Horoscop Urania zilnic: duminică, 3 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 3 august 2014


Horoscop 3 august 2014, Berbec:

Ziua de astăzi vă permite să vă ocupaţi de o problemă personală. Este posibil să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu un prieten apropiat sau chiar să evitaţi o posibilă ceartă. Spre seară aveţi suficient timp liber pentru a vă ocupa de relaţia de cuplu. Nu vă neglijaţi partenerul dacă vreţi ca ziua să se încheie în armonie.


Horoscop 3 august 2014, Taur:

Sunteţi foarte optimist cu privire la proiectele dvs; începeţi să puneţi cap la cap ideile pe care le aveţi. Nu vă place să pierdeţi timpul şi de aceea profitaţi de toate orele libere pe care le aveţi pentru a munci. După orele prânzului, reuşiţi să vă ocupaţi şi de viaţa sentimentală şi personală.


Horoscop 3 august 2014, Gemeni:

Duminica înseamnă relaxare pentru dvs. Spre fericire, mai mulţi prieteni vă oferă invitaţii, aşa că aveţi de unde să alegeţi. De asemenea, relaţia cu partenerul de cuplu poate fi foarte uşor consolidată dacă luaţi taurul de coarne şi decideţi să aveţi o discuţie serioasă şi matură; trebuie să aflaţi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.


Horoscop 3 august 2014, Rac:

Chiar şi zilele de weekend au ajuns să fie pentru dvs. zile de muncă; lucraţi la un proiect amplu şi vă este imposibil să faceţi o pauză. Chiar şi aşa, încercaţi să vă programaţi ziua astfel încât să aveţi timp şi pentru a vă relaxa sau pentru a petrece câteva clipe în compania persoanelor dragi. Partenerul de cuplu se poate simţi ignorat.


Horoscop 3 august 2014, Leu:

În ultimele două zile nu aţi fost în apele dvs. şi asta doar din cauza programului excesiv. Deşi vă dedicaţi majoritatea timpului vieţii profesionale, încercaţi să aveţi şi grijă de dvs. O alimentaţie corespunzătoare vă poate ajuta să vă simţiţi mult mai bine şi să aveţi mai multă energie. De asemenea, un consult medical ar fi indicat.


Horoscop 3 august 2014, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-o dispută destul de urâtă cu o persoană dragă. Pentru ca lucrurile să nu ia o întorsătură dificilă, vă recomand să ieşiţi din această discuţie cât de repede puteţi. Fiţi dvs. persoana matură, care dă înapoi şi salvează o prietenie de durată.


Horoscop 3 august 2014, Balanţă:

Simţiţi că aţi intrat într-o rutină şi vă este teamă să nu vă plictisiţi foarte repede de tot ce se întâmplă în jurul dvs. De aceea, hotărâţi să schimbaţi ceva la viaţa dvs., aşa că începeţi cu programul liber. Încercaţi să diversificaţi activităţile şi chiar îndrăzniţi să faceţi lucruri care necesită mult curaj. Vă veţi distra de minune în următoarea perioadă.


Horoscop 3 august 2014, Scorpion:

Astăzi aveţi suficient timp pentru a vă relaxa şi a vă pune ordine în gânduri şi în viaţă. În cazul în care aveţi alegeri de făcut, acum este cel mai bun moment pentru asta. Sunteţi matur şi analizaţi foarte bine situaţia înainte de a lua o decizie finală. Spre seară, un prieten drag are nevoie de un sfat din partea dvs.


Horoscop 3 august 2014, Săgetător:

Este timpul să fiţi un pic orgolios şi să vă puneţi pe primul loc în alegerile pe care urmează să le luaţi. Fericirea dvs. este mai importantă decât cea a celor din jurul dvs., iar uneori trebuie să fiţi egoist; persoanele din jurul dvs. vă felicită pentru decizia luată şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 3 august 2014, Capricorn:

Astăzi vă simţiţi norocos; aveţi o sumă de bani pe care vreţi să o investiţi şi sunteţi dispus să vă asumaţi riscuri. Din păcate, este posibil să pierdeţi toţi banii economisiţi în ultima vreme. De aceea vă recomand să faceţi o investiţie în locuinţă sau să vă achiziţionaţi lucruri de care chiar aveţi nevoie.


Horoscop 3 august 2014, Vărsător:

De astăzi lucrurile se schimbă pentru dvs. pentru o bună perioadă de timp. De la programul extrem de aglomerat de la locul de muncă, ajungeţi chiar să aveţi atât de mult timp liber încât să vă plictisiţi. Este o perioadă bună pentru a vă ocupa de hobby-urile dvs. sau chiar pentru a pune în aplicare planuri personale.


Horoscop 3 august 2014, Peşti:

Duminică aveţi timp pentru a vă ocupa de relaţia cu partenerul de cuplu; în cazul în care sunteţi singur, astrele vă oferă posibilitatea să schimbaţi asta. Cupidon este gata să lovească, iar dvs. trebuie să fiţi pregătit pentru schimbări radicale. O ieşire în oraş vă poate ajuta să întâlniţi posibili parteneri de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS