Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 23 septembrie 2014


Horoscop 23 septembrie 2014, Berbec:

Aveţi tendinţa să uitaţi de obligaţiile pe care le aveţi faţă de persoanele din jur sau să-i neglijaţi pe cei dragi. Dacă continuaţi în acest mod, riscaţi să ajungeţi la discuţii care nu vor fi deloc pe placul vostru şi este posibil chiar să apară şi câteva certuri. Aşadar, astrele vă sfătuiesc să învăţaţi să fiţi mai deschişi şi să nu vă puneţi doar pe voi pe primul plan.


Horoscop 23 septembrie 2014, Taur:

Începeţi ziua hotărâţi să demaraţi o activitate profesională menită să vă aducă mai mulţi bani. Trebuie să vă stabilizaţi din punct de vedere financiar şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri pentru a vă atinge scopul. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să fiţi mai cumpătaţi şi să nu vă grăbiţi să vă asumaţi obligaţii sau responsabilităţi pe parcursul acestei zile.


Horoscop 23 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi primiţi veşti bune din partea unui vechi colaborator, iar acestor lucru vă va îndemna să faceţi câteva schimbări pe plan profesional. Astrele sunt de partea voastră şi vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii. Spre seară aveţi câteva probleme de rezolvat, dar nu ar trebui să vă ocupe prea mult timp.


Horoscop 23 septembrie 2014, Rac:

În această dimineaţă s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă şi va fi necesar să încercaţi să vă reveniţi. Vă aşteaptă o zi foarte agitată, cu multe întâlniri şi şedinţe, iar voi veţi umbla aproape prin tot oraşul. Aşadar, trebuie să aveţi grijă şi la alimentaţie, altfel după toată această zi veţi reuşi cu greu să vă reveniţi. Seara este indicat să vă limitaţi la activităţi care ţin de casă.


Horoscop 23 septembrie 2014, Leu:

Aveţi o stare de emotivitate care va împiedică să luaţi decizii în timp util sau să vă implicaţi în proiecte de viitor. Cu toate acestea, va fi necesar să încercaţi să vă reveniţi, altfel veţi pierde timp esenţial. În ceea ce priveşte viaţa socială, sunt şanse ca la sfârşitul zilei să primiţi o invitaţie la o petrecere importantă. Aşadar, încercaţi să nu lipsiţi!


Horoscop 23 septembrie 2014, Fecioară:

Reluaţi legătura cu o persoană din familie, care vă va ajuta să vă faceţi câteva amenajări în casă sau să vă mutaţi. Chiar dacă situaţia voastră financiară nu este foarte bună, trebuie să luaţi în calcul mai multe lucruri şi luaţi o decizie în ceea ce priveşte viitorul vostru. Persoana iubită vă va fi alături şi vă va da câteva sfaturi esenţiale.


Horoscop 23 septembrie 2014, Balanţă:

Pe parcursul acestei zile veţi putea să vă diferenţiaţi faţă de restul colegilor şi să faceţi o impresie bună în faţa şefilor. Sunteţi foarte activi, aveţi foarte multe idei şi doriţi să vă asumaţi noi responsabilităţi. Aveţi suficient timp la dispoziţie să faceţi orice v-aţi propus. Aşadar, nu e loc să vă faceţi griji pentru nimic. Va fi o zi excelentă!


Horoscop 23 septembrie 2014, Scorpion:

Oricât de liniştită ar fi ziua de azi, nu trebuie să vă culcaţi pe o ureche, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă. Astăzi va fi necesar să faceţi o impresie bună în faţa şefilor! Proiectul la care lucraţi în momentul de faţă vă solicită foarte mult, însă nu e timp să găsiţi tot felul de scuze pentru a întârzia termenul de predare.


Horoscop 23 septembrie 2014, Săgetător:

Sunteţi într-un impas financiar şi trebuie să găsiţi o modalitate de a face mai mulţi bani. La locul de muncă actual nu aveţi salariul pe care vi-l doriţi şi acest lucru vă face să vă gândiţi la toate datoriile pe care le aveţi şi pe care nu le puteţi achita la timp. Aşadar, discutaţi cu persoana iubită şi încercaţi să puneţi la cale o afacere care să vă aducă câţiva bănuţi în plus.


Horoscop 23 septembrie 2014, Capricorn:

Dacă persoanele din jur nu sunt de acord cu ideile voastre, acest lucru nu ar trebui să vă deranjeze. Trebuie să învăţaţi că părerile sunt diferite. O sumă de bani primită de la unul din părinţi vă va ajuta să scăpaţi de o datorie mai veche sau să faceţi o achiziţie pentru casă. În plus, partenerul de viaţă vă va face şi el o surpriză.


Horoscop 23 septembrie 2014, Vărsător:

Vă enervează partenerul de viaţă şi consideraţi că nu mai are niciun rost să staţi să-i explicaţi anumite lucruri. Sunteţi o fire foarte energică şi rareori aveţi răbdarea să ascultaţi problemele altora. În plus, nu vă place nici să fiţi contrazis. Totuşi, dacă continuaţi în acest mod, nu veţi face altceva decât să ajungeţi în situaţia în care veţi fi nevoit să renunţaţi la relaţia pe care o aveţi în momentul de faţă.


Horoscop 23 septembrie 2014, Peşti:

Veţi primi foarte multă atenţie şi afecţiune pe parcursul zilei de azi, iar voi veţi avea o stare foarte bună. Nimic nu vă poate afecta dispoziţia, vă implicaţi în conversaţii şi activităţi diverse şi vă gândiţi cum să vă organizaţi timpul liber. O ieşire cu prietenii sau cu persoana iubită ar putea fi cheia pentru o seară reuşită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS