Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 16 decembrie 2014


Horoscop 16 decembrie 2014, Berbec:

În prima parte a zilei veţi fi foarte activi şi calmi, reuşind astfel să vă ocupaţi de toate problemele importante. Seara vă va fi mai greu să vă concentraţi şi să vă îndreptaţi energia în direcţia cea bună. Rezervaţi-vă a doua parte a zilei pentru activităţile relaxante.


Horoscop 16 decembrie 2014, Taur:

Ziua de marţi începe în forţă pentru voi; întreaga săptămână va fi una destul de aglomerată deoarece aveţi foarte multe sarcini de rezolvat. Încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program sau să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 16 decembrie 2014, Gemeni:

Vă recomand să aveţi un mic dejun sănătos; alimentaţia corespunzătoare vă va îmbunătăţi starea de spirit şi vă va da energie pentru întreaga zi. După orele prânzului, trebuie să participaţi la o şedinţă sau întâlnire importantă, în care primiţi o veste nu tocmai plăcută cu privire la cariera voastră în cadrul companiei.


Horoscop 16 decembrie 2014, Rac:

Astăzi veţi fi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ajuta un prieten apropiat sau o persoană din familie cu o problemă legală. Va trebui să staţi la cozi şi de aceea trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare; în cazul în care cineva se oferă să vă însoţească, nu refuzaţi această invitaţie. Veţi avea cu cine să vorbiţi cât timp aşteptaţi.


Horoscop 16 decembrie 2014, Leu:

O oportunitate profesională destul de importantă vi se iveşte astăzi; este posibil ca un manager sau coleg de muncă să vă ofere posibilitatea de a începe un proiect comun, foarte important. Încercaţi să vă includeţi şi partenerul de cuplu în această decizie şi să discutaţi cu el înainte de a da răspunsul final.


Horoscop 16 decembrie 2014, Fecioară:

Vă recomand să vă bucuraţi de confortul de acasă de dimineaţă deoarece ziua de marţi se anunţă una cu multe suişuri şi coborâşuri pentru voi. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de diplomaţie la fiecare pas. Este posibil ca un coleg de muncă să vă ofere ajutorul său în momentul în care nu vă mai descurcaţi cu sarcinile primite.


Horoscop 16 decembrie 2014, Balanţă:

Se pare că relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. Astăzi primiţi o veste frumoasă, care vă va ajuta să fiţi mai optimişti cu privire la viaţa voastră sentimentală. Pe plan profesional, săptămâna va fi una destul de încărcată deoarece lucraţi în avans pentru sărbători.


Horoscop 16 decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de marţi se anunţă a fi una destul de complicată; dacă dimineaţa sunteţi liniştiţi şi vă ocupaţi de sarcinile primite, lucrurile se vor schimba după orele prânzului, când primiţi o veste neaşteptată. Veţi fi nevoiţi să acţionaţi în secret şi să vă schimbaţi planurile de mai multe ori.


Horoscop 16 decembrie 2014, Săgetător:

Problemele financiare vor fi aproape de a fi rezolvate, dacă nu au fost rezolvate în prima parte a zilei. Se anunţă o perioadă destul de frumoasă pentru voi, nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Lucrurile încep să se aranjeze aşa cum vă doriţi în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 16 decembrie 2014, Capricorn:

Prima parte a zilei pare să fie o perioadă productivă pentru voi; aveţi idei creative şi veniţi cu propuneri frumoase şi posibili noi colaboratori, care să vă susţină proiectele. După orele prânzului, sunteţi mult mai liniştiţi; aveţi suficient timp pentru a vă relaxa în compania celor dragi sau a partenerului de cuplu.


Horoscop 16 decembrie 2014, Vărsător:

Începutul zilei va fi unul destul de liniştit pentru voi. Nu aveţi foarte multe sarcini care să vă dea bătaie de cap. După orele prânzului este posibil să vă faceţi planuri pentru vacanţa de sărbători. Seara se anunţă a fi una armonioasă, petrecută într-o companie neaşteptată, însă plăcută.


Horoscop 16 decembrie 2014, Peşti:

Ziua de marţi este ziua contrariilor pentru voi; chiar dacă sunteţi determinaţi să vă rezolvaţi problemele, apare lipsa de concentrare. De asemenea, vă puteţi simţi optimişti şi energici, însă apar ezitările, care nu vă permit să vă ocupaţi de sarcini aşa cum trebuie. De asemenea, încercaţi să staţi departe de situaţiile conflictuale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS