Horoscop Urania săptămânal: 6-12 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 6-12 octombrie 2014


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Berbec:

Luna Plină de miercurea aceasta se perfectează pe axa personalităţii voastre, deci este de aşteptat ca, de luni până vineri inclusiv, tensiunea voastră psihică şi emoţională să se exacerbeze. Aşadar, s-ar putea să fiţi uşor iritabili, agitaţi şi nervoşi, dar încercaţi să nu-i permiteţi irascibilităţii să vă pericliteze relaţiile cu cei din jur. Vă regăsiţi starea de echilibru sufletesc dacă reuşiţi să rămâneţi activi!


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Taur:

Luna Plină de miercuri se formează pe axa sănătăţii voastre, deci n-ar trebui să vă mire faptul că, în marea parte a acestei săptămâni, robusteţea care vă caracterizează dă semne că cedează. Nu e exclus să vă confruntaţi cu migrene, usturimi în zona ochilor sau chiar cu dureri de dinţi, dar pot apărea dezechilibre şi în regiunea tractului uro-genital. Căutaţi să vă consumaţi psihic mai puţin!


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Gemeni:

Se emite o avertizare de cod roşu medical de la mijlocul săptămânii încolo, dar mai ales joi şi sâmbătă. Posibilele dezechilibre se pot datora frământărilor interioare şi senzaţiei de nelinişte generală care vă paşte în aceste zile. Nativii care suferă de afecţiuni tiroidiene sunt cei mai vizaţi, dar printre eventualele dereglări în organism se numără şi cele de la nivelul sistemului excretor.


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Rac:

Probabil că duminică vă veţi regăsi într-o situaţie destul de încurcată, dar credeţi că toate lucrurile se vor aranja de la sine la un moment dat. Totuşi, singura soluţie de a ieşi nesifonaţi din această conjunctură este să vă depăşiţi teama de a le spune celorlalţi lucruri pe care nu vor să le audă sau să vă vindecaţi complexul de inferioritate. Căutaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi în intuiţia voastră!


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Leu:

Luna Plină de miercurea aceasta vă stimulează axa călătoriilor, deci n-ar trebui să vă mire faptul că vă veţi petrece o bună bucată din săptămână pe drumuri, poate chiar la mare distanţă de casă sau chiar în străinătate. Deşi trebuie să ajungeţi în timp util dintr-o localitate în alta, căutaţi să nu vă hazardaţi la volan şi evitaţi orele de vârf. Nu încape loc de agresivitate la volan zilele acestea!


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Fecioară:

Astrele vă slăbesc săptămâna aceasta, semn că nu se arată motive de îngrijorare cu privire la sănătatea voastră. Să nu uităm însă faptul că, din dorinţa de a vă ţine departe de răceli sau alte afecţiuni specifice sezonului răcoros, apelaţi la tot felul de suplimente alimentare menite să vă întărească sistemul imunitar. N-ar strica să vă axaţi pe alternativele naturiste!


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Balanţă:

Având în vedere faptul că Luna Plină de miercuri se perfectează pe axa personalităţii voastre, este de aşteptat să vă fie puse la încercare răbdarea şi calmul săptămâna aceasta. Probabil că veţi avea senzaţia că cei din jurul vostru vă tratează cu ostilitate ori că, indiferent ce aţi face, tot vă creaţi antipatii. Nu cedaţi paranoiei şi acceptaţi faptul că nu întotdeauna puteţi fi pe placul tuturor!


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Scorpion:

Nativii hipertensivi ori care suferă de ateroscleroză născuţi sub acest semn ar trebui să se menajeze săptămâna aceasta, dat fiind faptul că Luna Plină de miercuri se formează pe axa sănătăţii lor. Deoarece creşte riscul accidentelor vasculare cerebrale, e de dorit să se evite mediile stresante şi conjuncturile sociale tensionate, iar orice simptom prevestitor trebuie luat în serios.


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Săgetător:

Există riscul ca, în intervalul de zile joi-sâmbătă, metabolismul vostru să se deregleze serios. Dacă procesele anabolice ajung să le domine pe cele catabolice, vă puteţi alege cu balonări sau retenţie de apă şi toxine, iar dacă arderile din organism se desfăşoară într-un ritm mai accelerat decât reacţiile de sinteză, puteţi pierde în greutate mult într-o perioadă relativ scurtă. Ascultaţi-vă corpul!


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Capricorn:

Vă simţiţi în siguranţă atunci când puteţi controla ceea ce vi se întâmplă, dar lunea sau marţea aceasta puteţi trece prin întâmplări al căror scop final este acela de a vă demonstra că nu deţineţi adevărul universal şi că viaţa nu respectă regulile pe care le impunem noi. O senzaţie stranie de deja-vu, o întâlnire parcă predestinată sau o conversaţie cu tâlc vă poate schimba filozofia de viaţă.


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Vărsător:

Deşi astrele nu prevestesc niciun eveniment notabil la capitolul sănătate, nu strică să reduceţi cantitatea de carbohidraţi pe care o consumaţi zilnic. Optaţi pentru pastele integrale în locul celor clasice, limitaţi-vă la câteva felii de pâine la o masă şi renunţaţi la chipsuri. În acest fel, începeţi să reduceţi din gluten, responsabil pentru cele câteva kilograme în plus, dar şi pentru senzaţia de balonare.


Horoscop 6-12 octombrie 2014, Peşti:

Este adevărat că domeniul sănătăţii nu se număra printre sectoarele de viaţă vizate de către astre săptămâna aceasta, dar nu strică să măriţi aportul de fier din alimentaţia voastră. În acest mod, scăpaţi de senzaţia de ameţeală dimineaţă sau resimţită de fiecare dată când vă ridicaţi în picioare şi vă controlaţi mai uşor anemia. Cu toate acestea, încercaţi să evitaţi grăsimile şi zaharurile în exces!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS