Horoscop Urania zilnic: luni, 15 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 septembrie 2014


Horoscop 15 septembrie 2014, Berbec:

Este o zi potrivită pentru a pune bazele unei noi afaceri sau pentru a ieşi în oraş cu prieteni. Veţi face cunoştinţă cu câteva persoane care vă pot ajuta să evoluaţi pe plan profesional sau care vă vor da ponturi pentru a face câteva investiţii.


Horoscop 15 septembrie 2014, Taur:

Puteţi obţine beneficiile materiale dorite dacă evitaţi să vă aruncaţi cu capul înainte în acele situaţii care nu par a fi în avantajul vostru. Un coleg de muncă vă va invita la o discuţie şi vă va oferi câteva informaţii esenţiale. În partea a doua a zilei va fi foarte important modul în care veţi gestiona o problemă de familie.


Horoscop 15 septembrie 2014, Gemeni:

Un prieten vă va propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Analizaţi cu atenţie propunerea, eventual cereţi-i sfatul şi partenerului de viaţă. De asemenea, ar fi bine să ţineţi cont şi de sfaturile unei persoane care are o experienţă mai mare în domeniu.


Horoscop 15 septembrie 2014, Rac:

Astăzi nu veţi avea niciun motiv de îngrijorare! Astrele vă vor zâmbi şi vă vor însoţi la fiecare pas, astfel ca voi să luaţi deciziile cele mai bune. În afaceri este indicat să daţi dovadă de răbdare, altfel veţi risca să pierdeţi bani. Spre seară veţi primi o veste bună de la persoana iubită, în urma căreia viaţa voastră se va schimba complet.


Horoscop 15 septembrie 2014, Leu:

Sunt şanse foarte mari să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu. Va fi o zi bună pentru schimbări, investiţii sau pentru a lega noi prietenii. Cu toate acestea, nu vă grăbiţi să dezbateţi anumite subiecte cu persoanele din jur. O persoană importantă vă va spune care e secretul succesului în afaceri!


Horoscop 15 septembrie 2014, Fecioară:

Astrele vă sfătuiesc să fiţi prudenţi atunci când vă aflaţi într-un mediu nou sau atunci când intraţi în conversaţie cu persoane pe care abia le-aţi cunoscut. Totodată, evenimentele zilei de azi vor prilejui schimbări pe plan financiar sau personal.


Horoscop 15 septembrie 2014, Balanţă:

Evitaţi să vă implicaţi în proiecte pe care ştiţi că nu le puteţi duce la bun sfârşit. Chiar dacă sunteţi foarte activi la muncă, asta nu înseamnă că trebuie să vă încărcaţi programul. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse să apară câteva schimbări care vă vor bulversa.


Horoscop 15 septembrie 2014, Scorpion:

Relaţiile cu persoanele din anturaj sunt favorizate luni. În cursul dimineţii va fi necesar să vă ocupaţi de plata unor facturi mai vechi sau să faceţi câteva drumuri în interes de muncă, iar după aceea veţi putea profita de timpul care vă va rămâne liber. Este posibil să vă întâlniţi şi cu o veche cunoştinţă.


Horoscop 15 septembrie 2014, Săgetător:

Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de ceva timp. Dacă sunteţi nemulţumiţi de relaţia actuală, este foarte important să discutaţi cu partenerul de viaţă. Comunicarea este cheia unei relaţii reuşite, iar voi ştiţi foarte bine lucrul acesta.


Horoscop 15 septembrie 2014, Capricorn:

Partenerul de viaţă vă va face o propunere pe care nu o veţi putea refuza. Profitaţi de această zi şi simţiţi-vă bine! Aveţi toate motivele din lume să zâmbiţi şi să uitaţi de problemele de orice natură. Capacitatea de comunicare este excelentă. Spre seară este posibil să vă contacteze o persoană mai în vârstă din familie pentru a vă cere câteva sfaturi.


Horoscop 15 septembrie 2014, Vărsător:

Bazaţi-vă mai mult pe intuiţie! Astăzi aveţi toate şansele să obţineţi beneficiile materiale dorite fără să depuneţi prea mult efort. Acasă sau la birou va fi necesar să rezolvaţi o problemă mai delicată, însă nu ar trebui să vă pună în dificultate şi nici să vă facă să pierdeţi prea mult timp.


Horoscop 15 septembrie 2014, Peşti:

Este o zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi profesional. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante şi consolidarea relaţiilor de prietenie. De asemenea, este favorizată munca în echipă, iar astrele vă sfătuiesc să acceptaţi iniţiativele colegilor de serviciu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS