Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 noiembrie 2014


Horoscop 19 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de miercuri vine la voi cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; începeţi proiecte noi sau acceptaţi colaborări cu parteneri de afaceri. Din cauza acestor modificări, vă va fi destul de greu să vă concentraţi atenţia doar pe un singur lucru; cu cât sunteţi mai atenţi, cu atât este mai bine pentru voi.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Taur:

Ideile pe care le aveţi sunt foarte bune, numai că aveţi nevoie de mai mult curaj pentru a le pune în aplicare. Trebuie să învăţaţi să vă asumaţi riscuri şi să acceptaţi greşelile când este cazul, însă să mergeţi mai departe fără a fi descurajaţi de dificultatea obstacolelor pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de miercuri este foarte bună pentru a vă face ordine în viaţa profesională; sunteţi foarte încăpăţânaţi şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi. Discuţiile avute cu persoanele din jurul vostru vă pot ajuta să luaţi o decizie foarte bună cu privire la viitorul carierei voastre; nu ezitaţi să puneţi întrebări atunci când este cazul.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Rac:

Aceasta este o zi a agitaţiei şi a stresului pentru Raci. Vă este tot mai dificil să ţineţi pasul cu toate aceste schimbări care intervin în viaţa voastră. Vă recomand să luaţi o mică pauză pentru a vă linişti şi a analiza situaţia; apoi vă va fi mult mai uşor să înţelegeţi ce se întâmplă şi să vă adaptaţi cu noile modificări.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Leu:

Circumstanţele de astăzi vor fi de multe ori schimbătoare şi destul de confuze pentru Lei; vă recomand să nu aveţi încredere în cei din jurul vostru şi să încercaţi să luaţi decizii doar dacă sunteţi absolut convinşi de ceea ce trebuie să faceţi. Nu vă grăbiţi deoarece puteţi face greşeli uriaşe pe plan sentimental.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Fecioară:

Starea de spirit şi intenţiile voastre pot fi descrise cu greu ca fiind stabile. Vă este destul de dificil să luaţi decizii importante deoarece încă nu ştiţi ce vă doriţi cu adevărat. Poate că este timpul să faceţi o mică pauză, să vă liniştiţi şi să aveţi răbdare să treacă această perioadă aglomerată; partenerul de cuplu vă este alături.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Balanţă:

Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a lua decizii cu privire la viaţa profesională sau pentru a face promisiuni pe plan amoros. Este o perioadă de tranziţie pentru voi, în care este indicat să vă liniştiţi şi să lăsaţi lucrurile să se aranjeze înainte de a face modificări importante.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Scorpion:

Sunt foarte multe lucruri care se petrec pe la spatele vostru şi de care nu ştiţi absolut nimic. Este posibil să fiţi dezamăgiţi de colegii de muncă şi să vă doriţi să amânaţi proiectul la care lucraţi alături de ei. Încercaţi să rămâneţi calmi, indiferent de situaţie şi să rezolvaţi această problemă cu diplomaţie şi profesionalism.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi destul de sentimentali, iar acest lucru se vede şi în lucrurile pe care le faceţi. Vă lăsaţi destul de influenţaţi de cei din jurul vostru şi puteţi fi minţiţi cu uşurinţă; vă atrag misterul, secretele şi enigmele. Este posibil să vă simţiţi purtaţi de val şi să faceţi greşeli mici, însă dureroase pe plan amoros.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de miercuri este mai mult decât potrivită pentru a rezolva proiecte mai vechi sau chiar pentru a participa la negocieri importante. Sunteţi foarte deschişi la nou, discutaţi cu uşurinţă cu partenerii de afaceri şi vă este foarte uşor să vă faceţi înţeleşi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea familiei.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Vărsător:

Vă treziţi destul de serioşi, însă o surpriză frumoasă vă poate schimba buna dispoziţie; veţi fi întreaga zi cu zâmbetul pe buze şi, din acest motiv, vă va fi mult mai uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le veţi întâmpina. Spre seară, aveţi parte de o conversaţie mai serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Peşti:

Chiar şi lucrurile simple par a fi de nerezolvat joi; vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi. De aceea vă recomand să rămâneţi la sarcinile obişnuite, fără a încerca să vă depăşiţi limitele. După orele prânzului, primiţi o veste bună de departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS