Horoscop Urania săptămânal: 20-26 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 20-26 octombrie 2014


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Berbec:

Influenţa Lunii Noi de vineri îşi poate pune amprenta pe echilibrul vostru interior. Fie că treceţi printr-o criză existenţială, relaţia de cuplu s-a şubrezit sau s-a destrămat cu ceva timp în urmă ori aţi pierdut o sumă de bani recent, cert este că vă vin în minte constant toate aceste evenimente. Dar scopul acesteia nu este de a vă răscoli, ci de a vă provoca să găsiţi forţa de a trece peste.


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Taur:

Se pare că şi săptămâna aceasta cea mai vizată parte a corpului vostru rămâne tractul uro-genital. Dacă există infecţii ale rinichilor pe care le-aţi tratat deficitar sau insuficient în trecut, riscaţi să reapară în peisaj în jurul zilelor de miercuri şi joi. În afara senzaţiei de disconfort care se poate instala în regiunea lombară, printre simptomele aferente se număra febră şi durerile de cap.


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Gemeni:

Luna Nouă de vineri se perfectează în casa sănătăţii fizice, motiv pentru care ar trebui să acordaţi o atenţie deosebită acestui sector de viaţă săptămâna aceasta. Indicat ar fi să evitaţi stresul în zilele de dinaintea şi de după acest eveniment astral pentru că riscul de a vă deregla serios organismul este destul de accentuat. Altfel, vă puteţi confrunta cu crampe, constipaţie sau colon iritabil.


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Rac:

Spre deosebire de celelalte zodii, voi sunteţi scutiţi de cartonaşe galbene în acest domeniu de viaţă. Se ştie însă prea bine faptul că, odată cu fiecare Lună Nouă, este recomandat să ne îmbunătăţim stilul de viaţă. Aşadar, încercaţi să introduceţi în meniul vostru zilnic mai multe alimente care conţin fluorură de calciu. Iaurturile, peştele şi gălbenuşurile de ou se număra printre acestea.


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Leu:

Este adevărat cu Luna Nouă se perfectează în casa familiei, dar poate scoate la suprafaţă vechi răni emoţionale pricinuite în copilărie. Nu este exclus să vă surprindeţi gândindu-vă la episoade nefericite din trecut, la eventualele lipsuri resimţite acasă sau la o relaţie complicată avută cu unul dintre cei dragi. Terapia prin iubire vă poate ajuta să treceţi peste aceste stări şi să învăţaţi din ele!


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Fecioară:

Perioada aceasta, mai mult decât în mod normal, aţi catalogat nevoia celorlalţi de a le fi recunoscută valoarea drept o slăbiciune, o dovadă de narcisism sau o dependenţă nesănătoasă de confirmări exterioare. Cândva săptămâna aceasta s-ar putea să descoperiţi, poate nu în modul cel mai plăcut, că vă lipseşte şi vouă acest lucru şi că nu e nimic în neregulă să fiţi apreciaţi de ceilalţi.


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Balanţă:

Poate că efectele Lunii Noii de vineri nu se vor vedea la nivel fizic şi nu vă vor influenţa atât de mult nivelul de energie şi tonusul, dar vă provoacă să vă reevaluaţi sistemul de valori. Probabil că v-aţi impus standarde greu de atins ori căutaţi să vă dezvoltaţi anumite aptitudini în defavoarea talentelor voastre înnăscute. Profitaţi de doza de realism de săptămâna aceasta şi faceţi o schimbare!


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Scorpion:

Luna Nouă de vineri are loc în casa personalităţii voastre, dar şi a aspectului fizic. Deşi susţineţi sus şi tare că nu vă pasă ce iese din gura lumii şi nu vă lăsaţi temerile să vă dicteze viaţa, acest eveniment astral vă va demonstra cât de mult contează pentru voi cu adevărat. Încercaţi să schimbaţi ceva la felul în care arătaţi şi să luaţi în calcul doar dorinţele voastre. Cu siguranţă, vă veţi simţi mai bine!


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Săgetător:

Luna Nouă de vineri se formează în casa subconştientului ceea ce înseamnă că regretele, temerile şi neputinţele cu care v-aţi confruntat în ultimii doi ani ar putea reveni în actualitate în zilele care urmează. N-ar trebui să credeţi că vă aşteaptă o săptămână de coşmar, ci să realizaţi cât de mult v-aţi maturizat în ultima perioadă. Veţi vedea că trataţi altfel acum eşecurile şi dezamăgirile!


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Capricorn:

Acest capitol pare să nu figureze pe lista priorităţilor săptămânii acesteia şi nu pentru că este un domeniu de viaţă în care vă este permis să şomaţi, ci pentru că astrele nu vă rezervă surprize în sectorul sănătăţii în zilele următoare. Totuşi, cel puţin de la masa de prânz n-ar trebui să lipsească alimentele bogate în fosfat de calciu. Aceasta sare celulară se găseşte în citrice, varză şi broccoli.


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Vărsător:

Nici în cazul vostru astrele nu trag semnale de alarmă care să vă someze să vedeţi mai abitir ca până acum de sănătatea voastră. Deşi nu se prefigurează motive de îngrijorare pe acest plan, nu strică să vă adecvaţi dieta la nevoile specifice ale zodiei în care v-aţi născut. Optaţi pentru o alimentaţie fără grăsimi şi care să nu ducă lipsă de porţii generoase de legume şi fructe bogate în vitamina C.


Horoscop 20-26 octombrie 2014, Peşti:

Evenimentele care preced şi care se succed Lunii Noi de vineri au rolul de a vă revela cât şi ce anume aţi învăţat de pe urma provocărilor pe care vi le-a lansat Saturn în ultimii doi ani. Fie că aţi trecut printr-o despărţire dureroasă, un impas financiar sau pierderea serviciului sau a unui om drag, cert este că nu trebuie să trataţi nimic din viaţa voastră ca pe ceva care vi se cuvine întru-totul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS