Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 29 august 2014


Horoscop 29 august 2014, Berbec:

Poziţia astrelor va permite să faceţi schimbări pe plan sentimental; este un moment bun pentru a rezolva conflictele cu persoana de lângă dvs. sau să îndrăzniţi să faceţi următorul pas important în consolidarea relaţiei. Dacă sunteţi singur, spre seară norocul pare să fie de partea dvs.


Horoscop 29 august 2014, Taur:

Astăzi reuşiţi să scăpaţi de problemele cu banii. Este posibil să găsiţi o metodă ingenioasă pentru a obţine o sumă de bani importantă; de asemenea, este un moment foarte bun pentru a face investiţii de durată. Aveţi idei bune şi sunteţi ajutat de un coleg cu sfaturi utile.


Horoscop 29 august 2014, Gemeni:

Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi capul în nori întreaga zi. Vă recomand să staţi departe de proiecte sau şedinţe importante deoarece nu sunteţi în cea mai bună formă pentru discuţii cu adevărat serioase. Profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă mări cercul de cunoştinţe şi prieteni.


Horoscop 29 august 2014, Rac:

Ziua pare să fie una destul de liniştită pentru dvs; după orele prânzului este posibil să fiţi nevoit să vă ocupaţi de câteva dificultăţi profesionale. Vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de maturitate în toate discuţiile pe care le aveţi. Sunteţi foarte hotărât să rezolvaţi problemele pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 29 august 2014, Leu:

În cazul în care voiaţi să faceţi o călătorie, astăzi este cea mai bună zi pentru acest lucru. Reuşiţi să aveţi suficient timp liber pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. Spre seară, aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu; acest lucru va îmbunătăţi vizibil relaţia sentimentală.


Horoscop 29 august 2014, Fecioară:

Sunteţi destul de acaparat de proiectele pe care le aveţi; viaţa de la muncă s-a mutat şi acasă. Nu reuşiţi să faceţi faţă sarcinilor primite, însă sunteţi prea orgolios şi mândru încât să cereţi ajutorul colegilor de muncă. Relaţia cu persoanele apropiate s-a răcit foarte mult în ultima perioadă, trebuie să faceţi ceva în acest sens.


Horoscop 29 august 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de liniştită pe plan profesional. Este posibil să începeţi pregătirile pentru concediu; aveţi foarte multe lucruri de rezolvat înainte de a pleca şi vreţi să lăsaţi totul în ordine. Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea dvs.


Horoscop 29 august 2014, Scorpion:

Astăzi simţiţi nevoia să faceţi ordine în viaţa dvs; este un moment bun pentru schimbări – aveţi foarte multă energie şi sunteţi dispus să vă asumaţi riscuri şi să încercaţi lucruri noi. Comunicaţi foarte uşor cu cei din jurul dvs., în special cu persoanele apropiate. Spre seară, primiţi o veste din partea unui fost prieten.


Horoscop 29 august 2014, Săgetător:

Astăzi este un moment potrivit pentru a vă dedica studiului şi activităţilor intelectuale; sunteţi foarte creativ şi aveţi multă răbdare astfel încât reuşiţi să rezolvaţi orice problemă, indiferent de dificultatea acesteia. Este posibil ca după o discuţie cu o persoană mai matură să primiţi un sfat care vă va ajuta pe viitor.


Horoscop 29 august 2014, Capricorn:

Treceţi printr-o perioadă destul de complicată în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. S-au schimbat foarte multe între dvs. şi partenerul de cuplu şi simţiţi că nu vă mai regăsiţi în această relaţie. O discuţie serioasă vă poate ajuta foarte mult să înţelegeţi ce se întâmplă şi să rezolvaţi aceste neînţelegeri.


Horoscop 29 august 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte preocupat cu activităţile profesionale, însă faceţi tot posibilul pentru a vă termina treaba mai devreme astfel încât să petreceţi puţin timp şi în compania celor dragi. Aveţi parte de o discuţie foarte frumoasă şi matură cu un membru al familiei. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi fără să fiţi deranjat.


Horoscop 29 august 2014, Peşti:

Viaţa sentimentală pare să fie tot mai frumoasă pentru dvs; în ultima perioadă au fost foarte multe schimbări care v-au dat speranţă şi v-au făcut să visaţi cu ochii deschişi. Iată că aţi ajuns în punctul în care relaţia cu partenerul de cuplu este aşa cum v-aţi dorit. Acum vă gândiţi serios să treceţi la următorul pas.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS