Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 octombrie 2014


Horoscop 18 octombrie 2014, Berbec:

Ziua de azi pare să fie foarte bună pentru activităţile ce au la bază creativitatea; aveţi idei foarte bune şi este păcat să nu le puneţi în practică. Proiectele pe care le gândiţi se vor dezvolta destul de repede şi vă vor aduce numeroase beneficii nu doar profesionale, ci şi în ceea ce priveşte planul financiar.


Horoscop 18 octombrie 2014, Taur:

Sâmbătă pare să fie o zi foarte bună pentru a experimenta; aveţi un chef incredibil de a cerceta şi a găsi lucruri noi. În cazul în care vă gândiţi să începeţi proiecte, profitaţi de aceste momente pentru a vă face planuri detaliate. Sunteţi inspiraţi de ce se întâmplă în jurul vostru şi vă va fi destul de uşor să găsiţi cele mai bune idei.


Horoscop 18 octombrie 2014, Gemeni:

Încă de dimineaţă sunteţi pregătiţi pentru tot ce urmează; în cursul acestei zile vor avea loc schimbări cu viteza luminii în parteneriate, prietenii sau relaţiile de dragoste. Activităţile obişnuite vi se vor părea banale, chiar insuportabile şi vă veţi dori să încercaţi lucruri noi. Seara este un moment bun pentru a explora.


Horoscop 18 octombrie 2014, Rac:

Setea pentru modificări poate juca un rol negativ în dezvoltarea voastră profesională. Nu alergaţi după doi iepuri deoarece nu veţi prinde niciunul; rămâneţi la sarcinile pe care le aveţi şi nu vă aventuraţi şi în alte proiecte. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate oferi un sfat foarte bun cu privire la cariera voastră.


Horoscop 18 octombrie 2014, Leu:

Astăzi aveţi o atitudine de zile mari, care vă ajută să obţineţi tot ce vă propuneţi. Este o perioadă foarte bună pentru a începe noi proiecte, a da examene sau teste. Aveţi răbdare deoarece problemele voastre îşi găsesc rezolvare într-un mediu sau condiţii total neaşteptate. Pe plan sentimental, lucrurile merg tot mai bine.


Horoscop 18 octombrie 2014, Fecioară:

Un eveniment neaşteptat sau poate chiar o veste din partea unei persoane dragi vă poate schimba complet planurile pentru astăzi. Trebuie să fiţi prudenţi şi să daţi dovadă de profesionalism în acţiunile pe care le desfăşuraţi; aveţi răbdare şi fiţi foarte atenţi la detalii.


Horoscop 18 octombrie 2014, Balanţă:

Astăzi este ziua surprizelor pentru voi. Este posibil să întâlniţi o persoană care va juca un rol foarte important în viitorul vostru. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru a face schimbări importante pe plan personal sau profesional. Spre seară, primiţi o veste foarte bună cu privire la starea de sănătate a unui membru al familiei.


Horoscop 18 octombrie 2014, Scorpion:

Recent aţi primit o sumă de bani şi decideţi că astăzi este cea mai bună perioadă pentru a o cheltui; în cazul în care vă doriţi să vedeţi roadele muncii voastre, vă recomand să investiţi în locuinţă. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu a început să neglijeze relaţia. O discuţie serioasă vă poate ajuta să înţelegeţi care este problema.


Horoscop 18 octombrie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a începe noi proiecte sau pentru a face planuri pentru sarcinile profesionale. Este posibil să primiţi o ofertă foarte bună de colaborare, care vine la pachet cu numeroase avantaje. Asiguraţi-vă că discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a accepta propunerea.


Horoscop 18 octombrie 2014, Capricorn:

Astăzi vă este destul de uşor să vă faceţi noi cunoştinţe şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Sunteţi foarte prietenoşi şi reuşiţi să întreţineţi vie orice conversaţie, pe orice temă. De asemenea, este un moment foarte bun pentru viaţa sentimentală; în cazul în care sunteţi singuri, o ieşire în oraş vă ajută să întâlniţi posibili parteneri de cuplu.


Horoscop 18 octombrie 2014, Vărsător:

Un membru al familiei sau un prieten mai vechi trece printr-o perioadă destul de urâtă şi are nevoie de ajutorul vostru. Pe lângă sfaturi şi motivare, este posibil să fiţi nevoiţi să îl ajutaţi şi cu o sumă de bani ca împrumut. Sunteţi foarte bucuroşi că puteţi face ceva în această privinţă şi oferiţi banii cu cea mai mare plăcere.


Horoscop 18 octombrie 2014, Peşti:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-o ceartă cu un coleg de muncă din cauza unui proiect la care lucraţi amândoi; nu reuşiţi să cădeţi de comun acord cu următoarele planuri. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi maturitate, aşa că încercaţi să reparaţi situaţia înainte de a fi prea târziu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS