Horoscop Urania săptămânal: 13-19 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 13-19 octombrie 2014


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Berbec:

Nu vă este recomandat să vă ocupaţi de înscrisuri oficiale lunea aceasta, indiferent dacă ar trebui să semnaţi unele hârtii, să le îndosariaţi sau trebuie să treceţi pragul unor instituţii pentru a obţine anumite aprobări. Prima zi a săptămânii nu se arată favorabilă nici în cazul şedinţelor sau al pitch-urilor, mai ales dacă vreţi să atacaţi un subiect sensibil sau propunerea voastră e neconvenţională.


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Taur:

Se cade ca, în prima zi a săptămânii, să vă ocupaţi de chestiuni financiare restante. Poate e nevoie să returnaţi un împrumut ori să achitaţi o rată sau o factură. De miercuri încolo, nu veţi mai prea avea timp de pierdut. Agenda voastră profesională este destul de aglomerată, dar provocările cele mai mari le veţi întâmpina în relaţia cu colegii de muncă. Aşadar, daţi dovadă de tact şi diplomaţie!


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Gemeni:

Se prea poate să mişunaţi pe terenuri nesigure cândva în jurul zilei de marţi. Poate mizaţi pe un sprijin financiar, probabil din partea partenerului de viaţă sau de afaceri pentru a vă pune pe picioare un proiect, dar există riscul să rămâneţi cu ochii-n soare şi să nu vi se materializeze planurile. În ultima zi a săptămânii, nu vă luaţi angajamente pe care nu le puteţi duce la îndeplinire.


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Rac:

Probabil că ştiţi încă de săptămâna trecută ce anume aveţi de făcut luni şi intenţionaţi să vă puneţi pe treabă de cum ajungeţi la serviciu. În schimb, ca să nu fie nevoie să refaceţi sau să aduceţi îmbunătăţiri muncii voastre, interesaţi-vă dacă nu s-au schimbat între timp datele problemei. Deşi marţi nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu şefii sau clienţii, în apropierea weekendului se risipesc norii negri.


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Leu:

Probabil că n-aţi fost apreciaţi pentru că v-aţi implicat activ atunci când nimeni nu-şi dădea seama ce are de făcut şi nu vă doriţi să repetaţi experienţa la mijlocul acestei săptămâni, deşi situaţia o cere. Dacă intenţionaţi să-i învăţaţi o lecţie, puteţi înrăutăţi şi mai mult lucrurile. Duminica aceasta puteţi simţi acut senzaţia că se duc banii şi nu ştiţi exact pe ce i-aţi cheltuit. Ţineţi-le o evidenţă clară!


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Fecioară:

Miercuri, există riscul să cadă un proiect pe care-l aveaţi în colaborare cu unii prieteni ori este posibil să pierdeţi unii binefăcători pe a căror sprijin financiar vă bazaţi mult. Poate că nu v-aţi înţeles la bani sau, în ultima vreme, doar voi aţi fost aceia care au investit energie şi resurse pe acest plan. Cu puţin noroc, s-ar putea să vă sară în ajutor rudele şi să nu fie nevoie să renunţaţi la visurile voastre.


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Balanţă:

Dacă v-aţi propus să abordaţi un subiect delicat în timpul şedinţei de luni, interesaţi-vă dacă situaţia nu s-a ameliorat între timp. Altfel, riscaţi să vă avântaţi în declaraţii tăioase pe care vă va fi imposibil să le retrageţi. De asemenea, încercaţi să vă limitaţi la o conversaţie simplă cu superiorii miercuri şi joi. Către weekend, puteţi avansa în câteva zile cât alţii într-o lună cu un proiect!


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Scorpion:

Dacă n-aţi reuşit să vă suplimentaţi veniturile suficient perioada aceasta, aveţi ambiţia şi ideile care vă ajută să atrageţi şansa de partea voastră. Nu lăsaţi bani la vedere luni în maşină şi fiţi cu ochii-n patru în autobuz. În jurul zilei de marţi, apar veşti nu tocmai bune de la şefii din străinătate sau contextul socio-economic sileşte conducerea să ia decizii radicale. Oricare ar fi, căutaţi să vă adaptaţi rapid!


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Săgetător:

Poate că situaţia financiară s-a mai îmbunătăţit niţel în ultimele săptămâni, dar încape loc de mai bine, cu siguranţă. Lipsa lichidităţilor o puteţi cataloga drept o slăbiciune miercurea aceasta şi nu priviţi în viitor prea optimişti. În jurul zilelor de vineri sau joi, puteţi afla că vi s-a aprobat un împrumut ori că rudele partenerului sunt dispuse să vă ajute să puneţi un proiect pe picioare.


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Capricorn:

Luni vă veţi da seama şi singuri că nu este suficient să ştiţi ce aveţi de făcut sau care sunt pretenţiile cu privire la munca voastră. Contează la fel de mult să vă faceţi o idee de ansamblu despre obiectivul pe care o să-l atingeţi. În acest fel, n-aveţi cum să vă împotmoliţi. Spre sfârşitul săptămânii, apar şi beneficiile faptului că aţi fost rezervaţi în declaraţii la momentul oportun. Vi se apreciază discreţia!


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Vărsător:

Pe plan profesional, echilibrul din relaţia cu colegii de muncă, dar şi din atmosfera de la birou nu este cel mai stabil. Prin urmare, căutaţi să nu alimentaţi tensiunile de la muncă în jurul zilelor de miercuri şi joi. Chiar dacă este nevoie să vorbiţi despre unele lucruri care vă nemulţumesc, acesta nu este momentul potrivit. Spre sfârşitul săptămânii, vi se poate propune o relocare!


Horoscop 13-19 octombrie 2014, Peşti:

Vă vine greu să-i refuzaţi pe cei mici miercuri sau joi, motiv pentru care riscaţi să vă uşuraţi puşculiţa de o sumă de bani însemnată cândva în jurul acestor zile. Nu este exclus ca voi să fiţi aceia care pune ochii pe un obiect de colecţie pe care-l căutau de mult timp. Atâta timp cât ştiţi să împărţiţi şi colaborările voastre au la bază negocieri ferme, n-aveţi motive să vă faceţi griji cu privire la bani!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS