Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 21 septembrie 2014


Horoscop 21 septembrie 2014, Berbec:

Ieşiţi din rutina zilnică şi nu vă fie teamă să încercaţi lucruri noi! Forţaţi-vă să ieşiţi din zona de confort, să cunoaşteţi persoane noi sau să vă implicaţi în activităţi care să vă solicite mai mult din punct de vedere fizic. Cu alte cuvinte, este timpul să vă asumaţi riscuri, să duceţi anumite lucruri la extrem sau pur şi simplu să vă lăsaţi purtaţi de val.


Horoscop 21 septembrie 2014, Taur:

Încetaţi să vă mai învinovăţiţi pentru tot ce v-a mers prost până acum. Mai degrabă, încercaţi să găsiţi o modalitate de a ieşi din această stare negativă. Activităţile în aer liber, ieşirile în oraş, petrecerile cu prietenii sau vizitele la spa pot face minuni în cazul vostru. Aşadar, nu mai pierdeţi timpul şi bucuraţi-vă din plin de viaţă!


Horoscop 21 septembrie 2014, Gemeni:

Aveţi tendinţa să vă pierdeţi în gânduri şi să analizaţi prea mult anumite situaţii. Dacă sunteţi nemulţumiţi de unele lucruri, asta nu înseamnă că trebuie să vă condamnaţi sau să daţi vina pe alte persoane. Învăţaţi să lăsaţi problemele minore la uşă şi bucuraţi-vă din plin de fiecare moment liber pe care îl aveţi.


Horoscop 21 septembrie 2014, Rac:

Astăzi astrele vă vor surâde şi vă vor ajuta să luaţi deciziile cele mai bune. Cu toate că veţi fi uşor stresaţi din cauza unor situaţii mai delicate la locul de muncă, veţi reuşi să găsiţi repede câteva soluţii şi vă veţi putea concentra asupra lucrurilor care vă interesează în mod special. Partenerul de viaţă vă va sprijini la orice pas.


Horoscop 21 septembrie 2014, Leu:

Lucrurile vechi nu ar trebui lăsate într-un dulap sau abandonate prin podul casei. Veţi uita de ele, iar în timp nu le veţi mai putea folosi. De ce să nu încercaţi să faceţi un mic profit? Scoateţi la vânzare tot ce nu mai purtaţi, în acest fel veţi scăpa de calvarul de a vă organiza spaţiul şi veţi fi mai câştigaţi, din toate punctele de vedere.


Horoscop 21 septembrie 2014, Fecioară:

De ce să pierdeţi timpul mereu cu aceleaşi activităţi sau să vă strofocaţi să vă faceţi plăcuţi în anumite cercuri? Important este ce vreţi să faceţi cu adevărat, iar ziua de azi ar trebui să o dedicaţi acelor activităţi care vă ajută să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de rutina cotidiană.


Horoscop 21 septembrie 2014, Balanţă:

Partenerul de viaţă nu va fi pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră, iar acest lucru vă va scoate din sărite. Înainte de a face anumite acuzaţii sau de a lua o decizie care mai târziu vă va costa, încercaţi să aflaţi ce îl deranjează. În mod sigur veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste care vă va încânta.


Horoscop 21 septembrie 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte agitaţi, iar cei din jur par deranjaţi de modul în care vă comportaţi. Nu ar strica o schimbare de atitudine, mai ales în acele situaţii în care nu este cazul să vă exteriorizaţi. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse să primiţi o veste care vă va pune pe gânduri, posibil să fie legată de o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme.


Horoscop 21 septembrie 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi foarte pretenţioşi, nu vă place nimic, iar partenerul de viaţă pare să nu vă mai înţeleagă. Cu toate că veţi avea o zi dificilă şi nu veţi mai simţi nevoia să daţi prea multe explicaţii, ar fi cazul să vă gândiţi mai bine înainte de a face anumite mofturi.


Horoscop 21 septembrie 2014, Capricorn:

Schimbările voastre de comportament nu vor face altceva decât să-i bulverseze pe cei din jur. Chiar dacă vă nemulţumesc anumite lucruri, asta nu înseamnă că trebuie să vă răzbunaţi pe cei cu care interacţionaţi. Dacă lucraţi şi duminică este posibil să aveţi parte de câteva situaţii ceva mai deosebite, încercaţi să le gestionaţi astfel încât să ieşiţi în avantaj.


Horoscop 21 septembrie 2014, Vărsător:

Vă faceţi remarcaţi cu uşurinţă în orice mediu, iar ziua de azi nu face excepţie! Persoanele din jur vor fi invidioase pe voi şi vor încerca să afle cum reuşiţi să vă descurcaţi în orice situaţie. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse ca partenerul de viaţă să vă reproşeze anumite lucruri.


Horoscop 21 septembrie 2014, Peşti:

Sunteţi într-o formă de zile mari şi nimic nu vă poate strica ziua! Vă descurcaţi de minune în orice situaţie, iar cei din jur vor fi intrigaţi de succesul pe care îl aveţi. Zâmbetul vostru va fi molipsitor, iar vouă nu vă va sta mintea decât la distracţie. Totuşi, încercaţi să nu uitaţi ce aveţi de făcut pe ziua de azi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS