Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 16 septembrie 2014


Horoscop 16 septembrie 2014, Berbec:

Primiţi foarte multe veşti pe parcursul acestei zile, lucru care vă va face să uitaţi de anumite treburi pe care trebuie să le faceţi. Totuşi, este necesar să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să fiţi mai atenţi la proiectele la care lucraţi în acest moment. O persoană din anturaj vă va lansa o invitaţie spre seară, încercaţi să nu o refuzaţi.


Horoscop 16 septembrie 2014, Taur:

Astăzi începe să vă zâmbească norocul pe plan financiar! Reuşiţi să obţineţi foarte multe colaborări, iar colegii de muncă vă vor da câteva ponturi în legătură cu o investiţie de succes. Totuşi, nu vă grăbiţi să vă implicaţi foarte mult în activităţi financiare, ar fi cazul să daţi atenţie şi planului sentimental sau social.


Horoscop 16 septembrie 2014, Gemeni:

Aveţi grijă în ce discuţii vă implicaţi pe parcursul acestei zile. Nu este indicat să daţi prea multe detalii despre viaţa voastră intimă şi nici să vorbiţi despre planurile voastre de viitor. Nu toată lumea vă vrea binele, iar acest lucru ar trebui să vă intre bine în cap. Spre sfârşitul zilei este posibil să vă contacteze o persoană din familie pentru a vă ruga să vă vedeţi.


Horoscop 16 septembrie 2014, Rac:

Este o zi favorabilă comunicării şi schimbărilor. Alegerile pe care le veţi face azi vă vor ajuta să evoluaţi pe plan social şi profesional. Aveţi o stare foarte bună, aţi uitat de griji, iar singura voastră preocupare este aceea de a deveni un om mai bun, mai înţelept. Cei din jur vă vor ajuta să descoperiţi foarte multe lucruri noi. Aşadar, profitaţi la maximum de această zi!


Horoscop 16 septembrie 2014, Leu:

Pe parcursul acestei zile rezolvaţi foarte uşor orice problemă. Cu toate că aveţi o predispoziţie spre încălcarea promisiunilor, nu veţi uita de acele proiecte importante şi nici de întâlnirile pe care trebuie să le stabiliţi cu anumiţi colaboratori. Va fi o zi excelentă pentru voi şi trebuie să profitaţi de fiecare moment la maximum.


Horoscop 16 septembrie 2014, Fecioară:

Este posibil să întâmpinaţi câteva probleme pe plan financiar, lucru care vă va afecta dispoziţia. Deşi aveţi tendinţa să vă stresaţi la fiecare pas, astăzi reacţia voastră va fi cu totul diferită, iar cei din jur vor fi uimiţi de modul în care veţi alege să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil ca persoana iubită să vă facă o surpriză pe care nu o veţi uita prea curând.


Horoscop 16 septembrie 2014, Balanţă:

Este necesar să faceţi eforturi cruciale pentru a pune pe picioare un proiect mai vechi. Colegii de muncă se vor arăta înţelegători şi vor sări să vă ajute. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început, trebuie doar să aveţi mai multă încredere în forţele proprii şi să daţi dovadă de mai multă răbdare şi înţelegere atunci când vă confruntaţi cu situaţii mai deosebite.


Horoscop 16 septembrie 2014, Scorpion:

Succesul în carieră nu va întârzia să apară dacă veţi fi în continuare la fel de perseverenţi. Astăzi vă simţiţi în stare să luaţi parte la orice şedinţă sau discuţie importantă, iar colegii din jur vor fi invidioşi pe felul în care reuşiţi să vă faceţi plăcuţi în faţa şefilor. Aşadar, va fi o zi plină de surprize pentru voi.


Horoscop 16 septembrie 2014, Săgetător:

Aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social şi profesional. Jovialitatea de care daţi dovadă vă va ajuta să vă faceţi noi prieteni şi să puneţi bazele unor proiecte de succes. Totul va merge foarte bine, iar voi aveţi toate motivele să zâmbiţi şi să vă bucuraţi de această zi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să apară câteva schimbări care vă vor face să vă gândiţi serios asupra viitorului.


Horoscop 16 septembrie 2014, Capricorn:

Dimineaţa va fi necesar să faceţi câteva drumuri în interes personal, lucru care vă va pune în dificultate. Întreg programul vă va fi dat peste cap şi va fi necesar să apelaţi la ajutorul unor persoane pentru a rezolva câteva probleme. La birou veţi avea o zi ceva mai liniştită, iar singura voastră grijă va fi aceea de a stabili câteva detalii legate de un nou proiect.


Horoscop 16 septembrie 2014, Vărsător:

Relaţia cu persoana iubită este excelentă. Vă faceţi planuri de viitor, vă gândiţi să vă mutaţi împreună sau chiar să oficializaţi relaţia. Chiar dacă câteva persoane din familie nu vor fi de acord cu această grabă a voastră, important va fi modul în care veţi reuşi să vă puneţi la punct cu tot ce vă doriţi unul de la celălalt.


Horoscop 16 septembrie 2014, Peşti:

Dimineaţă este posibil ca relaţiile cu cei din familie să fie mai tensionate şi va fi necesar să vă temperaţi reacţiile. Nu vă faceţi griji, aceste certuri vor trece şi veţi putea să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care le aveţi de făcut pe ziua de azi. La birou veţi întâmpina mici dificultăţi, însă un coleg de muncă se va oferi să vă ajute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS