Horoscop Urania zilnic: luni, 6 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 6 octombrie 2014


Horoscop 6 octombrie 2014, Berbec:

Vă recomand să evitaţi deciziile importante, să nu semnaţi documente oficiale şi să nu vă grăbiţi să faceţi anumite promisiuni. Va fi o zi destul de încărcată pentru voi şi va fi necesar să vă gândiţi mai bine asupra anumitor lucruri. De asemenea, evitaţi discuţiile în contradictoriu şi nu încercaţi să vă impuneţi în faţa unor persoane care nu sunt foarte receptive.


Horoscop 6 octombrie 2014, Taur:

Apar numeroase schimbări în program, deci nu este indicat să vă faceţi un plan strict. Este posibil să aveţi câteva drumuri de făcut, în interes de serviciu, spre nemulţumirea prietenilor sau a familiei. Cu toate acestea, este important să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să găsiţi soluţii rapide la problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 6 octombrie 2014, Gemeni:

Aveţi o stare de nervozitate care vă împiedică să luaţi decizii sau să fiţi atenţi la detalii. Cu toate acestea, vă recomand să vă calmaţi şi să încercaţi să vă axaţi asupra acelor lucruri care sunt importante pe ziua de azi. Înarmaţi-vă cu răbdare şi nu încercaţi să vă impuneţi în faţa anumitor persoane atunci când nu e cazul.


Horoscop 6 octombrie 2014, Rac:

Nu este o zi bună pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Sunteţi foarte confuzi şi acest lucru se vede! Câteva persoane din jur v-ar putea reproşa anumite lucruri, însă nu trebuie să vă lăsaţi descurajaţi. Nu evitaţi comunicarea cu persoanele apropiate şi nu vă sfiiţi să cereţi câteva sfaturi. Spre seară sunt şanse să primiţi câteva veşti bune.


Horoscop 6 octombrie 2014, Leu:

Pe parcursul acestei zile veţi fi plini de energie şi idei. Puteţi avea succes pe toate planurile, trebuie doar să renunţaţi la anumite orgolii. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite în momentul în care interacţionaţi cu persoanele din jur. De asemenea, nu încercaţi să vă impuneţi ideile în acele medii în care persoanele nu sunt foarte receptive.


Horoscop 6 octombrie 2014, Fecioară:

Astăzi veţi fi irascibili şi nu veţi avea dispoziţia necesară pentru a interacţiona cu prea multe persoane din jur. Vă recomand să vă ocupaţi de problemele care necesită răbdare şi tact şi să renunţaţi la obiceiurile proaste. Totodată, este o zi bună pentru a încerca să renunţaţi la un viciu sau pentru a face câteva schimbări în viaţa voastră.


Horoscop 6 octombrie 2014, Balanţă:

Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominaţi de sentimente şi să deveniţi melancolici. Prin urmare, luni nu veţi fi prea comunicativi şi nici nu veţi dori să vă implicaţi în activităţi care nu sunt necesare. Vă recomand să încercaţi să vă păstraţi calmul şi să evitaţi acele situaţii neplăcute, altfel nu veţi face altceva decât să vă enervaţi fără rost.


Horoscop 6 octombrie 2014, Scorpion:

Sunteţi stresaţi din cauza ritmului intens de muncă şi aveţi tendinţa să deveniţi irascibili şi să vă certaţi cu toată lumea din jur. Nu este exclus să ajungeţi într-o situaţie delicată, în care va fi necesar să justificaţi anumite decizii sau acţiuni. Vă recomand să ascultaţi cu atenţie sfaturile unei persoane mai în vârstă.


Horoscop 6 octombrie 2014, Săgetător:

Problemele pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu partenerul de viaţă vă vor împiedica să vă concentraţi asupra lucrurilor importante. Nu veţi avea o stare foarte bună şi veţi încerca să evitaţi conversaţiile care nu îşi au rostul. Cu toate acestea, vă recomand un repaus de la orice fel de activitate.


Horoscop 6 octombrie 2014, Capricorn:

Dimineaţa veţi fi puţin confuzi, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele profesionale. Nu este recomandat să începeţi afaceri noi sau să semnaţi documente oficiale. Spre după-amiază, relaţiile cu persoanele apropiate ar putea intra într-o zonă de conflict, ceea ce va fi neplăcut pentru voi.


Horoscop 6 octombrie 2014, Vărsător:

Astăzi vă recomand să amânaţi deciziile importante. Nu este o zi tocmai bună pentru a vă implica în noi afaceri sau pentru a stabili viitoare colaborări. Puneţi-vă gândurile în ordine şi încercaţi să vă rezumaţi doar asupra lucrurilor care nu suportă amânare. Totodată, încercaţi să fiţi mai atenţi cu persoanele în vârstă din familie.


Horoscop 6 octombrie 2014, Peşti:

Sunteţi nemulţumiţi şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Nimic nu pare să fie pe placul vostru, iar la muncă nu aveţi starea necesară să luaţi parte la şedinţe sau să vă daţi interesul pentru acele proiecte importante. Vă recomand să vă calmaţi şi, eventual, să vă rezervaţi câteva momente de linişte, astfel încât să vă limpeziţi gândurile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS