Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 noiembrie 2014


Horoscop 18 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de marţi începe foarte bine pentru voi, cu numeroase oportunităţi profesionale. Prima parte a zilei va fi una mai încărcată, cu şedinţe importante şi întâlniri cu posibili colaboratori. Cu cât sunteţi mai calmi, cu atât vă va fi mai uşor să vă faceţi înţeleşi; proiectele voastre pot fi acceptate de superiori.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Taur:

După ziua de ieri, este timpul pentru o zi de muncă. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi cu destul de multe treburi profesionale; trebuie să participaţi la şedinţe importante şi sunteţi nevoiţi să faceţi tot posibilul pentru a ajunge la o înţelegere cu privire la viitoarele proiecte.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de marţi este una normală pentru voi, fără prea multe sarcini care să vă obosească. Sunteţi norocoşi că sunteţi odihniţi şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, este posibil să vă ocupaţi de un conflict mai vechi, avut cu un prieten drag.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Rac:

Astăzi sunteţi mai relaxaţi decât de obicei. Vă simţiţi odihniţi şi liniştiţi şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. După orele prânzului, vă întâlniţi cu o persoană care joacă un rol foarte important în viaţa voastră; aveţi parte de o discuţie interesantă, care vă ajută să faceţi nişte alegeri importante.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Leu:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă profesională; o discuţie cu superiorii vă poate ajuta să luaţi o decizie cu privire la viitorul carierei voastre. După orele prânzului, partenerul de cuplu are nevoie de voi cu privire la o situaţie delicată. Trebuie să îl ascultaţi cu atenţie înainte de a încerca să îi daţi un sfat.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Fecioară:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de evoluţia pe care o are relaţia voastră de cuplu; a intervenit rutina şi deja simţiţi că partenerul de cuplu este tot mai distant şi că vă ascunde ceva. O discuţie sinceră şi serioasă vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă de fapt; nu luaţi o decizie pripită înainte de a asculta părerea persoanei iubite.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Balanţă:

Din cauza problemelor sentimentale pe care le aveţi, vă este tot mai greu să vă concentraţi la locul de muncă. Superiorii nu sunt deloc mulţumiţi de felul în care vă prezentaţi proiectele; în cazul în care este posibil, luaţi-vă următoarea zi liberă pentru a înţelege ce se întâmplă cu voi şi ce trebuie să faceţi pe viitor.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Scorpion:

Din cauza unui greşeli făcute de unul dintre colegii de muncă, este posibil ca un proiect la care echipa voastră lucrează de o perioadă bună de timp să fie anulat. Hotărâţi să preluaţi iniţiativa şi să discutaţi cu superiorii; dacă reuşiţi să îi convingeţi că a fost o greşeală care se poate rezolva, veţi reprimi proiectul.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. Treptat începe să se instaleze rutina, însă nu vă este teamă de acest aspect, ci din contră; sunteţi foarte fericiţi deoarece vă place să vă cuibăriţi şi să ştiţi că lucrurile devin tot mai serioase. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Capricorn:

Se anunţă o perioadă foarte frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare cu o persoană importantă, care vă poate ajuta să întâlniţi succesul mult mai repede decât vă aşteptaţi. Nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi această propunere.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Vărsător:

Ziua de marţi se anunţă a fi una plină de surprize frumoase; superiorii sunt încântaţi de evoluţia voastră profesională şi vor să vă răsplătească. Poate fi vorba despre un bonus substanţial, despre o mărire de salariu sau chiar despre o avansare în funcţie. Munciţi mai mult, însă beneficiile vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Peşti:

Astăzi se anunţă o zi complicată la locul de muncă; aveţi parte de numeroase probleme cu privire la proiectele la care lucraţi alături de o echipă de oameni. O discuţie mai aprinsă cu un coleg de muncă se poate transforma într-o ceartă severă dacă nu ştiţi când să o opriţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS