi, fapt care cel puţin lunea şi marţea aceasta, le poate veni de hac. Uneori este bine s-o ţineţi pe-a voastră, chiar dacă ceilalţi vă stau în cale, dar în aceste zile, căutaţi să fiţi mai maleabili, pentru binele sănătăţii voastre psihice.


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Gemeni:

Cel puţin pentru o perioadă de câteva luni, spuneţi adio surmenajului, apatiei, insomniilor, letargiei, dar şi afecţiunilor care s-au dezvoltat pe fondul tranzitului lui Saturn în Scorpion căruia îi corespunde casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general. Până când această planetă retrogradează înapoi în acest semn, vi se oferă un răgaz binemeritat pentru a vă reîncărca bateriile.


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Rac:

În decursul zilei de marţi, Saturn îşi face intrarea în Săgetător căruia-i corespunde casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general. Preţ de câteva luni, mai exact până când retrogradează înapoi în Scorpion, tonusul vostru poate scădea uşor, semn că se cade să vă manageriaţi înţelept energia. Segmentele corpului vizate de Saturn sunt coapsele şi ficatul, deci căutaţi să nu le suprasolicitaţi.


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Leu:

Luna Nouă de luni se perfectează în casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general, moment prielnic pentru a vă schimba dieta şi/sau a vă apuca de un sport. Cu ocazia sărbătorilor, încercaţi să vă ţineţi departe de alimentele grele, prăjite în prea mult ulei sau cu un conţinut ridicat de maioneză. Altfel, riscaţi să vă treziţi cu o erupţie care vă poate da peste cap planurile pentru zilele acestea.


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Fecioară:

De Ajun şi în prima zi de Crăciun, trecerea Lunii prin Vărsător reactivează aspectul disonant dintre Marte aflat în acelaşi semn şi Jupiter retrograd din Leu, semn că dacă suferiţi de fluctuaţii de tensiune sau alte afecţiuni cardiovasculare, căutaţi să vă ţineţi departe de alimentele şi băuturile care v-ar putea dăuna. Pentru a evita incidentele de sărbători, fiţi moderaţi în tot şi-n toate.


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Balanţă:

Pe fondul oboselii, sunteţi predispuşi să vă molipsiţi cu o viroză respiratorie de la unul dintre musafirii care vă vizitează în cursul zilelor de joi şi vineri. Dacă sesizaţi că v-aţi pricopsit cu vreo afecţiune, trataţi-vă la timp, astfel încât să nu trebuiască să vă contramandaţi planurile de concediu. Poate că sunteţi tentaţi să o treceţi cu vederea, dar aveţi de pierdut dacă nu vă îngrijiţi.


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Scorpion:

Dacă luni şi marţi se anunţă cod portocaliu în ceea ce priveşte sănătatea, în weekend, mai exact sâmbătă şi duminică, se ajunge la cod roşu. O veste neplăcută, un eveniment nefericit sau o vorbă de ocară riscă să vă înece corăbiile la începutul săptămânii în timp ce în weekend, voi sunteţi cei care ajung să se răstească pentru că li s-au decalat programul. Nu vă alarmaţi din nimicuri!


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Săgetător:

După aproape doi ani şi jumătate în care Saturn v-a adus faţă în faţă cu cele mai negre coşmaruri ale voastre, întrezăriţi luminiţa de la capătul tunelului odată cu trecerea sa în Săgetător de marţi. Începând cu următoarele zile, demaraţi campania de regăsire a eului printre dărâmăturile propriilor ziduri afectate de tornada cunoscută sub numele de Saturn în Scorpion.


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Capricorn:

Timp de aproape doi ani şi jumătate, Saturn v-a triat prietenii, proiectele şi ambiţiile de viitor, dar începând de marţi, mai exact de când trece în Săgetător, începe să vă inducă teama pierderii controlului. Fără să vă daţi seama, puteţi ajunge să vă privaţi cu totul de timpul liber sau de lucrurile care odinioară vă făceau plăcere pentru a vă simţi stăpâni pe voi înşivă. Nu cedaţi acestui impuls!


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Vărsător:

Luna Nouă de luni se perfectează în casa subconştientului din horoscopul vostru general, semn că fie vi se accentuează teama de a fi consideraţi comuni, plictisitori sau rigizi ori reuşiţi să conştientizaţi faptul că uneori vă lăsaţi prea mult influenţaţi de această angoasă în luarea unor decizii cu bătaie lungă. Depinde de voi cum vă folosiţi de energia acestui eveniment astral!


Horoscop 22-28 decembrie 2014, Peşti:

În cazul vostru, Luna i se alătură lui Marte în Vărsător, iar de-acolo îi trimite un aspect tensionat lui Jupiter retrograd din Leu, context astral care vă poate da palpitaţii la propriu. Pe fond de oboseală şi stres, s-ar putea să vi se urce mai repede la cap alcoolul în Ajun şi în prima zi de Crăciun, deci nu săriţi calul. Nu trebuie să demonstraţi nimănui nimic, deci căutaţi să fiţi cumpătaţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS