Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 noiembrie 2014


Horoscop 22 noiembrie 2014, Berbec:

Orice lucru important va avea loc în interior. Azi nu vă descurcaţi foarte bine într-un mediu străin, de aceea vă recomand să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi doar în locurile în care vă simţiţi confortabil; astfel, vă va fi mult mai uşor să vă concentraţi şi să luaţi deciziile potrivite pentru planurile voastre.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Taur:

O discuţie foarte interesantă cu o persoană mai matură şi mai experimentată vă poate face să simţiţi nevoia unei schimbări în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională. Sunteţi dispuşi să vă asumaţi mai multe riscuri şi chiar să ieşiţi din zona de confort pentru a vă urma visurile. Este timpul să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Gemeni:

Vă este greu să rămâneţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul vostru. Păreţi tot mai interesaţi de relaţia pe care o aveţi cu persoanele dragi şi vreţi ca între voi să existe doar înţelegere şi pace. O discuţie neaşteptată cu un membru al familiei vă poate face să înţelegeţi care vă sunt priorităţile în viaţă.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Rac:

Schimbările pe care vă doriţi să le faceţi vor avea un impact foarte mare asupra vieţii profesionale, şi asta într-un sens bun. Sunteţi mai mult decât dispuşi să faceţi compromisuri şi să acceptaţi orice provocare pentru a vă vedea visurile îndeplinite. Spre seară, primiţi o veste neaşteptată din partea unui membru al familiei.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Leu:

Viaţa profesională trece pe plan secund în această zi, lăsând loc liber pentru relaţia de dragoste. Sunteţi foarte sentimentali şi puteţi avea parte de momente cu adevărat minunate alături de partenerul de cuplu. Dacă sunteţi singuri, este posibil să simţiţi nevoia unei persoane de încredere la care să vă destăinuiţi şi să vă spuneţi problemele.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Fecioară:

Astrele par să fie de partea voastră sâmbătă. Acesta este un moment foarte bun pentru schimbări decisive în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii financiare şi vă va deschide multe uşi în viitorul apropiat.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Balanţă:

Încă de la prima oră a dimineţii sunteţi surprinşi cu o propunere de colaborare din partea unui prieten sau chiar coleg de muncă. Deşi această ofertă sună foarte bine, asiguraţi-vă că discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a o accepta deoarece va trebui să faceţi câteva compromisuri în relaţia de dragoste din cauza acestui proiect.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Scorpion:

Sâmbătă aveţi şansa să vă îmbunătăţiţi poziţia financiară. În funcţie de situaţia pe care o aveţi cu colegii şi superiorii, puteţi primi un ajutor pentru a vă achita vechile datorii, puteţi primi un bonus, o mărire de salariu sau puteţi obţine un împrumut pentru o investiţie majoră.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Săgetător:

Astrele par să fie foarte darnice cu voi astăzi. Realizările voastre vor fi primite cu multă bucurie şi admiraţie din partea persoanelor apropiate. De asemenea, partenerii de afaceri vor asculta cu mare atenţie ceea ce aveţi de spus; dacă vreţi să începeţi un proiect sau o colaborare, acesta este cel mai bun moment.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Capricorn:

Aceasta este o zi minunată pentru a începe proiecte noi sau pentru a vă ocupa de documente importante; sunteţi foarte creativi şi vă este uşor să găsiţi inspiraţie pentru a vă pune în aplicare planurile. De asemenea, călătoriile de afaceri se vor dovedi favorabile.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi puteţi soluţiona probleme mai complicate, cum ar fi cele cu partenerul de cuplu sau chiar cele legate de reorganizare vieţii profesionale. În cazul în care vă puneţi lucrurile în ordine şi veniţi cu un plan inteligent de acţiune, totul se va rezolva fără probleme în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de sâmbătă este o zi perfectă pentru a lucra la un proiect ambiţios, care vă poate aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. De asemenea, acesta pare a fi un moment foarte bun pentru a vă rezolva problemele pe care le aveţi cu persoanele apropiate sau pentru a stinge conflictele dureroase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS