Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 17 octombrie 2014


Horoscop 17 octombrie 2014, Berbec:

Ziua de azi pare să fie ziua voastră norocoasă; sunteţi foarte liniştiţi şi reuşiţi să realizaţi cam tot ce vă propuneţi. Acesta este un moment foarte bun pentru examene sau teste importante; sunteţi creativi şi aveţi multă inspiraţie, iar aceste aspecte vă ajută mult în rezolvarea problemelor.


Horoscop 17 octombrie 2014, Taur:

Vineri pare să fie o perioadă excelentă pentru a vă dezvolta afacerile; sunteţi foarte comunicativi şi vă este uşor să vă faceţi înţeleşi în şedinţele sau întâlnirile pe care le aveţi. După orele prânzului primiţi o invitaţie la un eveniment important, la care vă veţi relaxa şi veţi uita de probleme.


Horoscop 17 octombrie 2014, Gemeni:

Nu sunteţi mulţumiţi de modul în care evoluează relaţia amoroasă şi consideraţi că nu sunteţi voi cei vinovaţi. Este nevoie de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu, în care să vorbiţi deschişi despre problemele pe care le aveţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să ascultaţi tot ce are de zis.


Horoscop 17 octombrie 2014, Rac:

Astăzi sunteţi norocoşi; veţi descoperi o nouă modalitate pentru a vă îmbunătăţi venitul. Poate fi vorba despre un nou proiect sau despre acceptarea unei colaborări cu o persoană importantă de afaceri. Decizia pe care o luaţi vă va schimba în mod radical viaţa profesională; partenerul de cuplu vă este alături şi vă susţine.


Horoscop 17 octombrie 2014, Leu:

În cursul zilei de astăzi aveţi parte de o discuţie interesantă cu o persoană dragă, mai în vârstă decât voi. Urmează să primiţi nişte sfaturi extrem de bune, care vă vor ajuta în următoarea perioadă. Spre seară, veţi face un drum pentru a vizita o persoană dragă sau a vă revedea cu un prieten mai vechi.


Horoscop 17 octombrie 2014, Fecioară:

Astăzi vi se oferă posibilitatea de a face o schimbare în viaţa profesională; este posibil să primiţi o propunere de colaborare interesantă din partea unui prieten de încredere sau chiar membru al familiei. Analizaţi bine situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 17 octombrie 2014, Balanţă:

Vă doriţi foarte mult să faceţi o schimbare pe plan profesional; în cazul în care vreţi să începeţi un nou proiect sau să acceptaţi noi colaborări, acesta este un moment potrivit. Sunteţi foarte creativi şi vă va fi destul de uşor să găsiţi idei bune pentru viitoarele sarcini.


Horoscop 17 octombrie 2014, Scorpion:

Este posibil să fiţi nevoiţi să vă alăturaţi unei echipe pentru a termina un proiect amplu; nu sunteţi persoane sociabile şi vă este destul de greu să vă adaptaţi acestor schimbări. Dacă vreţi să reuşiţi tot ce vă propuneţi, trebuie să învăţaţi să faceţi sacrificii şi compromisuri, iar acesta este unul dintre ele.


Horoscop 17 octombrie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi nu este o perioadă foarte bună pentru tranzacţii sau întâlniri de afaceri; din păcate, este posibil să fiţi dezamăgiţi de un eşec profesional. Vă recomand să nu renunţaţi la visurile voastre din cauza unei greşeli făcute în grabă. Concentraţi-vă mai mult şi demonstraţi că sunteţi în stare să vă atingeţi idealul.


Horoscop 17 octombrie 2014, Capricorn:

Astăzi trebuie să vă înzestraţi cu foarte multă răbdare; aveţi destule proiecte pe cap, iar timpul limită se apropie cu paşi rapizi. Încercaţi să vă faceţi un plan bine detaliat şi să profitaţi de orice perioadă liberă pentru a mai rezolva câteva sarcini. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania celor dragi.


Horoscop 17 octombrie 2014, Vărsător:

Din cauza unei situaţii dificile la locul de muncă, vă este foarte greu să vă rezolvaţi problemele şi să vă ocupaţi de proiectele pe care le aveţi. Profitaţi de timpul rămas liber pentru a vă îndrepta atenţia asupra persoanelor importante din viaţa voastră pe care le-aţi neglijat în ultima perioadă.


Horoscop 17 octombrie 2014, Peşti:

Simţiţi nevoia să ieşiţi din rutină şi vă gândiţi serios că este timpul să începeţi un proiect personal; în cazul în care decideţi să vă începeţi propria afacere, încercaţi să cereţi ajutorul persoanelor de încredere, care vă pot ajuta cu sfaturi şi idei. Aveţi încredere în voi şi nu vă daţi bătuţi şi veţi reuşi tot ce vă propuneţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS