Horoscop Urania zilnic: marţi, 5 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 5 august 2014


Horoscop 5 august 2014, Berbec:

Spuneţi că vreţi să fiţi liber şi să luaţi singur decizii, însă în momentul în care vi se oferă această posibilitate, vă schimbaţi părerea. Sunteţi o persoană care are nevoie constantă de susţinere şi apreciere din partea celor din jur. Vreţi să fiţi sprijinit şi să vi se ofere sfaturi atunci când aveţi nevoie. Spre seară, este posibil să faceţi o vizită unei persoane dragi.


Horoscop 5 august 2014, Taur:

Sunt foarte multe obstacole pe care le întâlniţi, însă dvs. nu trebuie să vă abateţi de la drumul pe care aţi început. Va fi destul de greu să rămâneţi concentrat, când în jurul dvs. se întâmplă foarte multe. Cel mai bine este să cereţi ajutorul unei persoane apropiate, care vă poate oferi sfaturi şi vă poate ţine departe de aceste tentaţii.


Horoscop 5 august 2014, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Înainte de a trage concluzii, asiguraţi-vă că aţi analizat fiecare aspect al problemei şi că aţi pus în balanţă punctele pro şi contra; partenerul de cuplu sau un membru al familiei vă poate ajuta să vedeţi şi o altă perspectivă a ceea ce urmează.


Horoscop 5 august 2014, Rac:

Sunteţi într-o perioadă mai complicată emoţional; proiecte par să vă copleşească şi vă este teamă să nu cedaţi psihic. Este indicat să mai faceţi şi pauze de la programul aglomerat pe care îl aveţi şi să încercaţi să vă relaxaţi. Multe persoane dragi vă susţin şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie pentru a reuşi să treceţi peste acest moment.


Horoscop 5 august 2014, Leu:

Astăzi este posibil să intraţi într-un conflict cu un coleg de muncă; deşi simţiţi nevoia să spuneţi ce aveţi pe suflet, cel mai bine este să nu faceţi din ţânţar armăsar. Daţi dovadă de profesionalism şi retrageţi-vă înainte de a fi prea târziu. Spre seară, petreceţi în compania unor persoane foarte dragi, pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 5 august 2014, Fecioară:

Trăiţi într-un vis frumos, în care totul este roz şi nu există probleme. Din păcate, astăzi este posibil să aflaţi că viaţa poate fi şi dificilă; este posibil să întâlniţi un obstacol şi să cedaţi nervos. Aveţi nevoie de susţinere din partea celor apropiaţi, în special a partenerului. Luptaţi până la capăt dacă vă doriţi ceva.


Horoscop 5 august 2014, Balanţă:

Simţiţi că nu mai sunteţi dvs. în relaţia de cuplu şi vreţi să vi se ofere puţină libertate pentru a vă da seama ce vreţi să faceţi în continuare. Uneori trebuie să înţelegeţi că rutina în viaţa de cuplu înseamnă confort, încredere şi sinceritate. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să reveniţi la sentimentele de altădată.


Horoscop 5 august 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi destul de irascibil şi se pare că nu aveţi răbdare cu absolut nimic. Dacă aveţi negocieri importante sau şedinţe de lungă durată, indicat este să le reprogramaţi sau să vă ocupaţi de ele în a doua parte a zilei, când vă veţi mai linişti. În cazul în care nu reuşiţi, asiguraţi-vă că un coleg de muncă vă poate însoţi şi ajuta în aceste întâlniri.


Horoscop 5 august 2014, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să luaţi iniţiativa în relaţia de cuplu; hotărâţi că este timpul să faceţi următorul pas. Dacă sunteţi încă singur, nu vă faceţi probleme, Cupidon va ajunge şi la dvs. Trebuie doar să îi oferiţi posibilitatea de a vă ajuta, ieşirile în oraş ar trebui să fie mai dese în cazul unei persoane fără partener.


Horoscop 5 august 2014, Capricorn:

Astăzi este o zi destul de dificilă la locul de muncă. Primiţi foarte multe sarcini dificile, pe care trebuie să vă ocupaţi până la finalul programului de lucru. Profitaţi de pauza de prânz pentru a vă relaxa deoarece a doua parte a zilei va fi şi mai dificilă. Spre seară, vă relaxaţi în compania persoanei de cuplu.


Horoscop 5 august 2014, Vărsător:

Aveţi probleme destul de mari în viaţa sentimentală, însă tot aţi încercat să le evitaţi, crezând că vor dispărea de la sine. Iată că timpul a trecut şi nimic nu s-a schimbat. Este momentul să faceţi ceva dacă simţiţi că nu mai sunteţi fericit. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu poate fi primul pas în acest sens.


Horoscop 5 august 2014, Peşti:

Iată că astăzi munca dvs. începe să fie apreciată de superiori; este posibil să rezolvaţi o problemă mai serioasă sau să veniţi cu o idee foarte bună în timpul unei şedinţe importante şi să vă doriţi să preluaţi iniţiativa. Bucuraţi-vă de această zi de glorie deoarece o meritaţi pe deplin. Pe plan sentimental, lucrurile încep să meargă tot mai bine în relaţia cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS