Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 14 septembrie 2014


Horoscop 14 septembrie 2014, Berbec:

Duminică vi se va oferi posibilitatea să plecaţi într-o excursie în afara ţării, iar cheltuielile de drum nu vor fi foarte mari. Dacă nu aveţi nimic planificat pentru această perioadă, nu refuzaţi. În mod sigur vă veţi relaxa şi vă veţi putea întoarce cu forţe proaspete. În plus, sunt şanse să aveţi parte şi de o experienţă romantică.


Horoscop 14 septembrie 2014, Taur:

Este cazul să luaţi atitudine la locul de muncă şi să nu mai permiteţi altor persoane să ia decizii în locul vostru. Dacă continuaţi în acest stil, nu veţi face altceva decât să vă creaţi probleme, iar proiectele la care lucraţi nu vor fi gata la timp. Aşadar, nu vă fie teamă să discutaţi cu unul din superiori despre lucrurile care vă deranjează.


Horoscop 14 septembrie 2014, Gemeni:

Astrele vă sfătuiesc să nu vă ocupaţi de afaceri pe parcursul acestei zile, pentru că s-ar putea să vă loviţi de câteva impedimente sau de lipsa de corectitudine a colegilor de muncă. Aşadar, încercaţi să vă ocupaţi timpul cu alte activităţi. O plimbare prin oraş sau o vizită la spa v-ar putea ajuta să vă faceţi ordine în gânduri.


Horoscop 14 septembrie 2014, Rac:

Aveţi o mare putere de convingere, iar relaţiile cu persoanele din jur sunt excelente. La locul de muncă nu veţi întâmpina dificultăţi, ba chiar veţi reuşi să puneţi bazele unui nou proiect de succes sau să bateţi palma cu câţiva investitori străini.


Horoscop 14 septembrie 2014, Leu:

Este recomandat să aveţi răbdare şi să nu încercaţi să obţineţi câştiguri imediate. Fiţi atenţi ce vorbiţi cu anumite persoane care lucrează în acelaşi domeniu ca şi voi şi evitaţi să daţi prea multe informaţii despre planurile voastre de viitor. Vigilenţa este cea mai bună armă în afaceri!


Horoscop 14 septembrie 2014, Fecioară:

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii sau pentru activităţi în aer liber. Cu toate acestea, este important să rezolvaţi o problemă de familie. Aşadar, încercaţi să vă planificaţi ziua încă de la primele ore ale dimineţii astfel încât să aveţi timp să rezolvaţi ce trebuie, iar apoi să vă puteţi relaxa în compania prietenilor.


Horoscop 14 septembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi entuziasmaţi de o nouă colaborare şi doriţi să începeţi lucrul cât mai repede. Cu toate acestea, înainte de a pleca de la vechiul job, trebuie să lămuriţi câteva lucruri. Aşadar, nu vă grăbiţi să faceţi o mutare şi încercaţi să apelaţi şi la sfaturile sau la ajutorul unei persoane de încredere, în mod sigur vă va fi mai uşor.


Horoscop 14 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi nu veţi avea nicio clipă de răgaz. Cu toate că va fi o zi încărcată pentru voi, veţi reuşi în cele din urmă să terminaţi fiecare sarcină. Astrele vă sfătuiesc să profitaţi de conjunctura favorabilă, însă cu măsură. Câţiva colegi de muncă se vor oferi să vă ajute cu acele proiecte mai complicate, nu-i refuzaţi, în acest fel vă va fi mai uşor să terminaţi totul la timp.


Horoscop 14 septembrie 2014, Săgetător:

Persoana iubită vă apreciază iniţiativele şi vă susţine la fiecare pas, însă acest lucru nu ar trebui să vă facă să vă culcaţi pe o ureche şi să vă aşteptaţi mereu să aveţi parte de încurajări. Aşadar, este timpul să luaţi atitudine şi să lucraţi la încrederea de sine. Ţineţi minte, în viaţă, orice moment de slăbiciune este taxat.


Horoscop 14 septembrie 2014, Capricorn:

Cei din jur vă apreciază seriozitatea, iar de aceea voi veţi fi persoanele potrivite pentru a coordona o activitate importantă sau pentru a planifica un eveniment de zile mari. Aşadar, nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi noi provocări! La sfârşit vă veţi putea lăuda cu o experienţă de neuitat şi cu aprecierile celor din jur.


Horoscop 14 septembrie 2014, Vărsător:

Este o zi ideală pentru a lega noi prietenii sau pentru a porni o nouă afacere. Aşadar, ar fi bine să profitaţi de această perioadă şi să încercaţi să vă faceţi remarcaţi. Faceţi un pas în faţă şi nu vă fie teamă să vă exprimaţi părerea atunci când este cazul, chiar dacă în faţa voastră se va afla o persoană importantă.


Horoscop 14 septembrie 2014, Peşti:

Dacă alegeţi să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care să vă ajute să obţineţi mai repede anumite beneficii, trebuie să ţineţi cont şi de relaţiile cu colegii de muncă. Unii dintre ei ar putea interpreta greşit acţiunile voastre, iar voi veţi fi singurii care vor avea de pierdut în această situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS