Horoscop Urania zilnic: joi, 20 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 20 noiembrie 2014


Horoscop 20 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte nerăbdători să terminaţi proiectele pe care le-aţi început, însă din cauza entuziasmului este posibil să aveţi câteva dificultăţi de concentrare. Asiguraţi-vă că vă cunoaşteţi sarcinile şi, cel mai important, încercaţi să fiţi cât mai atenţi la detalii deoarece acestea fac diferenţa în munca pe care o aveţi.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Taur:

Încă de dimineaţă trebuie să vă ocupaţi de mai multe proiecte; deşi de obicei vă este uşor să vă desfăşuraţi activitatea, iată că acum vă lăsaţi distraşi de ce se întâmplă în jurul vostru şi nu prea reuşiţi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. După orele prânzului, vă veţi concentra mult mai bine.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Gemeni:

După o perioadă mai complicată pe plan sentimental, iată că începe să răsară soarele şi pe strada voastră. Acum sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri şi anumite schimbări în relaţia de cuplu. Începeţi să faceţi o uşoară modificare a comportamentului; partenerul de cuplu se bucură de toate aceste schimbări.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Rac:

Dacă vreţi ca această zi să fie una de succes, încercaţi să vă planificaţi foarte bine timpul. Realizaţi un plan cu toate sarcinile pe care le aveţi de făcut pentru ziua de joi, împărţindu-vă timpul în funcţie de importanţa şi dificultatea acestora. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania prietenilor.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de uşoară pentru Lei; sarcinile pe care le primiţi sunt obişnuite şi nu trebuie să depuneţi mai mult efort decât de obicei. După prânz este posibil să primiţi o vizită din partea unui superior; veţi fi felicitaţi pentru munca pe care o depuneţi în cadrul companiei.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Fecioară:

Astrele par să fie de partea voastră în această perioadă; sunteţi foarte sentimentali şi liniştiţi şi vă este destul de uşor să vedeţi adevărul din spatele relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Vă gândiţi serios că este timpul să treceţi la următorul pas. Dacă sunteţi singuri, o ieşire în oraş vă poate ajuta să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Balanţă:

Viaţa profesională joacă un rol extrem de important pentru voi, iar partenerul de cuplu se simte tot mai neglijat din această cauză. Este timpul să acordaţi o atenţie mai mare planului sentimental şi să încercaţi să faceţi compromisuri şi să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită; învăţaţi să vă refaceţi priorităţile.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Scorpion:

Astăzi nu reuşiţi să vă descurcaţi cu sarcinile pe care le primiţi, iar colegii de muncă vă sar în ajutor. Acum înţelegeţi cât de important este să vă integraţi şi să vă faceţi plăcuţi în colectivul profesional. După orele prânzului, o discuţie cu un superior vă poate ajuta să luaţi o decizie cu privire la viitorul carierei voastre.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Săgetător:

Este posibil ca joi să aveţi parte de câteva schimbări pe plan profesional; de aceea este foarte important să vă cunoaşteţi obligaţiile şi priorităţile, să acceptaţi aceste modificări şi să încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede. Mare atenţie, însă, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Capricorn:

Fericirea voastră depinde de fericirea altora; realizaţi cam târziu acest lucru, însă este important că v-aţi dat seama şi că vă doriţi să faceţi o schimbare. Pentru a fi împliniţi trebuie să fiţi dispuşi să faceţi sacrificii şi să ieşiţi din zona de confort. Unele persoane se pot simţi dezamăgite de alegerile pe care urmează să le luaţi.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Vărsător:

Sarcinile pe care le primiţi pentru astăzi sunt unele obişnuite, aşa că este posibil să nu fiţi nevoiţi să depuneţi mai mult efort decât trebuie pentru a le rezolva. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă face o propunere neaşteptată cu privire la viitorul relaţiei voastre. Vreţi să cântăriţi bine această situaţie înainte de a da un răspuns final.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Peşti:

Schimbările din ultima perioadă au reuşit să vă contureze foarte bine şi să vă pună în evidenţă calităţi pe care nici măcar voi nu le cunoşteaţi. Relaţia cu cei din jurul vostru s-a îmbunătăţit foarte mult şi asta vă mulţumeşte enorm. Partenerul de cuplu vă apreciază pentru curajul pe care l-aţi avut şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS