Horoscop Urania zilnic: luni, 4 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 4 august 2014


Horoscop 4 august 2014, Berbec:

Astăzi aveţi impresia că nu vă găsiţi liniştea; sunteţi destul de agitat încă de la primele ore ale dimineţii. Daţi dovadă de instabilitate emoţională şi de aceea este indicat să evitaţi discuţiile serioase sau orice alte conversaţii dificile. După orele prânzului, vă liniştiţi şi reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 4 august 2014, Taur:

Ultima perioadă a fost una plină de planuri, proiecte şi idei. Au fost foarte multe momente care v-au testat puterea de concentrare şi optimismul. Astăzi este un moment bun să vă ocupaţi de lucrurile care vă fac plăcere, să vă relaxaţi şi să încercaţi să lăsaţi deoparte toate grijile şi problemele.


Horoscop 4 august 2014, Gemeni:

Luni sunteţi destul de romantic şi reuşiţi să vă dedicaţi aproape întreaga zi relaţiei cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singur, nu vă faceţi griji; conjunctura astrală este în favoarea dvs. şi ar fi indicat să profitaţi de asta. O ieşire în oraş vă poate ajuta să întâlniţi noi persoane şi poate chiar să găsiţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 4 august 2014, Rac:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una obişnuită pentru dvs. Sunteţi foarte concentrat asupra proiectelor pe care le aveţi, încât nu vă permiteţi să pierdeţi timp preţios pentru a sta degeaba. Totuşi, o ieşire în oraş sau o plimbare prin parc vă poate ajuta să vă relaxaţi. Spre seară, un membru al familiei vă oferă o veste frumoasă.


Horoscop 4 august 2014, Leu:

Vreţi să schimbaţi câteva lucruri în relaţia de cuplu şi decideţi că astăzi este o perioadă bună pentru a avea o discuţie matură şi serioasă cu persoana iubită. Vor fi multe de spus şi de aceea încercaţi să găsiţi cuvintele potrivite pentru a nu se înţelege altceva. De asemenea, este posibil ca un prieten să vă ceară sfatul cu privire la o problemă personală.


Horoscop 4 august 2014, Fecioară:

Simţiţi că aveţi nevoie de o zi doar de pauză, aşa că profitaţi de aceste momente pentru a vă relaxa şi a vă bucura de singurătate. Spre seară, dorinţele se schimbă şi decideţi că vreţi să fiţi în compania celor dragi. Dacă sunteţi singur, este posibil să faceţi o cucerire importantă. Farmecul dvs. aparte va fi un magnet pentru cei din jur.


Horoscop 4 august 2014, Balanţă:

Luni nu sunteţi în apele dvs. şi cel mai indicat este să evitaţi întâlnirile importante sau discuţiile cu persoane care nu vă împărtăşesc aceleaşi concepţii. Cel mai bine este să încercaţi să staţi la locul dvs. şi să vă relaxaţi. Profitaţi de timpul liber pentru a îl petrece în compania familiei sau a prietenilor.


Horoscop 4 august 2014, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-un conflict dificil cu o persoană dragă. Încercaţi să vă retrageţi până când nu este prea târziu; apoi situaţia nu va mai putea fi remediată, iar unul dintre voi va avea de suferit. Nu faceţi comentarii răutăcioase şi nici nu daţi frâu liber emoţiilor.


Horoscop 4 august 2014, Săgetător:

Aveţi o stare romantică pe tot parcursul zilei; petreceţi momente frumoase în persoana partenerului de cuplu. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, aveţi răbdare deoarece Cupidon va ajunge în scurt timp şi la dvs. Chiar spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment, unde puteţi întâlni pe cineva interesant.


Horoscop 4 august 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi nu este potrivită pentru a face alegeri importante, ci din contră; dedicaţi această zi relaţiei cu cei din jurul dvs. Profitaţi de timpul liber pentru a îl petrece în compania persoanelor dragi. Dacă aveţi posibilitatea, surprindeţi-vă partenerul cu o cină romantică sau o ieşire în oraş.


Horoscop 4 august 2014, Vărsător:

Aţi început o nouă etapă a vieţii dvs; este posibil ca în următoarea perioadă să aveţi mai mult timp decât de obicei şi de aceea hotărâţi să îl dedicaţi proiectelor personale. Mergeţi pe un drum destul de anevoios, însă foarte plăcut pentru dvs; în scurt timp, veţi putea observa şi primele rezultate ale muncii dvs.


Horoscop 4 august 2014, Peşti:

V-a fost destul de greu să scăpaţi de probleme, însă foarte uşor vă puteţi întoarce la vechile obiceiuri. Spre binele dvs. vă recomand să mergeţi pe drumul pe care aţi început; partenerul de cuplu şi persoanele din jurul dvs. vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie. Aveţi încredere în dvs. şi nu daţi înapoi tocmai acum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS