Horoscop Urania zilnic: marţi, 7 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 7 octombrie 2014


Horoscop 7 octombrie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a face schimbări în viaţa profesională; în cazul în care aşteptaţi momentul potrivit pentru a începe o afacere sau a pune bazele unui proiect, vă anunţ că astăzi este acel moment. După orele prânzului este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte bună.


Horoscop 7 octombrie 2014, Taur:

Nu mai aşteptaţi momentul potrivit pentru a vă pune planurile în aplicare; trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să vă apucaţi de muncă. Astăzi sunteţi foarte calmi în discuţiile cu partenerii de afaceri şi aveţi abordări inteligente, care garantează succesul în ceea ce priveşte planul profesional.


Horoscop 7 octombrie 2014, Gemeni:

Sunteţi destul de grăbiţi şi este posibil să rataţi anumite momente ale relaţiei voastre doar pentru că vă lăsaţi conduşi de cei din jurul vostru. Încercaţi să vă relaxaţi şi să învăţaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte pe care le faceţi împreună cu partenerul de cuplu. Dacă sunteţi singuri, spre seară aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 7 octombrie 2014, Rac:

Ziua asta pare să fie ziua voastră norocoasă. Pe plan profesional, relaţiile cu membrii echipei par să fie tot mai strânse; după orele prânzului se iveşte oportunitatea unei colaborări de lungă durată. De asemenea, este posibil să primiţi un bonus destul de bun de pe urma unui proiect mai vechi.


Horoscop 7 octombrie 2014, Leu:

Marţi sunteţi foarte relaxaţi şi de aceea este momentul potrivit pentru a vă ocupa de treburile profesionale. Aveţi multă inspiraţie şi reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Orele suplimentare din ultima perioadă vor fi răsplătite cu un bonus substanţial.


Horoscop 7 octombrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de complicată pentru voi; sunteţi destul de instabili în ceea ce priveşte emoţiile şi sentimentele. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii sau a vă ocupa de proiecte profesionale importante. Încercaţi să vă relaxaţi şi să staţi departe de discuţiile complicate.


Horoscop 7 octombrie 2014, Balanţă:

Un coleg de muncă vă propunere o colaborare destul de interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii financiare. Deşi sunteţi destul de nesiguri, vă recomand să profitaţi de această oportunitate deoarece se va dovedi a fi una foarte bună pentru cariera voastră. Partenerul de cuplu vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie pe noul drum.


Horoscop 7 octombrie 2014, Scorpion:

Poziţia astrelor favorizează viaţa profesională, iar voi reuşiţi să profitaţi din plin de aceste oportunităţi. Vă ocupaţi de un proiect destul de amplu şi faceţi eforturi majore pentru a îl rezolva în cel mai bun mod posibil. Munca voastră şi orele suplimentare pe care le staţi la birou vor fi răsplătite pe măsură în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 7 octombrie 2014, Săgetător:

Relaţia cu persoana iubită este armonioasă; sunteţi pe drumul cel bun şi se pare că vă înţelegeţi mai bine ca niciodată. În cazul în care sunteţi singuri, faceţi un efort şi încercaţi să ieşiţi în oraş sau să schimbaţi cercul de prieteni. Cu cât sunteţi mai îndrăzneţi, cu atât vă veţi găsi mai repede un posibil partener de cuplu.


Horoscop 7 octombrie 2014, Capricorn:

Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune şi nu aveţi motive să vă faceţi griji; reuşiţi de fiecare dată să găsiţi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor profesionale. Partenerul de cuplu se poate simţi ignorat, încercaţi să îi acordaţi mai multă atenţie şi să petreceţi mai mult timp în preajma lui.


Horoscop 7 octombrie 2014, Vărsător:

Ziua începe foarte bine pentru voi; este posibil să primiţi un proiect destul de amplu, la care veţi lucra alături de o echipă de profesionişti. Profitaţi de conjunctura astrală favorabilă şi încercaţi să faceţi un efort; acceptaţi colaborarea şi veţi fi răsplătiţi pe măsură. Membrii familiei vă susţin şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 7 octombrie 2014, Peşti:

Sunteţi uşor nemulţumiţi de modul în care evoluează relaţia sentimentală; simţiţi că partenerul de cuplu s-a îndepărtat de voi şi este timpul să luaţi măsuri. O discuţie serioasă vă poate ajuta să vă rezolvaţi conflictele şi să decideţi ce trebuie să faceţi pentru ca pe viitor să nu se mai repete astfel de întâmplări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS