Horoscop Urania zilnic: luni, 22 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 22 septembrie 2014


Horoscop 22 septembrie 2014, Berbec:

Aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă ocupaţi de cele profesionale. Dacă neglijaţi familia şi viaţa socială, riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul. Situaţia financiară vă nelinişteşte, însă cu puţină răbdare totul se va rezolva. Programul vi se schimbă continuu din cauza unor probleme personale care apar în cursul dimineţii. Un prieten de familie vă propune asocierea într-o afacere care v-ar putea îmbunătăţi situaţia financiară. Cântăriţi bine opţiunile.


Horoscop 22 septembrie 2014, Taur:

Începeţi ziua hotărât să demaraţi o activitate nouă. Organizaţi-vă cât mai riguros, altfel riscaţi să vă irosiţi timpul! Sunteţi indispuşi din cauza unor probleme sentimentale. De asemenea, relaţiile cu prietenii pot avea de suferit dacă refuzaţi o întâlnire cu ei. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţi domestice, cum ar fi: reparaţii în casă, mutări de mobilier etc. Per ansamblu aveţi o zi favorabilă schimbărilor în cămin şi drumurilor scurte în interesul familiei. Evitaţi speculaţiile de orice fel!


Horoscop 22 septembrie 2014, Gemeni:

Dimineaţa primiţi veşti bune de la o rudă din depărtare. Încercaţi să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă din familie. Aveţi multe probleme de rezolvat, dar se pare că nu prea sunteţi în formă. Încercaţi să nu vă asumaţi niciun risc. Şansa nu vă ajută astăzi. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită pentru că se poate ajunge la conflicte destul de grave!


Horoscop 22 septembrie 2014, Rac:

În prima parte a zilei, s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă şi să nu reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o lucrare pe care aţi început-o. Nu luaţi decizii importante. De asemenea, este recomandabil să evitaţi activităţile care necesită un efort intelectual deosebit. Puterea de concentrare nu vă ajută. Superiorii vă reproşează ineficienţă şi atmosfera se tensionează. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi acordaţi mai mult timp odihnei.


Horoscop 22 septembrie 2014, Leu:

În cursul dimineţii, resimţiţi o emotivitate deosebită, care vă poate reduce randamentul la locul de muncă. Nu ezitaţi să apelaţi la sprijinul prietenilor. Se pare că nu sunteţi mulţumiţi de nimic şi aveţi un spirit critic foarte ascuţit. Temperaţi-vă agresivitatea pentru că riscaţi să-i îndepărtaţi pe prieteni. În partea a doua a zilei, este posibil să primiţi o veste plăcută de la o rudă din provincie. Sfaturile unei femei mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict în familie.


Horoscop 22 septembrie 2014, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi de nimic şi doriţi să faceţi schimbări în viaţa voastră. Planurile pe care vi le-aţi făcut în legătură cu împrumutarea unei sume de bani s-ar putea să nu meargă. Riscaţi să declanşaţi o ceartă care va implica mai multe persoane. O rudă din depărtare vă dă o veste care vă indispune şi vă determină să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoiţi să plecaţi într-o călătorie lungă, neplanificată. Dacă vă deplasaţi cu autoturismul, circulaţi cu mare atenţie!


Horoscop 22 septembrie 2014, Balanţă:

Astăzi veţi putea să vă diferenţiaţi mai bine opiniile şi s-ar putea să simţiţi cine are cu adevărat nevoie de voi şi cine vrea doar să profite. Veţi face o descoperire despre persoana iubită şi s-ar putea ca asta să vă dea o stare de tensiune. Timpul vă presează şi nu veţi fi în stare să terminaţi tot ceea ce v-aţi propus. Poate că dacă veţi face câteva drumuri pe la cine trebuie veţi reuşi să obţineţi un ajutor financiar important. O persoană care are probleme acasă vă va cere sfatul.


Horoscop 22 septembrie 2014, Scorpion:

Oricât de plăcute ar fi propunerile pe care le primiţi din partea prietenilor, preferaţi să vă petreceţi ziua acasă. Poate că spre seară veţi primi vizita unei persoane pe care o aşteptaţi de mult timp şi asta va recompensa sacrificiul de a sta acasă. Veţi fi puşi în situaţia de a lua decizii care vă afectează. Un cunoscut vă va amâna cu o sumă de bani pe care trebuia să o restituie. Veţi găsi totuşi o portiţă de scăpare, poate că în urma unei discuţii purtate cu unul dintre părinţi.


Horoscop 22 septembrie 2014, Săgetător:

S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus. Decât să regretaţi mai târziu, rugaţi un prieten să vă împrumute! După-amiază, aveţi ocazia să începeţi o colaborare. Vă recomand să faceţi tot posibilul să nu o rataţi. Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj şi cu colegii. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.


Horoscop 22 septembrie 2014, Capricorn:

Dacă cei de acasă nu sunt de acord cu voi, aţi face mai bine să nu vă impuneţi opiniile. Încercaţi să rezolvaţi problemele pe cale diplomatică. O sumă de bani primită de la unul dintre părinţi sau prieteni vă va fi de folos pentru plata unor facturi. Veţi descoperi că pretenţiile voastre sunt cam mari, în comparaţie cu ceea ce vi se oferă. Mai multă atenţie la posesivitatea care vă caracterizează, dacă vreţi să evitaţi o discuţie cu partenerul. S-ar putea să aflaţi că aveţi şi rivali în dragoste.


Horoscop 22 septembrie 2014, Vărsător:

Vă enervaţi pentru că nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu un partener de afaceri. Ar fi mai bine să amânaţi întâlnirile importante fixate dimineaţă, pentru că nu reuşiţi să vă concentraţi. Nu este exclus să faceţi gafe. Seara, s-ar putea să vă viziteze o rudă. Toate activităţile începute azi au şanse de reuşită, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la un rezultat instantaneu. Aveţi succes în afaceri şi puteţi rezolva problemele financiare ale familiei. Relaţia cu persoana iubită cunoaşte o curbă ascendentă.


Horoscop 22 septembrie 2014, Peşti:

Veţi primi mai multă atenţie şi afecţiune din partea celorlalţi. Ziua aceasta se află sub semnul norocului şi să nu vă mire faptul că unele persoane cu care nu vă înţelegeaţi în trecut vor dori să colaboreze cu voi şi să vă ofere ajutorul. Starea voastră sufletească de moment nu este una foarte optimistă, ci mai degrabă alternaţi între încredere şi neîncredere. Noroc că persoana iubită care vă cunoaşte ştie ce se întâmplă cu dumneavoastră şi vă încurajează să depăşiţi momentele critice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS