Horoscop Urania zilnic: joi, 11 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 11 septembrie 2014


Horoscop 11 septembrie 2014, Berbec:

Intuiţia voastră vă ajută să faceţi faţă chiar şi celor mai dificile situaţii. Este o zi foarte bună pentru a porni noi afaceri sau pentru a relua vechi colaborări. Cei din jur vă admiră pentru seriozitatea de care daţi dovadă şi reuşiţi să vă faceţi foarte multe relaţii noi. Profitaţi din plin de această zi şi nu ezitaţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră.


Horoscop 11 septembrie 2014, Taur:

Ezitaţi să luaţi decizii importante sau să vă implicaţi în activităţi mult prea complicate. Cu toate că va fi o zi destul de dificilă pentru voi, iar câteva persoane din jur vor face anumite presiuni asupra voastră, trebuie să încercaţi să vă rezumaţi doar asupra acelor lucruri care sunt cu adevărat importante şi nu suportă amânare.


Horoscop 11 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi este o zi ideală pentru a pune bazele unei noi afaceri sau pentru a face diferite investiţii. Relaţiile cu cei din jur decurg foarte bine şi nu de puţine ori vi se va cere părerea în privinţa unor decizii importante. După-amiază veţi lua o hotărâre în ultima clipă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Aveţi grijă, este posibil ca partenerul de viaţă să fie nemulţumit de ce vrei să faceţi.


Horoscop 11 septembrie 2014, Rac:

Dimineaţa veţi fi într-o formă foarte bună şi vă veţi implica în cât mai multe activităţi. Aveţi grijă, trebuie să păstraţi puţină energie şi pentru acele activităţi care sunt cu adevărat importante. La locul de muncă vă veţi confrunta cu câteva situaţii mai puţin obişnuite şi va fi necesar să apelaţi la ajutorul unui coleg. Nu vă faceţi griji, ziua se va termina cu bine!


Horoscop 11 septembrie 2014, Leu:

Este o zi importantă pentru planul sentimental! Vor avea loc numeroase schimbări, iar voi nu veţi fi deranjaţi de nimic. Veţi fi foarte deschişi faţă de partenerul de viaţă şi sunt mari şanse ca relaţia voastră să evolueze în direcţia cea bună. Persoanele singure ar trebui să aibă grijă în faţa cui vor face dezvăluiri despre viaţa lor intimă.


Horoscop 11 septembrie 2014, Fecioară:

Aveţi un program foarte încărcat. Nu veţi avea timp de răgaz şi va fi foarte important modul în care veţi rezolva anumite probleme. Persoanele din jur se bazează pe voi, iar voi veţi fi cu nervii întinşi la maximum. Câteva momente de relaxare nu ar strica. Aşadar, încercaţi să vă detaşaţi de orice factor de stres, măcar pentru câteva ore.


Horoscop 11 septembrie 2014, Balanţă:

Vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, iar acest lucru nu pare să vă iasă aşa cum trebuie. Dacă vă nemulţumeşte salariul pe care îl aveţi în acest moment sau nu reuşiţi să ajungeţi la o înţelegere cu şefii, nu trebuie să vă grăbiţi să luaţi anumite decizii. În plus, în mod sigur câţiva colegi v-ar putea da câteva sfaturi utile. Trebuie doar să le cereţi!


Horoscop 11 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi reuşiţi să faceţi rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Cu toate că persoanele apropiate vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi cu acest demers, încăpăţânarea voastră nu va cunoaşte limite. Aveţi grijă, este posibil să încurcaţi borcanele şi să ajungeţi să vă anturaţi cu câţiva indivizi care nu vor face altceva decât să vă ducă la faliment.


Horoscop 11 septembrie 2014, Săgetător:

Norocul vă va zâmbi pe parcursul zilei de azi! Veţi avea toate şansele să puneţi bazele unei noi afaceri sau să reluaţi vechi colaborări. Cu toate că persoanele din familie vă vor sfătui să fiţi mai chibzuiţi cu banii şi să nu vă grăbiţi să semnaţi anumite documente, încăpăţânarea voastră va fi foarte mare şi veţi decide să faceţi totul de capul vostru.


Horoscop 11 septembrie 2014, Capricorn:

Zâmbiţi! Astăzi veţi avea parte de foarte multe schimbări, în special pe plan financiar. Veţi reuşi să intraţi în posesia unei moşteniri sau să recuperaţi o sumă importantă de bani de la o persoană din anturaj. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiţi să faceţi cheltuieli care nu îşi au rostul. Încercaţi să puneţi la cale un plan de economii.


Horoscop 11 septembrie 2014, Vărsător:

În prima parte a zilei veţi avea un real succes pe plan profesional. Veţi reuşi să faceţi o impresie bună în faţa şefilor şi veţi avea mari şanse să obţineţi buget pentru un proiect la care lucraţi de foarte mult timp. Cu toate acestea, este foarte important să atrageţi şi câţiva colegi de partea voastră, astfel totul va fi mult mai realizabil.


Horoscop 11 septembrie 2014, Peşti:

Vă încarcă sentimente puternice şi nu veţi putea să staţi prea departe de persoana iubită. Deşi veţi avea o zi foarte încărcată la locul de muncă, mintea nu vă va sta deloc la proiecte şi colaborări. Aveţi grijă, şefii v-ar putea reproşa lipsa de seriozitate, iar acest lucru vă va costa. Dacă este necesar, învoiţi-vă câteva ore de la muncă şi faceţi o scurtă plimbare pentru a vă aduna gândurile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS