Horoscop Urania zilnic: miercuri, 10 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 10 septembrie 2014


Horoscop 10 septembrie 2014, Berbec:

Aveţi grijă ce vorbiţi cu anumite persoane din jur. Este important să ştiţi ce subiecte să abordaţi şi să nu vă aruncaţi în activităţi care nu ar trebui să vă preocupe. Grijile legate de bani sau de job nu ar trebui să-şi facă loc în viaţa voastră pe parcursul acestei zile. Ţineţi minte: puţină diplomaţie v-ar putea salva din orice situaţie.


Horoscop 10 septembrie 2014, Taur:

Aveţi tendinţa să vă interiorizaţi şi să vă refugiaţi într-o lume a voastră, lipsită de griji sau de probleme. Cu toate acestea, acest lucru nu vă va prinde deloc bine. Este important să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă înfruntaţi temerile. Nu lăsaţi pe mâine ceea ce puteţi face azi şi în niciun caz nu încercaţi să daţi vina pe alţii pentru problemele pe care le aveţi.


Horoscop 10 septembrie 2014, Gemeni:

Deşi vă lipseşte curajul, pe parcursul acestei zile veţi fi nevoiţi să vă implicaţi în diverse activităţi şi să luaţi decizii de viitor. Proiectele vechi nu ar mai trebui amânate. Din partea celor apropiaţi veţi avea parte de tot sprijinul, iar voi ar trebui să profitaţi de acest lucru. Nu vă fie teamă să admiteţi când o situaţie vă depăşeşte.


Horoscop 10 septembrie 2014, Rac:

Veţi începe ziua într-o formă foarte bună şi nimic nu vă va putea afecta buna dispoziţie. Cu toate acestea, va fi necesar să vă ocupaţi şi de câteva probleme mai vechi. Chiar dacă veţi avea un program destul de încărcat, trebuie să învăţaţi să vă organizaţi foarte bine timpul şi să renunţaţi la acele obiceiuri care nu fac altceva decât să vă încurce.


Horoscop 10 septembrie 2014, Leu:

Deşi aveţi foarte multe cheltuieli în această perioadă, voi decideţi să vă achiziţionaţi noi lucruri sau să vă faceţi planuri de vacanţă. Principiul după care mergeţi este foarte simplu: omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Aşadar, trebuie să profitaţi din plin de această zi şi nu uitaţi că puteţi realiza tot ceea ce vă doriţi, trebuie doar să aveţi voinţă.


Horoscop 10 septembrie 2014, Fecioară:

Câteva probleme de sănătate vă vor afecta buna dispoziţie şi va fi necesar să vă rezervaţi câteva ore pentru odihnă şi relaxare. Cu toate că nu este nimic grav, o vizită la medic nu ar trebui exclusă. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, partenerul de viaţă ar putea deveni puţin gelos, ceea ce va duce la câteva conflicte. Nu vă faceţi griji, veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere.


Horoscop 10 septembrie 2014, Balanţă:

Trebuie să luaţi în calcul mai multe lucruri, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă. Veţi avea o zi foarte încărcată şi cu greu veţi reuşi să faceţi faţă unor situaţii. Cu toate acestea, câteva persoane din jur se vor oferi să vă ajute. Renunţaţi la orgolii şi profitaţi de orice intervenţie a celor din jur, în acest fel veţi reuşi să treceţi cu bine şi peste această zi.


Horoscop 10 septembrie 2014, Scorpion:

Ziua de azi se anunţă foarte liniştită pentru voi. Deşi aveţi o stare de melancolie, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să vă petreceţi timpul în compania prietenilor sau a familiei. Este posibil să primiţi şi o invitaţie la o zi de naştere. Aşadar, profitaţi la maximum de fiecare moment al acestei zile şi simţiţi-vă bine!


Horoscop 10 septembrie 2014, Săgetător:

Deşi abia a trecut vara, gândul vă zboară la vacanţe şi la flirturi inocente. Chiar dacă nu aţi avut parte de ce vă doreaţi pe plan sentimental, timpul nu este pierdut. Miercuri veţi avea mari şanse să cunoaşteţi persoane noi şi să fiţi în centrul atenţiei, iar iubirea va bate la uşă. Astrele vă vor ajuta să vă întâlniţi sufletul pereche!


Horoscop 10 septembrie 2014, Capricorn:

O vacanţă în doi ar putea fi soluţia tuturor problemelor cu care vă confruntaţi în viaţa de cuplu în acest moment. Chiar dacă au existat neînţelegeri, nu trebuie să consideraţi toate aceste lucruri ca fiind un capăt de drum. Aşadar, profitaţi de această zi şi încercaţi să lămuriţi orice problemă ce există între voi şi partenerul de viaţă.


Horoscop 10 septembrie 2014, Vărsător:

Situaţia financiară nu vă permite să realizaţi toate lucrurile pe care vi le doriţi şi nici nu vă puteţi face planuri de viitor. Chiar dacă acest lucru este deranjant, nu trebuie să vă demoralizaţi. Încercaţi să fiţi mai chibzuiţi, nu mai aruncaţi banii pe toate lucrurile de care nu aveţi cu adevărat nevoie şi faceţi-vă un plan de economii.


Horoscop 10 septembrie 2014, Peşti:

Ziua se anunţă foarte bună pentru Peşti. Chiar dacă veţi fi puţini melancolici în primele ore ale dimineţii, starea voastră se va îmbunătăţi şi veţi zâmbi fără să aveţi un motiv anume. Cei din jur vă vor face foarte multe complimente, iar voi veţi avea libertatea de exprimare pe care vi-o doriţi. Aşadar, profitaţi din plin de această zi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS