Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 12 septembrie 2014


Horoscop 12 septembrie 2014, Berbec:

Astăzi eşti cu capul în nori; visezi la relaxare, călătorie şi vacanţă, însă nu este cazul deoarece ai foarte mult de muncă şi trebuie să te concentrezi asupra altor aspecte. Este posibil să fii interesat de noile proiecte din cadrul companiei. Este un moment bun pentru schimbări, aşa că nu mai sta pe gânduri şi pune-te pe treabă.


Horoscop 12 septembrie 2014, Taur:

Eşti hotărât să rezolvi proiectele pe care le tot amâni. Astăzi, mai mult ca oricând, ai multă inspiraţie şi găseşti uşor idei foarte bune pentru sarcinile pe care le ai. De asemenea, este un moment foarte bun pentru a accepta propuneri de colaborare. Spre seară, ai timp să te relaxezi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 12 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi eşti pregătit să accepţi noile schimbări din viaţa ta. O discuţie cu o persoană mai în vârstă te face să vezi problemele cu alţi ochi; eşti inspirat să îţi recunoşti greşelile şi să ierţi dacă este cazul. Pe plan profesional este posibil să primeşti o propunere de afaceri destul de tentantă.


Horoscop 12 septembrie 2014, Rac:

Lucrezi de foarte mult timp la un proiect foarte amplu, iar rezultatele abia acum încep să se vadă. Eşti foarte mulţumit de drumul pe care l-ai ales; persoanele din jurul tău îţi oferă sprijinul necesar pentru a îţi vedea visul împlinit. Spre seară, ai posibilitatea să faci profit dintr-o investiţie majoră.


Horoscop 12 septembrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una extrem de aglomerată; pe plan profesional ai foarte multe proiecte pe care trebuie să le termini înainte de weekend şi se pare că îţi este tot mai greu să te concentrezi. Eşti pregătit de relaxare şi deja îţi faci planuri de vacanţă. Spre seară, primeşti o invitaţie la un eveniment important.


Horoscop 12 septembrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte bună pe plan profesional; există câteva schimbări în cadrul companiei care te vor afecta şi pe tine. Este posibil să fii cerut de colegi pentru un proiect amplu sau chiar să fii repartizat într-un alt departament. După orele prânzului, ai parte de o veste importantă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 12 septembrie 2014, Balanţă:

Este o regulă pentru tine: în ultima zi de muncă nu reuşeşti să te concentrezi. Eşti deja cu capul în toate direcţiile şi, deşi ai foarte multe sarcini de rezolvat, îţi este extrem de greu să te ocupi de ele. Adună-ţi ideile şi încearcă să nu laşi nicio problemă nerezolvată deoarece când te vei întoarce la birou tot tu va trebui să te ocupi de ele.


Horoscop 12 septembrie 2014, Scorpion:

Conjunctura astrală de astăzi îţi oferă posibilitatea de a face schimbări în viaţa ta. Eşti foarte creativ, aşa că nu lăsa ideile bune să se risipească. Concentrează-te mai mult şi oferă atenţia cuvenită proiectelor tale. Acesta este un moment foarte bun pentru dezvoltarea profesională, aşa că profită de tot ce ţi se oferă.


Horoscop 12 septembrie 2014, Săgetător:

Recent ai primit o sumă de bani şi nu vrei să o cheltuieşti pe nimicuri. Dacă vrei să vezi rezultate rapide, îţi recomand să investeşti în locuinţă sau chiar într-o vacanţă. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun, fix aşa cum ar trebui să fie; vă înţelegeţi foarte bine şi simţi că vă completaţi reciproc.


Horoscop 12 septembrie 2014, Capricorn:

Eşti hotărât să faci ordine în viaţa personală. Acesta este un moment bun pentru a schimba peisajul şi a îţi extinde orizonturile. Nu foarte multe persoane din jurul tău sunt de acord cu aceste schimbări, însă asta simţi şi asta vrei să faci. Nu lăsa ca nimeni să îţi influenţeze deciziile.


Horoscop 12 septembrie 2014, Vărsător:

După o săptămână mai dificilă, astăzi ai în sfârşit timp şi pentru tine. Este un moment foarte bun pentru a te linişti şi a petrece clipe frumoase în compania celor dragi. Interacţiunea cu persoanele din jurul tău te va ajuta să te relaxezi. Spre seară, ai parte de o conversaţie foarte interesantă cu un membru al familiei.


Horoscop 12 septembrie 2014, Peşti:

Încerci să iei o hotărâre cu privire la viaţa profesională, însă îţi este foarte greu să te hotărăşti. Interesele tale se schimbă mai tot timpul şi nu reuşeşti să înţelegi care este drumul pe care vrei să mergi. În timp ce alergi să îţi atingi golurile este posibil să răneşti sentimentele altor persoane, aşa că încearcă să fii mai grijuliu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS