Horoscop Urania zilnic: joi, 28 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 28 august 2014


Horoscop 28 august 2014, Berbec:

Este ultima şansă pentru a vă termina proiectele şi a vă ocupa de planurile pe care le aveţi. Graba strică treaba şi de aceea trebuie să faceţi totul cu multă meticulozitate. Aveţi răbdare şi acordaţi fiecărei sarcini atenţia cuvenită. Pe plan sentimental, spre seară aveţi parte de o surpriză plăcută.


Horoscop 28 august 2014, Taur:

În această dimineaţă este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea unui membru al familiei; începeţi ziua cu zâmbetul pe buze şi ar fi bine să rămâneţi pe acest ritm. La locul de muncă, primiţi câteva sarcini suplimentare, însă vă descurcaţi de minune şi reuşiţi să terminaţi totul înainte de finalul programului.


Horoscop 28 august 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi se anunţă a fi cu multe suişuri şi coborâşuri pentru dvs; din cauza problemelor pe care le întâmpinaţi puteţi trece rapid de la o stare de spirit la alta. În cazul în care nu vă descurcaţi, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor. Spre seară, trebuie să vă ocupaţi de o situaţie complicată, care vă face o gaură destul de mare pe plan financiar.


Horoscop 28 august 2014, Rac:

Astăzi trebuie să vă amânaţi planurile deoarece superiorii au deja programul pregătit pentru dvs; veţi fi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprogramată pentru a vă ocupa de un proiect important sau pentru a participa la o negociere dificilă. Dacă sunteţi calm şi daţi dovadă de maturitate, succesul va fi garantat.


Horoscop 28 august 2014, Leu:

Sunteţi în priză încă de la primele ore ale dimineţii; pe lângă programul încărcat de la locul de muncă, trebuie să găsiţi timp pentru a vă ocupa şi de o problemă personală. La cererea superiorilor, veţi fi nevoit să faceţi un drum scurt şi să participaţi la o întâlnire importantă. Spre seară, găsiţi relaxare în braţele partenerului de cuplu.


Horoscop 28 august 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru dvs. Se pare că astrele sunt de partea dvs. şi vă oferă sprijin în orice activitate; sunteţi foarte creativ şi găsiţi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor. De asemenea, seara este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele sentimentale.


Horoscop 28 august 2014, Balanţă:

Recent aţi împrumutat o persoană dragă cu o sumă destul de importantă de bani. În cursul zilei de astăzi veţi afla că termenul stabilit pentru restituirea banilor va trebui prelungit. Este posibil ca această promisiune să nu poată fi respectată din motive complicate. Încercaţi să ascultaţi înainte de a judeca.


Horoscop 28 august 2014, Scorpion:

Sunteţi nevoit să faceţi o alegere de ultimă oră; nu aveţi timp suficient pentru a analiza situaţia şi a găsi soluţia potrivită şi de aceea recurgeţi la ajutorul persoanelor dragi. Un membru al familiei vă poate veni în ajutor cu un sfat sau măcar cu o părere. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 28 august 2014, Săgetător:

Astăzi este ziua în care trecutul întâlneşte prezentul. Pentru ca lucrurile să decurgă armonios, trebuie să rezolvaţi toate problemele pe care le-aţi lăsat să vă aştepte; învăţaţi să iertaţi şi să cereţi iertare dacă este cazul. Doar aşa veţi avea sufletul împăcat şi vă veţi simţi eliberat de orice conflict apăsător.


Horoscop 28 august 2014, Capricorn:

Relaţia sentimentală a avut de suferit destul de mult în ultima perioadă. Nu vă loviţi încă de un baraj comunicaţional cu partenerul de cuplu, însă simţiţi că nu mai sunteţi sinceri unul cu celălalt. De aceea consideraţi că este timpul pentru o discuţie serioasă, în care să vorbiţi deschis despre orice problemă care vă deranjează.


Horoscop 28 august 2014, Vărsător:

Astăzi vă pregătiţi de un drum lung, pe care sunteţi nevoit să îl parcurgeţi în interes de serviciu. Trebuie să vă înzestraţi cu răbdare şi să vă ocupaţi cu mult tact de problemele pe care le întâmpinaţi. Spre seară, vă întâlniţi cu un membru al familiei; aveţi parte de o discuţie interesantă şi foarte frumoasă.


Horoscop 28 august 2014, Peşti:

Sunteţi înzestrat să vă ocupaţi de un proiect amplu, însă colegii alături de care lucraţi par să vă pună beţe în roate. O discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să rezolvaţi acest conflict. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi să îi faceţi să înţeleagă că este în beneficiul lor să îşi dea toată silinţa pentru a termina la timp această lucrare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS