Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 23 noiembrie 2014


Horoscop 23 noiembrie 2014, Berbec:

Dimineaţa vă găseşte mai optimişti ca niciodată în ceea ce priveşte schimbările pe care vă doriţi să le faceţi în locuinţă. Trebuie să vă achiziţionaţi mai multe piese de mobilier pentru a transforma casa într-una plăcută şi primitoare. Primiţi sfaturi de decorare de la un membru al familiei.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Taur:

Ziua de duminică este excelentă pentru viaţa sentimentală; petreceţi clipe foarte frumoase alături de persoana iubită. Este posibil să fiţi nevoiţi să vă încurajaţi partenerul cu privire la o situaţie mai complicată. Spre seară, reluaţi legătura cu o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Gemeni:

Daţi dovadă de foarte multă creativitate şi vă este uşor să vă rezolvaţi problemele profesionale. Rămâneţi calmi indiferent de situaţie şi vă concentraţi astfel încât să terminaţi cât mai repede sarcinile pe care le primiţi. Spre seară vreţi să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Rac:

Este posibil să urmeze o schimbare majoră în viaţa voastră, atât în ceea ce priveşte planul profesional, cât şi pe cel sentimental. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină în aceste momente încărcate de emoţie. În scurt timp veţi fi nevoiţi să vă adaptaţi acestor modificări şi să vă bucuraţi de surprizele care urmează.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Leu:

După o perioadă mai complicată în ceea ce priveşte viaţa financiară, astăzi puteţi respira uşuraţi; în sfârşit v-aţi achitat toate datoriile şi vă este uşor să rezolvaţi celelalte probleme pe care le mai aveţi. De asemenea, dacă aţi făcut planuri pentru investiţii, acestea se vor concretiza mai repede decât v-aţi aşteptat.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Fecioară:

Este posibil să întâmpinaţi câteva probleme profesionale astăzi; din cauza unei neînţelegeri, puteţi amâna o şedinţă cu partenerii sau chiar o negociere extrem de importantă. Colegii de muncă vă pot ajuta în acest sens; dacă lucraţi împreună, puteţi găsi imediat rezolvare pentru aceste dificultăţi.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Balanţă:

Viaţa sentimentală pare să fie pe drumul cel bun; chiar şi aşa, este posibil ca voi să fiţi destul de posesivi, lucru ce poate deranja pe partenerul de cuplu. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să îi oferiţi persoanei iubite libertatea de care are nevoie. Pentru o relaţie fericită, sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Scorpion:

În ultima perioadă aţi avut parte de multe surprize frumoase din partea astrelor. Chiar şi aşa, sunteţi foarte nerăbdători şi vă doriţi prea multe schimbări într-un timp mult prea scurt. Trebuie să aveţi răbdare şi să aşteptaţi ca lucrurile să revină pe făgaşul lor normal.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Săgetător:

Este posibil ca duminică să fiţi ocupaţi cu tot felul de planuri pentru viaţa profesională; urmează o perioadă mai încărcată pentru voi şi de aceea vreţi să vă pregătiţi din timp. Din cauza faptului că sunteţi mai mult concentraţi pe investiţii şi proiecte, partenerul de cuplu se poate simţi uşor neglijat.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte calmi şi creativi; astfel vă va fi uşor să finalizaţi un proiect într-un timp mult mai scurt decât credeaţi. Partenerul de cuplu va fi foarte fericit deoarece el are de câştigat; va avea posibilitatea de a petrece mai mult timp în compania voastră.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Vărsător:

Sunteţi uşor nemulţumiţi de resursele financiare şi vă doriţi foarte mult să faceţi câteva schimbări în carieră. Acesta pare a fi un moment foarte bun pentru a vă ocupa de proiectele uitate pe drum sau chiar pentru a face investiţii curajoase; sunteţi susţinuţi de cei din jurul vostru.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Peşti:

Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce vă propuneţi, important este să rămâneţi constanţi în munca pe care o depuneţi. Cu cât vă adaptaţi mai repede schimbărilor, cu atât vă va fi mai uşor să învăţaţi să vă prioritizaţi sarcinile; spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui prieten apropiat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS