Horoscop Urania zilnic: luni, 24 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 24 noiembrie 2014


Horoscop 24 noiembrie 2014, Berbec:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze. În ciuda vremii de afară, sunteţi foarte bine dispuşi; partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou neaşteptat. Este vorba despre un obiect pe care vi-l doreaţi de mai mult timp, însă aţi amânat de fiecare dată achiziţionarea lui din variate motive.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Taur:

Ziua de luni este una de sărbătoare pentru voi; alături de membrii familiei şi de prietenii apropiaţi, vă bucuraţi de reuşita unei persoane foarte speciale. Spre seară, vă doriţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu, însă primiţi o vizită neaşteptată şi trebuie să vă purtaţi ca o gazdă exemplară.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Gemeni:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă relaxa şi a vă face ordine în gânduri. Acesta pare a fi un moment mai mult decât potrivit pentru a rezolva anumite probleme interioare sau chiar pentru a vă exprima sentimentele faţă de o persoană dragă, care nu ştie ce simţiţi pentru ea.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este una decisivă pentru viitorul vostru profesional. După multă muncă şi nopţi nedormite, reuşiţi să vă îndepliniţi visul; persoanele dragi vă felicită pentru tot efortul depus în ultima perioadă. Spre seară, sărbătoriţi în compania familiei şi a partenerului de cuplu.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Leu:

Astăzi sunteţi lăudaţi pentru efortul depus în ultima perioadă la locul de muncă; este posibil chiar să primiţi şi un bonus substanţial sau o mărire de salariu. După orele prânzului, sunteţi invitaţi la o conferinţă sau întâlnire importantă, la care veţi cunoaşte persoane importante care vă pot deschide multe uşi în carieră.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Fecioară:

Planurile voastre încep să prindă contur; sunteţi pregătiţi să înfruntaţi orice obstacol pentru a vă îndeplini visurile. Este foarte important să rămâneţi optimişti şi să vă păstraţi încrederea în propria persoană. Drumul va fi unul anevoios, însă rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua de luni este numai bună pentru a vă bucura de compania persoanelor dragi; după amiază este posibil să primiţi invitaţi sau chiar să mergeţi în vizită la un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp. Profitaţi şi bucuraţi-vă de timpul liber deoarece vă aşteaptă o săptămână încărcată.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi nevoiţi să participaţi la un eveniment în cadrul familiei; deşi nu aveţi dispoziţia necesară, vă va fi foarte uşor să vă destindeţi şi să vă bucuraţi de compania celor dragi. Reuşiţi cu uşurinţă să întreţineţi conversaţii pe diverse teme. Spre seară, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Săgetător:

Pentru că urmează o săptămână destul de complicată şi aglomerată, vă recomand să profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă încărca bateriile. Chiar dacă vremea nu este de partea voastră, activităţile şi plimbările lungi în aer liber sunt cele mai bune pentru a medita sau a vă regăsi liniştea.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Capricorn:

Luni aveţi parte de o zi încărcată de surprize. Încă de dimineaţă partenerul de cuplu vă dă o veste frumoasă, care vă va bucura foarte mult. Poate fi vorba despre un plan profesional pe care îl aveţi împreună sau chiar despre o vacanţă pe care v-o doriţi foarte mult. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment la care trebuie să participaţi.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile deoarece o persoană foarte dragă vă cere ajutorul. Trebuie să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de această problemă, însă o veţi rezolva mult mai repede decât vă aşteptaţi. Spre seară, primiţi o veste foarte bună din partea unui membru al familiei.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Peşti:

Se pare că trecutul încă nu vă dă pace. Este posibil să aveţi parte de o confruntare neaşteptată cu partenerul de cuplu din cauza unei persoane care încă nu vrea să dispară din vieţile voastre. Cel mai bine este să fiţi sinceri cu persoana iubită şi să îi spuneţi ce simţiţi; trebuie să afle ce vă deranjează pentru a şti cum să îndrepte lucrurile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS